Görümcem ve Çocuklarım

Çocukları dudaktan öpme konusunda bende çok hassasım ve bu konuda size katılıyorum.
Diğer tüm konularda şunu söyleyebilirim “iyi ki yengem sizin gibi biri değil.” Abime şunları söyletse ona karşı çok büyük öfke duyarım. Gelsin kendi söylesin düşüncelerinizi eşlerinize neden söyletiyorsunuz anlamıyorum ki. Yapı olarak cesur sözlerde sarfedebilen birisiniz halbuki.
Kardeşi kardeşe küstürmeyin. Söyleyeceklerini en son yaptığınız gibi baştan söyleyin kendi sözlerinizle olsun

Okuyunca tacize ugradiginizi dusündum bende zaten..

Evet haklsiniz bende tacize ugradim zamaninda ve bende kizima bu sekilde egitim vermeyi dusunuyorum. Ama bunu gorumcenizle paylasirsaniz cok daha iyi olmazmi sizi anlar...

Kavgadan kaçma.
En iyisini yapıyorsun.
Ben en yakınımın çocuğunu bile kaç yaşında olursa olsun ailesinin ve çocuğun kendisinin izni olmadan öpmüyorum bile.
Hatta hiç öpmemeye çalışıyorum.

Yabani çocuklara da bayılıyorum.
Genelde ailesi tarafından 'öpsene çocuum amcanı, teyzeyi öpsene, kucağına gitsene, elinden tutsana, bilmem ne ablan seni tuvalete götürsün, bak dedesiiii oğlumun pipisineee(evet pipi sever anneler var)' tavırlarından maraz doğuyor çocuk herkesi aynı sanıyor. Sülük gibi yılış yılış olan çocukların mutlaka ilerde bir travması oluyor.

Yabani çocuk öyle mi?
Bas bas bağırıyor.
Bağır çocuuuum, bağır!
Yaşasın yabani çocuklar!

Lütfen ilerde kızına etek altında şort giydirip mahcup etme cık cık cık...Çok haklısınız olması gereken bu testi kırıldıktan sonra anlamı yok hiçbirşeyin...

Cocuk senin cocugun. Daha sert tepki ver bence. Karsilarindaki bebek diye, ona her istediklerini ya pa maz lar.
Sevmek ne demek yaa sevgi adi altinda cocuklarin her yerine dokunmaya kimsenin hakki yok.

Kendin dogur onu mincikla de bence.

Okuyunca tacize ugradiginizi dusündum bende zaten..

Evet haklsiniz bende tacize ugradim zamaninda ve bende kizima bu sekilde egitim vermeyi dusunuyorum. Ama bunu gorumcenizle paylasirsaniz cok daha iyi olmazmi sizi anlar...
oyle bir seyi paylasmak kolay mi? Karsisinda halden anlayacak insanlar yok bence. Konuyu namus meselesine bile getirebilirler. Belki konu sahibi esine bile.anlatamamistir... Hele ki boyle hassas bir durumu dedikodu malzemesi yaparlarsa cok daha yaralayici olur.

bosver sen en iyisini yapiyorsun... Polyanalar 1 2 gun muge anli izlesin, ne demek istedigini anlarlar.

bosver sen en iyisini yapiyorsun... Polyanalar 1 2 gun muge anli izlesin, ne demek istedigini anlarlar.

Ben Irmak'in ölumunu hala unutamiyorum. Muge Anli da soyledi, bazi pedegoglar da soyluyor. Cocuklarinizin fotogeafini paylasmayin diye. Ben paylasmiyorum. Paylasilmasini da istemiyorum. Bu insanlar cok rahatlar ama gormek istemiyorlar, onemsiz buluyorlar. Simdiki nesil ciddi tehdit altinda. Ben evladimi kapatmiyorum, ona karsi baskici bir tutum da sergilemiyorum.

Herkesin bakis acisi farkli. Insanlar birbiele3inin hassasiyet duydugu noktalara keske ozen gosterebilseler..

Lütfen ilerde kızına etek altında şort giydirip mahcup etme cık cık cık...Çok haklısınız olması gereken bu testi kırıldıktan sonra anlamı yok hiçbirşeyin...

Sanki ne varsa bunda mahcup olacak.. beni de annem boyle buyuttu. Mahcup filan da olmadim acikcasi.

