Görümcem ve gıcık sohbetimizzzzzz?kim haksız?

Benim şakam dışındaki uslubum gerçekten iğneleyici mi?

8 yıllık evliyim, 8 yılda anladım ki hiç kimseyle iyi olmaya çalışma eşinin ailesinden ,onlar istemediği müddet yaranamazsın canım.

Ben sizi haklı bulmuyorum. Kızın üslubunda bir terslik yok, siz biraz dalga geçer gibi şaka yapıyorsunuz hoş değil bence ve gereksiz. Sevmediğiniz çok belli, sevmediğiniz bir kişiye de elbet içinizden gelerek yollamadınız o notu yani samimiyetsizsin demesini de anlarım. Biz türk kadınlarında biraz vardır bu, sevmediğimiz cekemediğimiz kişiyle de bazen özellikle muhatap oluyoruz ya.. Derdimiz ne sanki dimi. Sevmiyorsan içinden gelmeyerek not fln da yollamayın arkadaşım.

Ayrıca saygısızlık ta yapmıyor bence. Siz her söylediğinin altında birşey arıyorsunuz gibi. 'Ben senden x yaş büyüğüm ablanım vs' laflarını da hiç sevmem. Benim eltim de benden 8 yaş küçük ama 1 kere abla demedi bana.. Bana ne cnm, kendi ayıbı. Bana abla de ben senden büyüğüm diye yırtınacak değilim ne yaparsa yapsın zaten muhatap değilim. Ne bekliyorsunuz, ablasınız diye herşeye tamam evet ablacım demesini mi? 18 yaşına rağmen kendini iyi savunmuş. Siz de 18 yaşında çoluk çocuk ile laf dalaşına girmeyin derim. Abla olmak böyle birşeydir. Bir de konu açıyorsunuz yani düşünün amma önemsiyorsuniz kızı. Muhatap olmayın.

doğru

Önemsiyorum çünkü eşim çok önemsiyor.Benle kötü olduğunda abisine de ters davranıyor.Bu sefer eşim üzülüyor ne oluyor buna anlamıyorum yeter artık diye...Boş konuşma,sana düşmez,samimiyetsizsin vb gibi laflar saygısızlıktır.Bana lütfen bunun saygısızca bir konuşma olmadığını söylemeyin.Benim konuşma tarzım da ukalaca olmuş evet ama ben saygısızca kişisel olarak saldırıda bulunmadım.Sen şusun busun diye.Bana göre insanın yaşıtına bile boş konuşma demesi ayıpken büyüğüne tamamen ayıp.Sürekli alttan aldığımda da abla yerine konmadım.

Bir yandan da anlıyorum ama haa. Sevmiyorsun ama yine de muhatap oluyorsun, bazen de aslında iyi olma ümidi ile ama bazen de insan dayanamıyor bulaşıyor işte. Ama ben geçtim artık bunları dersimi aldım ve çok şükür hiiiiiç oralı olmuyorum artık inanın çok daha rahat oluyorsunuz siz de deneyin :)

Siz kışkırtıyorsunuz ama biraz. Tamam çok saygılı denmez ama böyle ohaa bu ne üslub denecek birşey de göremiyorum şahsen. Ama bırakın, açık aramayın. 18 yaşındakiler genelde daha beter oluyor bu kız yine düzgün inanın bak, o daha çocuk. o yaşlarda herkes kendini birşey zannediyor bu doğaldır ben de kendimi o yaşta büyümüş hissediyordum muhtemelen siz de. Bunu normal karşılayın. Ayrıca onu sevmediğinizi hissediyor bu yüzden de böyle keskin bir tarzı var ki zaten sevmiyorsunuz. Sevmiyorsanız bana saygılı ol ben ablanım da demeyin bence komple sallayın gitsin. Onu sevmeyen birine gene iyi davranıyor kız olaya ordan bakın .

kötü olun demiyorum sadece boş yere muhatap olmayın adım atmayın. Aynı ortama geldiğinde güzel davranın bu kadar. Can ciğer olmaya gerek yok denemeyin de zaten.

yok tövbe zaten

belki de evet kötünün iyisidir...biraz daha olgunca bakmam lazım

normal gelmeyebilir ama boşverin elin kızını biz mi terbiye edecez.
bundan sonra muhabbete girmeyin .

Evet ben de aynı fikirdeyim. Abartmasanız iyi olur.

Siz sadece “gereksiz” yere verilmiş bir imkan ile hakimlik sınavına “alan dışı” hazırlanan (muhtemelen) bir iibf’lisiniz.

Görümceniz “hukukçu”

Sizin o hakimlik sınavı için okuduğunuz notların çoooook daha fazlasını okuyor öğreniyor fakültede. Ayrıca bir de dersini alıyor...

Belki gönderdiğiniz çok çok özet birşey olduğu için Türk anayasa hukuku notu olmaya yakıştıramamıştır.

Kendinizden küçük 18 yaşında bir genç kadın ile yarış haline girmeyin, çünkü biraz önce de belirttiğim gibi farklı kulvarlardasınız.

Kusura bakmayin da ben sizi hic hakli goremedim.
Kiza anayasa notu gondermissiniz. 1. Sinifta anayasa iki kisma ayrilarak okutuluyor genelde. Biri genel anayasa, diger kisim Turk anayasasi. Bu ne,Turk anayasasi mi diyince benim direkt aklima bu geldi. Eger hukuk egitimi aldiysaniz bilirsiniz.
Sizin yaptiginiz saka da hic sempatik degil,iyilik yapiyorum diyip not atip 18 yasinda kizla dalga gecer gibi alman anayasasi ehehe demek nasil bir mizah anlayisi?
Sizden kucuk birine daha anlayisli yaklasamaz miydiniz ?
Kusura bakmayin sirf siz gelin o gorumce diye olaya tarafli bakamam.

Hanımefendinin eski konularına baktınız mı zira görümcesi baya takık kendisine . Bu yüzden yardım etmek istese de sorun oluyor zaten.

Ama henüz o küçük, evet 18 yaş yasalara göre çocuk statüsünden çıkılan bir yaş lakin maalesef ki herşeyi ben bilirim denilen, beyaz deseniz siyah anladığı, merhaba deseniz aileme sövüyor dediği ergenliğin en yoğun yaşandığı yaşlar, o yaşlar biraz zor yaşlardır.
Zamanla gönlünü kazanırsınız fakat biraz vakit tanımak lazım, şimdi ne deseniz ters anlayacak çünkü aranızdaki diyalog baştan ters başlamış, bu olay için demiyorum daha ilk olaylarda bir problem yaşanmış devam ediyor.

Haklısın.ters konuşsam haksız oluyorum konuşmasam içimde patlıyorum ezik gibi hissediyorum.Ama her türlü erkek ailesi baskın
Muhataba alıpta yüz göz olmaya İnan ki gerek yok. Zaten kıskandığı ona yetiyor . Abi kardeş ilişkisine katılmadıktan sonra herkes anlayacaktır sorunun kendinde olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…