Görümcem ve gıcık sohbetimizzzzzz?kim haksız?

Hanımefendinin eski konularına baktınız mı zira görümcesi baya takık kendisine . Bu yüzden yardım etmek istese de sorun oluyor zaten.
Eski konular da konu sahibinin ağzından sonuçta değil mi?

Dolayısıyla kim kime takık bilemeyiz.

Kaldı ki diğer konular objektif olsa ve konu sahibi haklı olsa bile, bu konuda, dalga geçtiği şey o kızın mesleği olan bir konu.

Konu sahibi, alan dışı hazırlanıyor sınava. Dolayısıyla ne olursa olsun bu konuda kıza ahkam kesmeye, dalga geçmeye hakkı yok diye düşünüyorum.

Hanımlar hatırlatma yapalım üsluplara dikkat ediyor, polemiğe girmiyoruz lütfen.

Alan dışı mışı hakkı var mı var . Sizde buna takmışsınız. Mesleğine taktığını düşünmedim açıkçası . Ayrıca 18li yaşlardaki gençleri az çok biliyoruz. Zaten hali hazırda abisini bile bezdiren bir görümce varken konu sahibini suçlayamam.

Suçlayın demiyorum zaten. Ben kendi fikrimi söyledim, siz de kendi fikrinizi söyleyip geçebilirsiniz. Bana yanıt vermenizi gerektirecek bir durum yoktu ortada...

Konu sahibi hukuku hukukçudan iyi bildiğine göre avukata ihtiyacı yok bence

Aaaa konu sahibi hukuk mezunu değil miii

Aaaa konu sahibi hukuk mezunu değil miii
Hayır, anladığım kadarıyla iktisadi idari bilimler fakültesi mezunu yani işletme, iktisat, ekonomi, siyaset bilimi vs gibi bölümler.

Bu tarz bölümler hukukun bazı temel derslerini ve idari yargılamalarda gerekli olan maliye, ekonomi gibi dersleri gördükleri için, kendilerine öyle bir hak veriliyor. Adli değil de idari hakim oluyorlar. Vergi ve idare mahkemelerinde görev alıyorlar.

Hukuk okumamış olmasına rağmen görümceye ukalalık yapmışsa (okumuş olsa da hakkı yok ama neyse), o da cevabını yapıştırmış demek ki.

Yaa herkes işini yapsın. Ne biçim ülke. Hukuk mezunu olmayan biri neden hakim oluyor ki. İdari hakim de olsa, bu insanlar iktisatta falan bankacı olmak için yetiştirilmiyor mu.

Ben hukukçu olsam sinir olurdum.

ikinizinde hukukçu olduğunuz belli. birbirinize cvp verirken diğeri bu cevaba karşılık veremez heralde diye düşünüyorum o an. ama atak cevap geliyor. :)
sadece yanlış anlaşılma var. sanırım alman hukuku dediğiniz için alınmış olabilir dalga geçildiğini düşünmüştür. aslında görümcen yinede paylaştığın için tşk ederim demiş konuyu bağlamaya çalışmış ama sen uslubun için sağol diyince hararetlenmiş yine. gereksiz uzamış. boşverin uzatmayın.

İşte ben de onu diyorum. Görümcenin yerinde olsam daha fena bozardım yani.

Benim şakam dışındaki uslubum gerçekten iğneleyici mi?
Okuduğum yazışmalar bana bu hissi verdi. Aranızda bir gerginlik olduğu net şekilde anlaşılıyor. Kibarca yazmışsınız ama ironik derecede kibarca duruyor. Bence iyi olmak için zorlamayın. Mesafe candır. Gerektiği yerde lazım olursa iletişime geçin bence.

Simdi daha bilincli bi birey goruyorum karsimda :)
Aslinda " cogu zaman ben hakliyim" dusuncenizide bi kenara kaldirsaniz daha mutlu olursunuz.
Yoksa buna benzer " haksizsin' sozlerini duydukca gorumcenizlede daha negatif enerjiniz olur.
Her olabilicek kavgayi ben hakliyim cogu zaman diyip surdurmeyin bence, ' frekanslarimiz tutmuyor, tehlike canlari caliyor ugrasmiyim hic" diyip uzaklasin.
Hayata kavga etmek icin gelmedik, mutlu olmak icin geldik sonucta.
O zmn hakkini verelim :)

Akıl mantık ve olgunluğun yaşla alakası yok misal siz
Görünce hukuk okuyor,siz ibf mezunusunuz heeeh sen hukuk okuyorsun ona rağmen senden bilgiliyim edasında kıza üstünlük taslamaya çalışmışsınız ama helal olsun kız buna izin vermemiş
Bütün konular eşiniz takıntı ve saplantılarınız üzerine hepsi de art arda konular. Madem yeterli olgunluğa sahip değilsiniz neden evlenipte yakarsınız elin adamının başını?
Tek tavsiye verebilirim o da acilen işsizlikten kurtulmaya çalışmanız,fiziki işten bahsetmiyorum 'çalışıyorummm ' edalarına burunmeyin. Beyinsel bir doluluk oluşursa bunlardan kurtulursunuz diye umut ediyorum.

Bende boyle dusundum

O kadar cok buyutmussunuz ki senden buyugum saygi maygi falan diye sanirsin 20 yas fark var..ben de bu tarz esprileri sevmem.hak verdim gorumcenize

Bana kızma sadece kendinizi düşürdüğün durumu gör bizde nasıl bir intiba bırakıyorsunız bil diye yazacağım..siz hakimliğe hazırlanıyorsunuz o hukuk okuyor muhabbet kenar mahellede basma etekli her an kavgaya hazır şahıs muhabbeti en kötüsü ne biliyormusun sizin kazanma durumunuz da kendi muhakebesini yapamayan bir hakimin eline düşme ihtimali!!

Tamam da bu Türk Anayasası mi diye sorması çok normal çünkü anayasa Türk ve genel anayasa olmak üzere ikiye ayriliyor. Esas sizin yaptığınız alman anayasasi esprisi saçma ve komik değildi. O zaten cok cok daha detaylisini görüyor. Ben görümceyi haklı buldum. 26-27 yaşında kadınsınız daha yeni reşit olmuş birine karşı uslubunuz da çok ters

Notu atmışsınız ama sonrasında bence espriyle karışık siz de laf sokmuşsunuz, siz de çok masum gelmediniz bana kusura bakmayın

genelde ergenlikle yetişkinlik arasına sıkışmış, hele bir de üniversitenin verdiği gazla özüne bolca cesaret gelmiş ERGENE konuşması takmayın

sonuna kadar kibir dolu bir yenge haksız bir yenge üstüne gidilmiş küçümsenmeye çalışılmış bir görümce gördüm..

not:ne yengeyim ne görümce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…