eevt bu konuda kesin kararlıyım ben istemediği belli edecem onu sevmediğimi ama nasıl yapacam bilmiyorum insanlara sevmediğimi nasıl belli edebilirim bunu beceremiyorum fikri olan yok mu
Bir insanı istemiğini nasıl hissetiririm taktik lütfen
insanlar hiç tanımadığı çocukları,gençleri okutma konusunda gönüllü oluyor,her türlü masrafını üstleniyor ama konu sahibi görümcesine sadece evini bile açmayı çok görüyor..hem de geçici süre..
Ya ben kimse evine yatılı uzun süreli misafir geldi diye göbek atsın diyemem.
İstemeyebilir,olabilir...
Ama her durumun mantıklı çözümleri vardır ya,oturursun konuşursun ayar verirsin kontrol altına alırsın.Olayı öyle bir noktaya getirirsin ki yengem yengem diye minnet duyar ömür boyu..
Pislikmiş iğrenç bir varlıkmış gibi bahsediyor kızdan.
genç kız için gitsin cemaat evinde kalsın der insan ya?
Acımış da cemaat evini layık görmüş iyi ki gitsin sokaklarda yatsın falan demiyor.
ben ilk yorumumda da dedim,3.bir kişinin yanında kalması elbette zordur.kimse kolay diyemez..herkes bazı kaygılar taşır..ama bu kız gezmeye gelmiyor ki..sadece 6-7 ay dersaneye gidecek,sanırım bu kadar dayanılabilir..eve gelen bir canavar değil sonuçta,eşinin kardeşi.
olay su bız eşimle çıkatrken bir ara ayrıldık ama barışacağımız belliydi sonra bız onra barıştık evlendik ayrı kaldığımız dönemde hiç beni aramadı ki önceden i iiiigörüşüyorduk sonra baktım ki beni faceden silmiş ben de bu konud ahassasım sonra biz eşimle nişanlanaktım sonra mesaj attım neden sildin dedim hiç dedi sildim
sonra nişanlandıktan sonra baktım beni face ekledi utanmadan konuşuyor falan bende hiçbirsey demedim niye ekledin falan sürekli ablacım canım diyor falan bende eskisi gibi olamıyorum öyle bana yapmacık geliyor acıkcası soğudum bende eşimin hatrı için ekledim onu sonra sürekli fotolarımı begeniyor bede bu sebebten sevemiyorum bu konularda hassasım ne yapabilirim?
ben ev işlerine yardım etsin istemiyorum anlaşmaka değil onu evimde istemyorum bunu ona davranışlarımla hissettirmek istiyorum yok ev işlerinde yardım istemiyorum
insanlar hiç tanımadığı çocukları,gençleri okutma konusunda gönüllü oluyor,her türlü masrafını üstleniyor ama konu sahibi görümcesine sadece evini bile açmayı çok görüyor..hem de geçici süre..
ben ev işlerine yardım etsin istemiyorum anlaşmaka değil onu evimde istemyorum bunu ona davranışlarımla hissettirmek istiyorum yok ev işlerinde yardım istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?