- 20 Mart 2016
- 937
- 1.031
- 33
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
Yaftalanmak başka diyosunuz da sizin yaptığınız ne şuan? Kusura bakmayın ama ufak bir sorunda boşanın demem. Yuva yıkanlardan olmadım allahıma şükürler olsun. Ayrıca böyle bir konuyu buraya yazmadan önce eşimle konuşmayı tercih ederim.Tavsiye istemek baska, bu kadar basit bi sorunda bile sorunlu diye yaftalanmak baska.. iyi ki kocamdan bahsetmemisim, bosan bencecilerden olabilirmissin:)
Alismiyor degilde siz istemediginiz icin alisamiyor gibi geldi bana. Yanlis anladigimida düsünmüyorum acikcasiAyda bir gordugu halaya 7 aylik bebek nasil alisacaksa o kadar alistirmaya calisiyorum sevgili arkadasim:) cocuk unutuyor agliyor. Napiyim yirtsin mi cocugum kendini? Kimseye bebegimi sevmeyin dokunmayin demiyorum tamamen yanlis anlamissiniz.
Zaten biraz anneye biraz gelen kisiye bagli dedim siz okuyamadiniz sanirim. Anneye bagli cunku bu hala bu teyze diye evet insan icine cikarmasi gerekiyor arada. Yabani buyutursen yabani olur o cocuk. Annenin kimin iyi kimin kotu oldugunu kimin sevip kimin sevmedigini ogretmesi gerek. Daha 7 aylikti sanirim bunlar icin erken ama ne derler egitim ailede baslar. Kucukukten paylasmayi ogrenmezse buyuyunce cimri olur. Gelen kisiyede bagli. Oda geldigi gibi cocuklara saldirmamasi gerekiyor. Cocuk belli ki istemiyo halayi teyzeyi. O halde biraz alismasini beklemesi lazim.bebeğin yapısı öyle ise anneye nasıl bağlı
siz sıktıkca cocuklar bayılacak gbı aglasalar sıkmaya devam edermıydınız ben halayım sevıyorum dıye
annenın alıstırması ıle alakası yok
kıonu sahibi basta soylemıs zaten
eşimle cok gezmemız yok evımıze cok gıdıp gelen yok dıye
napıcaklar bebeğin halası deli gbi sevsın dıye bebeğimiz ağlamasın dıye hergun gıyınıp suslenıp ınsan ıcıne mı cıkacaklar
Yok ben anlatamiyorum sanirim. Yoksa siz anlamiyor olamazsiniz
evet anlaşamadı olabiliriz:)Yok ben anlatamiyorum sanirim. Yoksa siz anlamiyor olamazsiniz
hala olarak heralde oğlum diye sevcek onunda parçası. neresi komikki. eğer çocuğu annesinden kıskanıp kendi çocuğu gibi davranırsa o zaman sorun olur.Yeni tanıstıgım bir bayan vardı
Eşimin iş arkadası
Facede ekleştik kız ile
Bi baktım sürekli bir bebek resmi paylasıyor
Paylasırken de canım oğlum , aslan oğlum , birtanecik oğlum gbi sıfatlar kullanıyor
Eşime dedim evlenip bosandı mi cocugu mu var dedim
Yoooo halası o bebeğin öyle seviyo dedi
Bir de böle tipler var
Ben doğurucam görümcem oğlum diye sevecek
Çok komik
Evet tanidigim kimse yok burada. Yeni tasindik ve kis dolayisiyla pek de cikip kimseyle tanisma firsatim olmadi. Anca iste havalar iskninca bir de calismaya baslayinca cevre edinirim.Bebeginiz nasil bu kadar agliyor halasini gorunce ben cok sasirdim ve uzuldum acikcasi.Peki oraya yeni mi tasindiniz ki gorustugunuz arkadaslariniz onlarin cocuklari yok mu mesela...bende kizim kucukken yeni tasinmistim hic kimsem yoktu ve parklarda tanistim baska annelerle arkadas olduk.Bu kadar urkek yetismesi iyi degil bence...gorumceden once ona takilin.Gorumce gelir gider ki bence kotu niyeti yok
Yok istemem zaten tartisma falan gorumcemi cok severim cok iyi kalplidir.havalar güzelleşti sık sık dışarıya çıkarın markete falan alışır..gelip geçiçi bi dönem hepımızın bebegı agladı o aylarda sakın görümcenizin kalbini kırmayın bu konuda..Bebiş büyür halasını görünce halacım die atlar boynuna ama bi tatlı tartışma bile olsa aranızda sogukluk kalır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?