Bunu ben de cok dusunsum. Esime evlenmeden once soyledim ama kardesine anlatirsam beni anlar mi yoksa suclar mi emin olamiyorum.

Esim, kavga etmeden suyuna giderek daha farkli yolla soyluyor. Ona uzun uzun acikliyorum. Kendim konusamiyorum cunku konu farkli yerlere gidiyor.

ben bir anne değilim yaşımda daha çok genç ama okuduğumda yinede sizi anlayabildim. sizde her annenin olması gerektiği gibi hassas ve korumacı yaklaşıyorsunuz. aman ayıp olmasın bir şey demeyeyim tadımız kaçmasın diyip susmak yerine içinizin rahat etmediği yerde söylemeniz gerekeni söylemişsiniz. size saygı duymaları lazım sonuçta onlar kendi çocuklarınız ve istediğiniz şekilde yetiştirirsiniz. görümcenizin bu tür yaklaşımları belki etki bırakabilir ve ileride başka sorunlara yol açabilir. siz annesiniz her şeyi ince düşünmeniz çok normal. bu bir sevgi gösterisi olabilir elbette ama sürekli bu şekilde yaklaşımda bulunurlarsa alışma ihtimalleri yani ileride büyüdüklerindede bunu isteme ihtimalleri var. ve dediğiniz gibi sonuçta özel bir bölge. yanakları, elleri, sevilebilirken saçları okşanabilirken, popo öpmek, dudak öpmek her anlamda sağlıksız bence sonuçta ağız mikrobik bir yapıyada sahip ve bebeklerin bağışıklığı yetişkinler kadar kuvvetli değil.

Ben size katılıyorum. Tavrımız son derece yerinde. Zaman çok kotu. 3 yaş mahremiyet eğitimi için kucuk değil. Kızım 2 yaşında tuvaletten sonra hemen pantolonunu giy diyorum.
Artık alıştı hemen bana koşup anne giydir ayıp ayıp diyor. Birilerinin gelip dudağından ölmesini kesinlikle istemezdim.
Popoya vurma konusunda görümce saf bir niyetle seviyordur ama sizin açıklamaniz son derece açık olmuş. Anlayışlı olup dikkat etmesi gerekir

görümce konusunda haklısınız sosyal medya pedofili kaynıyorken çocukların resimleri atılmamalı kaynananızın popoya vurmasında birşey yok kimi doverek sever

Okuduktan sonra sizin adınıza çok üzüldüm bende halayım çocukların evlatlarımdan hiç farkı yok
Siz resmen halayı sapık yerine koymuşsunuz gerçekten iyi idare ediyorlar diye düşünüyorum görümceleriniz ve kayınvalideniz

Direk vurma diyeceksin .Yapma diyeceksin .
Sèrt bir şekilde .Sebep derse ben istemiyorum diyeceksin .

Pfff
Sunu okuyana kadar hassasiyetinizi anladim ama bu nedir ya
Cok guzel nazar ceken birisi filan..
Yurtdisindaki bebekler kimse kusura bakmasin ama bizim bebekleri ceplerinden bin kere cikariyor,nazarlaniyor diye kimse kose bucak cocuk kollamiyor.
Bu kadar agir takintiliysaniz evden cikmayacak hatta okula gitmeyecek kiziniz.

Bahsettiğiniz birçok şeyde haklısınız ama bu olaydaki bakış açınız hastalıklı, saplantılı gibi. Kızınıza doğru yaklaşmış, hiç de iyi bakmıyormuş falan. Devir kötü, kimseye güvenmemek gerekiyor. Ama kendinize de bu kadar güvenmeyin. John Nash de bir dahiydi ama paranoid şizofren olduğunu bilmiyordu.

Birincisi dudaktan öpmeyi normal bulduğumu söylemedim, ne öperim ne öptürürüm.
Popo sevme gibi bir durum da görmedim anlatılanlardan, altı bezli giyinik çocuğun poposuna vurduğundan bahsediliyor. Bu gerçekten sapıklık mı? Nasıl sevelim çocukları ben anlamıyorum düşünüyorum bu durum bana normal geliyor. Halası çocuğun ‘ giyinikken ‘ poposuna vurmuş, olay benim için hala çok abartılı tacız falan göremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…