- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
- Konu Sahibi dilemma123
-
Bak bunu sen yazdın az önce görümcen için!O isteyemez.bizim ona ne zararımız var.
Yuh. Bencilliğe gel. Gelininize sormak lazım o ne düşünüyor. Belki siz de onun için zararlısınızdır ama haberiniz yoktur (!)O isteyemez.bizim ona ne zararımız var.
Arif olan anlar.soylemeye ne gerekE evlenmissiniz artik. Bunun evlenmeseydim’i mi kalmis? Okey paralel evrenlere ben de inaniyorum ama bu sekilde degerlendirince komik duruma dusuyorsunuz. Boyle yapacaginiza misafir etmek istemediginizi acikca esinize soyleyin. Ailenden kimse gelemez bizim eve deyin. Neden demiyorsunuz?
Boyle bi gelinimiz vardi sulalede kimseyle gorusulmesini istemiyordu, tabii erkek tarafi icin gecerliydi bu..hatta uzaga bile tasindilar daha az gorusmek icin. Sonra noldu biliyo musun? 2 cocuguyla o begenmedigi insanlara muhtac oldu evlerinde sigindi. Kisaca buyuk laf konusmayacan.. bir gun o seni bulur. Bu gorunce naptiki sana bu kadar nefret ettin, 1 tabagi dert ettin? Birde kv kp kimseyi istemiyorum diyosun. Agac kovugundan mi cikti kocan?Ben içine kapanik biriyim.hayatimda geki,görümce, kaynana,elti ,gelin ,enişte turevlerini istemiyorum sadece.yuvamda eşimle kaygisiz yaşamak. Bu kadar zor mu?
Ay burcu nedir ki .Burcunuzu tahmin etmiştim..
Ay burcu Akrep mi peki?
Yoo isteyebilir. Belki bugunden sonra zarariniz olur. Ya da belki tipinize gicik oluyordur? Belki istemiyordur sizi. Bahaneden cok ne var?O isteyemez.bizim ona ne zararımız var.
Bence cesaretinizi toplayip soyleyin. Esiniz arif olmayabilir. Anlamiyor da olabilir.Arif olan anlar.soylemeye ne gerek
Size kuma olmayacak ki.... yani sizinle aynı konumda değil... bırakın ilgi beklesin....Bundan sonra olacaktır. ilgi bekleyecek kesin.
Mükemmel yorumAcayip eglenceli ve komik uyeler var yaaaa
Tesadufen ve zorla hayatimiza girdi nedir yani? Kocanizin yillar once kacirilip ormanda kurtlar tarafindan buyutulmus kardesi mi gorumceniz?
Ya da siz esinizle yanlislikla mi evlendiniz? Hani gelin gibi duvak takmisti kocaniz da altindan baska adam mi cikti siz imzayi atinca? Nasil tesadufen oluyor anlayamadim ama cok guldum.
Aslında derdim makinaya girmeyen tabak değil, eve giren görümce.Keşke bütün dertlerim o makinaya girmeyen tabak olsa. Eşinize göstermeniz hoş olmamış
Google'dan yazın ay burcu hespalama diye..Ay burcu nedir ki .
Siz abinizin evine girmiyor musunuz?Aslında derdim makinaya girmeyen tabak değil, eve giren görümce.
Salak değilim. Kör gözüne parmağım olmaz.kavga mı çıksın?Bence cesaretinizi toplayip soyleyin. Esiniz arif olmayabilir. Anlamiyor da olabilir.
Giriyorum .Siz abinizin evine girmiyor musunuz?
Neden? Cikarsa ciksin kavga. Sizin gibi burda boyle anlatabilen bir insanin kocasindan cekinecegini sanmiyorum.Salak değilim. Kör gözüne parmağım olmaz.kavga mı çıksın?
Görümceniz neden sizin evinize girmesin o zaman...Giriyorum .
Farz edin ki ne yaparsanız yapın gelinin gözüne batıyor. Ben şöyle iyiyim böyle yiyim dersiniz ama o yibe de sizi istemez. Üzülmez misiniz? Alsa gitse kardeşinizi anasini da babasini da istemiyorum kocamin dese. Napardınız? Empati biraz empati biraz alttan alma biraz da iyi niyetli olunsa ahh ne güzel olacak iliskiler. Erol taş degil ya bu kadin.Giriyorum .
O zaman sizi istemeyen gelininize niye kızıyorsunuz?Ben içine kapanik biriyim.hayatimda geki,görümce, kaynana,elti ,gelin ,enişte turevlerini istemiyorum sadece.yuvamda eşimle kaygisiz yaşamak. Bu kadar zor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?