• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem taktı bana

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
Merhaba kızlar valla bu da dert mi demeyin 2 yıllık evliyim görümcrm evlendiğimden beri benle uğraşıyor çok kıskanç her şeye olumsuz yorum yapıyor evim düzenli bunu hazmedeniyor hep kusur arama peşinde kızımın zayıf olmasını bile kusurummuş gibi göstermeye çalışıyor görmezden geleyim diyorum ama bana bi taktik verin haddini bilsin

Kocan ne diyor bu duruma pek fazla gorusmemeye çalış çok fazla konuşmamaya çalış kaynanalar bitti gorumceler başladı
Canım valla eşim biliyor da kardeşi sonuçta kadın 27 yaşında hani insan ne diyebilir

Söylediği şeylere kahkaha atarak cevap ver. Yaaa öyle mi? Falan de dalga geç onunla zamanla bırakacaktır

Merhaba kızlar valla bu da dert mi demeyin 2 yıllık evliyim görümcrm evlendiğimden beri benle uğraşıyor çok kıskanç her şeye olumsuz yorum yapıyor evim düzenli bunu hazmedeniyor hep kusur arama peşinde kızımın zayıf olmasını bile kusurummuş gibi göstermeye çalışıyor görmezden geleyim diyorum ama bana bi taktik verin haddini bilsin
sanane de.
konuşmaya devam ederse "tın tın" de.

Umursamadığını sözlerin ve mimiklerinle belli et o konuşırken başka şeyle ilgilen tiye almadığını göster :)

Tatlım sen benden daha iyi bakarsın çocuğun olunca de, ben senin kadar iyi değilim herkes senin gibi olamaz vs vs.

Bazıları sert davranışı seviyor sanırım

Çevremde iyilikten anlamayan insanlara istedikleri gibi müdahale ediyorum anca susuyorlar

Yaa naz boşver s. et..

Konuşsun dursun. Etrafımda kimse böyle konuşamaz bana çünkü beni bilirler. Onlar bir söylüyosa sen bin söyle. Yapamıyosan görümcenin yüzüne konuştukça aptal ve boş bir ifadeyle bak baaaak düşüncelere dal ve gül:KK70:

Böyle şeyin taktiği mi olur.Fazla film izlemekten oluyor bunlar hep .
Kıskanç diyosun ışte muhattap alma kendi kendine debelensin dursun.27 yaşında koca kadın,kocanın kardeşi sen mi düzelteceksin salla gitsin

• Beğen
Reactions: anu
Görmezden geldikçe arttırıyor
Görümceni al karşına konuş karışma artık bizim evliligimize yuvamıza çocuğumuza de biz böyle mutluyuz de. Görümceyle başbaşa kalır kalmaz konuş yoksa anlamıyorlar.Ben öyle yaptım şimdi eskisi kadar karisamiyor artık benden laf yicegini biliyor ezdirme kendini.Üstelik benim görümcem benden 12 yaş büyük korkma takır takır ver cevabını

Kariştigi şeylere hakkında fikrini açıkça ortaya koy.Dahasi kariştirmamaya ozen goster

Şakayla karışık söylediği hoşuna gitmeyen herşeye cvp ver.
Misal kızın çok zayıf diyorsa, bu durumdan cokmu mutlusunda surekli dile getiriyosun anlamadımki diyerek gülümse, gozlerinin ta icine bakarak.

Evin'de birşeyi beğenmediyse, benim evim, benim tarzım diyerek gülümse..

Susarken ciddi dur, laf sokarkende hep kibar ve tebessümlü , hem sesini yükseltmemiş yani haksız duruna düşmemiş olursun hem kibarca bütün msjları verir haddini bildirirsin.
Zamanla susar zaten

• Beğen
Reactions: KV_
Ben anlayamıyorum evim düzenli hazmedemiyor nasıl bir şey

Yani düzenli iseniz kendinize bir şey derse sana ne de geç

Bence umursamayın fark bile etmeyin onu

Back
X