Görümcem tabağını yıkamıyor.

Arif olan anlar.soylemeye ne gerek

Ben içine kapanik biriyim.hayatimda geki,görümce, kaynana,elti ,gelin ,enişte turevlerini istemiyorum sadece.yuvamda eşimle kaygisiz yaşamak. Bu kadar zor mu?
Boyle bi gelinimiz vardi sulalede kimseyle gorusulmesini istemiyordu, tabii erkek tarafi icin gecerliydi bu..hatta uzaga bile tasindilar daha az gorusmek icin. Sonra noldu biliyo musun? 2 cocuguyla o begenmedigi insanlara muhtac oldu evlerinde sigindi. Kisaca buyuk laf konusmayacan.. bir gun o seni bulur. Bu gorunce naptiki sana bu kadar nefret ettin, 1 tabagi dert ettin? Birde kv kp kimseyi istemiyorum diyosun. Agac kovugundan mi cikti kocan?

Bundan sonra olacaktır. ilgi bekleyecek kesin.
Size kuma olmayacak ki.... yani sizinle aynı konumda değil... bırakın ilgi beklesin....

Düşmez kalkmaz bir Allah...belki sizde birgün boşanır abinizden ilgi beklersiniz...belli mi olur...

Kimsenin yarınının garantisi yok...

Ne kadar ayıp cıks cıks cıks. Bu kadar mı tahammülsüzsünüz! Ne diyeyim Allah kimseyi senin evine düşürmesin o zaman kendi kendine yaşa...

Mükemmel yorum

Salak değilim. Kör gözüne parmağım olmaz.kavga mı çıksın?
Neden? Cikarsa ciksin kavga. Sizin gibi burda boyle anlatabilen bir insanin kocasindan cekinecegini sanmiyorum.

Ki bence bir insanin anasini babasini ve bacisini istemiyorsaniz kavga cikabilir,ciksin da. Esiniz de sizin ailenizi istemezse gunun birinde o zaman da siz kavga etseniz haklisiniz derim. Yigidi öldürürüm ama hakkini yemem

Farz edin ki ne yaparsanız yapın gelinin gözüne batıyor. Ben şöyle iyiyim böyle yiyim dersiniz ama o yibe de sizi istemez. Üzülmez misiniz? Alsa gitse kardeşinizi anasini da babasini da istemiyorum kocamin dese. Napardınız? Empati biraz empati biraz alttan alma biraz da iyi niyetli olunsa ahh ne güzel olacak iliskiler. Erol taş degil ya bu kadin.

Ben içine kapanik biriyim.hayatimda geki,görümce, kaynana,elti ,gelin ,enişte turevlerini istemiyorum sadece.yuvamda eşimle kaygisiz yaşamak. Bu kadar zor mu?
O zaman sizi istemeyen gelininize niye kızıyorsunuz?
O da yuvasında sadece eşiyle yaşamak istiyor,eşinin ablasıyla ve ailesiyle samimi olmak istemiyor demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…