- 24 Eylül 2013
- 9.957
- 32.642
- 748
- Konu Sahibi dilemma123
-
Eğer size musallat olursa yani sizin evinize sık gelip gitmek isterse o zaman mutlaka konulun eşinizle ama şu an böyle baştan söylenirseniz kredinizi tüketirsiniz. Ben de evimde öyle uzun süreli yatılı misafir istemem. Ama baktım ki birileri kapak atmaya çalışıyor o zaman da alttan alttan önlemimi alıyorumZ eşimin kuzeni dadanmıştı bize. Her hafta sonu sizde kalayım da kalayım diye sürekli arıyordu. Bir kavga yetti. Ama iş o raddeye gelene kadar sabrettim tabi.Aslında derdim makinaya girmeyen tabak değil, eve giren görümce.
ikiD dilemma123 ne kadar süredir evlisiniz?
Kuzen ne ya.kuzen bide .Eğer size musallat olursa yani sizin evinize sık gelip gitmek isterse o zaman mutlaka konulun eşinizle ama şu an böyle baştan söylenirseniz kredinizi tüketirsiniz. Ben de evimde öyle uzun süreli yatılı misafir istemem. Ama baktım ki birileri kapak atmaya çalışıyor o zaman da alttan alttan önlemimi alıyorumZ eşimin kuzeni dadanmıştı bize. Her hafta sonu sizde kalayım da kalayım diye sürekli arıyordu. Bir kavga yetti. Ama iş o raddeye gelene kadar sabrettim tabi.
Keşke yetimhaneden biriyle evlenseydin hiç böyle saçma bi derdinde olmazdıBen içine kapanik biriyim.hayatimda geki,görümce, kaynana,elti ,gelin ,enişte turevlerini istemiyorum sadece.yuvamda eşimle kaygisiz yaşamak. Bu kadar zor mu?
Eve gelmeyebilirler.Keşke yetimhaneden biriyle evlenseydin hiç böyle saçma bi derdinde olmazdı
Ya sürekli kalacak olsa sorun edilir de 5 gün ve son gün yapmış bu dediğinizi. Biraz iyi niyetli olun bence. Nasıl olsa gidecek bi tabak bi nevresim...Önemli değil ama hizmetçi değilim ki.biraz ince olması gerekmez mi?
Muhtemelen sizin annenizin evine de baba tarafınızdan kimse gelmiyorEve gelmeyebilirler.
Ay napıyor bu insanlar. Eve gelip size hakaretler mi ediyor. Ya da sizi rencide edip elaleme rezil mi ediyor. Daha açık konuşun bence zira durduk yere istemiyorum, gelmesinler deme lüksü yok. Onlar sizin de aileniz. Yani biraz da olsa öyle görmeli.Eve gelmeyebilirler.
Nerden anladınız? Cidden öyle:))Muhtemelen sizin annemizin evine de baba tarafınızdan kimse gelmiyor
Sıkılıyorum.daraliyorum.herkes evinde otursun.Ay napıyor bu insanlar. Eve gelip size hakaretler mi ediyor. Ya da sizi rencide edip elaleme rezil mi ediyor. Daha açık konuşun bence zira durduk yere istemiyorum, gelmesinler deme lüksü yok. Onlar sizin de aileniz. Yani biraz da olsa öyle görmeli.
Şikâyet etmedim. Olanı gösterdim.Şaka gibisiniz gerçekten.
5gun boyunca yapmış yapmış 1gun yapmayınca mesele olmuş ya çok komik geldi gercekten.
Belkide sizin bir tavriniza alındı ondan yaptı böyle kendizi sorguladınız mı peki hic?
Eşinize şikayet etmenizde hiç hoş olmamış.
Çünkü bu durumu çok normal karşılıyorsunuz....Nerden anladınız? Cidden öyle:))
Sence nerden anladi arkadaş. Annenizden öyle mi gördünüz acaba. Kimi anneler öyle nasihat da verir. Tanık olmuştum öyle birine. Koca tarafini çok misafir etme boşver gibi.Nerden anladınız? Cidden öyle:))
Gayet mümkün.onlem alınca çok gelemiyorlar.Çünkü bu durumu çok normal karşılıyorsunuz....
Eğer baba evinize baba tarafınızdan gelenler olsaydı şu anki isteğinizin anormal olduğunun ve asla mümkün olmayacağını bilirsiniz...
Ailenizi de istemezsiniz o zaman siz çok yazık!!!Ben içine kapanik biriyim.hayatimda geki,görümce, kaynana,elti ,gelin ,enişte turevlerini istemiyorum sadece.yuvamda eşimle kaygisiz yaşamak. Bu kadar zor mu?
Tatlım bir tabak bir nevresim at makineye gitsin yorma ruhunu böyle şeylerleGorumcem gecen ay boşandı. Biraz kafasını toplasın diye eşim yasadigi sehirden alip bir haftalığına eve getirdi.hic depresyonda falan görünmüyor bence.
5 gün oldu yarin gidecekmiş. ilk gunler duzenliydi.yemege bulasiga yardim etti.ama koyverdi.arada kornfleks yiyordu onu makineye koyardi.nasilsa yarin gidiyorum diye bugün ne tabağını makineye koymuş. Ne de nevresimi toplamış. Eşime gösterdim.
Gorumcemin yüzüne ve yatağa baktim anlasın diye piskin pişkin diyorki zaten yeni misafir için yikayacaksin diye toplamadım. Mazerete bak ya.
Tabağı da yeni misafir kullanacak onu da o yüzden tezgahta birakti bu mantığa göre.
insan misafirlikte biraz mahçup olur.
Annem öyle akıl vermez.Sence nerden anladi arkadaş. Annenizden öyle mi gördünüz acaba. Kimi anneler öyle nasihat da verir. Tanık olmuştum öyle birine. Koca tarafini çok misafir etme boşver gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?