Görümcem ve gıcık sohbetimizzzzzz?kim haksız?

bu konu sahibinin daha çok görümceli konularını okuruz burada

sayın hakim adayı(?) arkadaş görümcesine feci takmış her gün kızcağızla ilgili dert edecek bir konu buluyor

Güncelleme sonrası için yorum yaparsam eger
Fazla kasıyorsunuz gibi. Büyük olabilirsiniz ama konuşmalarınız çok yorucu. Yaş olarak ondan büyük olmanız sürekli bu tarzda konuşma hakkı vermez. yok ablan gibi yok büyüğüm filan çok gereksiz. Sakin gibi gözüküp büyüğüm gibi yaklaşıp fazla ego uyguluyorsunuz. Uslubunuzdan ben yoruldum.

Bastan sona haksız buldum sizi .
Hem ilk üslubu bozan sizsiniz hemde çekip uzatan yine sizsiniz.
Bence kızdan uzak durun , gerek yok .

banada hiç samimi gelmediniz hatta itici geldiniz... hiç 8-9 yaş büyükmüş gibi davranmamışsınız.. sizden daha akıllıca laflar etmiş.

Sizi haksız buldum. Amma darlamışsınız kızı vıdı vıdı. Uzatmışsınız. Kızın yerinde olsam "off ne uzattı yaa, sıktı ama" derdim

Eğer sıkıcı bulduysanız yazmayın.Laf sokmanıza gerek yoktu.

laf sokmak sizin ustalık alanınız bence,bütün konularınızda 18 yaşındaki görümce ve soktuğunuz laflar var mesela.istediğim konuya yorum yapma hakkım var diye biliyorum :)

laf sokmadan söyleyeyim,ben sizin ne hukuk okuduğunuza,ne hakimliğe hazırlandığınıza inanmıyorum.bu konular konulardaki anlatım biçimi görümceyle tartışma seviyesi bilemedim bir garip

bütün konularımda görümceme soktuğum laflar değil bana sokulan laflar var.ben burada zaten haksız olduğum tarafları belli bir birikim sonucu böyle haksız düştüğümü kendim de söyledim.istediğin konuya yorum yapma hakkın var ama sen konuyla ilgili konuşmuyorsun farkındaysan daha çok tartışmak için konuşuyorsun.hakimliğe hazırlandığına inanmıyorum falan sence konumuz bu mu?...yani akıl verilecekse siz vermeyin zaten sizin konuşma tarzınızdan daha olgun konuştuğum kesin

çünkü sadece burada değil genel olarak benimle ukala konuşuyor.gelin değil mi yapsın...artist naber gibi...şuan evet siz benim yazdığım kadarını bilirsiniz.genel olarak yorumlardan anladığım bu mesajda haksız düşmüşüm.ama genel olarak haklıyken böyle haksız düşmek sinirimi bozdu.

Fazlasiyla sınır bilmeyen bir cocukla laf dalasina girmissiniz.Evet cocuk.Oldum bittim havasinda.Siz ne diye laf dalasina girmissiniz.Hata etmissiniz.

Fazlasiyla sınır bilmeyen bir cocukla laf dalasina girmissiniz.Evet cocuk.Oldum bittim havasinda.Siz ne diye laf dalasina girmissiniz.Hata etmissiniz.

18 yaşında çocuk değil ki bu...yani evet abisine annesine babasına böyle kes sesini diye bağıran bir yapısı var ama bana yapmaz diye düşündüm ve ben anlattıkca daha da saldırdı.ben de pişman oldum.demek ki olacağı varmış.yalnız arkadaşların dediği gibi görümcem nasıl olgun konuşmuş onu çözemedim.sanırım küçüklerin büyüklere böyle konuşması bir bana garip geliyor.

Eşim bana zamanında x sana böyle davranmayacak sıcak davranır mı bilemem ama o şekilde saygısızlık yapmıcak merak etme konuştum demişti.
Dün görümcem de bana 40 yılda bir görüşüyoruz sen varsın yoksun önemi yok zaten fazla anlaşamıyoruz konuşmasak daha iyi demiş.
Oradan anladım ki eşim mesafeli ol tarzı konuştu görümcemle o da onu uyguluyor.Bunu eşime sorucam bana yakın ol derken ona mesafeli ol dediyse beni aptal yerine koyduysa çok kızıcam.

Kime kes sesini diyor ki bu hanim kiz ?
Hayir bir tek size garip gelmedi.Kendimden neredeyse 10 yas buyuk bir insana bana hakaret etmedigi muddetce asla boyle cevap vermem ben. Kibarca yaptigi esprinin hos olmadigini,hosuma gitmedigini soyler muhabbeti kapatirim.Fazla avukat hanim olmus bu kiz.

Şimdiye kadar saygı gösterdim de saygı görmedim.en azından bu şekilde olsun

Babasına abisine herkese...kendisi diyor zaten feriştahı olsa tanımam diye.Eskiden yaptıklarına susardım özür dilerdi abla özür dilerim seni kırdım diye.Ama bende susmak için sabır kalmadı biriktim biriktim.O şakayı yapmam gereksizdi belki evet saçmaladım o yüzden haksız konuma düştüm.Ama sonrasında saygılı olmasını söylememde ben sakınca göremiyorum bunu ona annesi abisi herkes söylüyor x biraz daha saygılı konuş diye

Hakimliğe hazırlanan biri niye böyle saçma sapan ceviz kabuğunu doldurmayan sebeplere takılır anlamış değilim hakimlige hazırlamıyorsunuz daha kendi içinizde kim Haklı Kim Haksız karar veremiyorsunuz öylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…