lafı edilmedi ama kaynanamın bu kız size emanet eşimin ben senin arkandayım okuyacaksın giib laflardan bu varsayımı çıkardım sizce doğru çıkartmışım ?
laf taşıyan biriyle biz daha yeni evliyiz çocuk düşünüyoruz ister istemez tartışmalrımız oluyor bazen evde yemek yapmıyoruz meyve yiyoruz akşamm canımız sıkışldı mı çıkıp dolaşıyoruz yada hafta sonu kaçıveriyoruz bir yere o bizim çocuğumuz gibi olacak 10 ay diyorsunuz ama kim ister yatak odasında sevişirken bile tedirgün olacağım banyo yapsam bunlar hepsini annesine anlatacak biri o yüzden istemiyorum bunu bu bayram hissetirmeyi düşünüyorum zaten konuşmuyorum görümceyle hiçbiseyimi anlatmıyorum daha fazla hiisetirmem lazım siz görümcemi tanımıyuorsunuz sürekli beni kıskandırmak için garip garip haraeketler gerçekten kaldıramıyorum bana nasıl seviyeli olunur onun taktiğini veririseniz sevinirimn
yeni nesil tuhaf oldu iyice diyecem,bende daha gencim halbuki. ah ne kadar isterdim şurda bir kaynananın,bir görümce ya da eltinin ağzından gelinlerin dinlenilmesini..hep kaynana kötü,hep görümce kötü,elti kıskanç,gelin çok iyidir ama,hele ki ailesi muhteşemdir...burayı okuya okuya,erkek evlat dünyaya getirmeye korkar oldum artık. biraz insaf
bence istememkte çok haklısın bu hayat senın ve geçireceğinz en güzel zamanlar
10 ayı 3 5 ayı yok benım gozumde hepsı aynı durum kızkardesım olsa baska alternatfler varsa onlar degerlendırılsn derım
sonucta kızcagz sokakta kalmamıs duzgun temız bı yurda yerlestırılebılır
ama gorumcenıze karsı bıraz daha ıyımser olmaya calısın derım sonucta daha cocuk o
bu durumu aşmanızın en guzel çözümü fevri olmadan eşinizle konuşmanız
yenı evlıyken yanınızda bırıyle yasarsanız nelerı yapabılecegınızı nelerı yapamayacagınızı ona anlatın
umarım sızı anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?