- 14 Ağustos 2016
- 4.557
- 21.554
- 238
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Yine sizden bir görümce konusu gelmiş, şaşırmadım. 8-9 yaş büyük olduğunuz kız için çok kıskanıyorum diye konu açmıştınız zamanında. Anlaşamıyorsanız samimi olmaya da çalışmayın. Atmayıverin not ne olmuş yani sınırlarınız belli olsun. Meselede de tamam diyip kapatmak yerine üslubuna teşekkür ederim diyerek meseleyi uzatan da büyüten de siz olmuşsunuz.
bu konu sahibinin daha çok görümceli konularını okuruz burada
sayın hakim adayı(?) arkadaş görümcesine feci takmış her gün kızcağızla ilgili dert edecek bir konu buluyor
banada hiç samimi gelmediniz hatta itici geldiniz... hiç 8-9 yaş büyükmüş gibi davranmamışsınız.. sizden daha akıllıca laflar etmiş.
Eğer sıkıcı bulduysanız yazmayın.Laf sokmanıza gerek yoktu.
laf sokmak sizin ustalık alanınız bence,bütün konularınızda 18 yaşındaki görümce ve soktuğunuz laflar var mesela.istediğim konuya yorum yapma hakkım var diye biliyorum :)
laf sokmadan söyleyeyim,ben sizin ne hukuk okuduğunuza,ne hakimliğe hazırlandığınıza inanmıyorum.bu konular konulardaki anlatım biçimi görümceyle tartışma seviyesi bilemedim bir garip
bütün konularımda görümceme soktuğum laflar değil bana sokulan laflar var.ben burada zaten haksız olduğum tarafları belli bir birikim sonucu böyle haksız düştüğümü kendim de söyledim.istediğin konuya yorum yapma hakkın var ama sen konuyla ilgili konuşmuyorsun farkındaysan daha çok tartışmak için konuşuyorsun.hakimliğe hazırlandığına inanmıyorum falan sence konumuz bu mu?...yani akıl verilecekse siz vermeyin zaten sizin konuşma tarzınızdan daha olgun konuştuğum kesin
Güncelleme sonrası için yorum yaparsam eger
Fazla kasıyorsunuz gibi. Büyük olabilirsiniz ama konuşmalarınız çok yorucu. Yaş olarak ondan büyük olmanız sürekli bu tarzda konuşma hakkı vermez. yok ablan gibi yok büyüğüm filan çok gereksiz. Sakin gibi gözüküp büyüğüm gibi yaklaşıp fazla ego uyguluyorsunuz. Uslubunuzdan ben yoruldum.
Bastan sona haksız buldum sizi .
Hem ilk üslubu bozan sizsiniz hemde çekip uzatan yine sizsiniz.
Bence kızdan uzak durun , gerek yok .
banada hiç samimi gelmediniz hatta itici geldiniz... hiç 8-9 yaş büyükmüş gibi davranmamışsınız.. sizden daha akıllıca laflar etmiş.
Fazlasiyla sınır bilmeyen bir cocukla laf dalasina girmissiniz.Evet cocuk.Oldum bittim havasinda.Siz ne diye laf dalasina girmissiniz.Hata etmissiniz.
Kız aklınca senı ciddiye almıyor sen niye onunla muhatap oluyorsun kı. Esın madem iyi olmanı ıstıyor sen de esinin yanında canım cicim bebegim de sonra bırak hiç konusma mecbur kalmadıkca. Benım kv ve gorumce bana yıllardır o taktıgı uyguluyorlar esimin yanında ahh canım esım yokken laf sokmalar iğnelemeler. Sen de öyle yap bu insanlar ondan anlıyor.
18 yaşında çocuk değil ki bu...yani evet abisine annesine babasına böyle kes sesini diye bağıran bir yapısı var ama bana yapmaz diye düşündüm ve ben anlattıkca daha da saldırdı.ben de pişman oldum.demek ki olacağı varmış.yalnız arkadaşların dediği gibi görümcem nasıl olgun konuşmuş onu çözemedim.sanırım küçüklerin büyüklere böyle konuşması bir bana garip geliyor.
Bence siz haksızsınız. Hele ki ders verir gibi ablacımlı konusmalar, ben olsam kusura bakma sinirliyim derdim demeler çok itici.
Görümceniz de "Ben senin yerinde olsam benden küçük, ben oturaklı davranayım fevri olmayayım der alttan alırdım." diyebilirdi.
Madem siz büyüksünüz saygı görmek için önce kendiniz saygı gösterin, çemkirmişsiniz siz.
Kime kes sesini diyor ki bu hanim kiz ?
Hayir bir tek size garip gelmedi.Kendimden neredeyse 10 yas buyuk bir insana bana hakaret etmedigi muddetce asla boyle cevap vermem ben. Kibarca yaptigi esprinin hos olmadigini,hosuma gitmedigini soyler muhabbeti kapatirim.Fazla avukat hanim olmus bu kiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?