Görümcem ve gıcık sohbetimizzzzzz?kim haksız?

zaten anlaşamadığınız ve sevmediğiniz insanla mesajlaşma çabası neden? bi tek sizde mi var anayasa notu sanki.

Sizin sakaniz fazlasiyla gereksiz olmus ama insan yapabiliyor boyle sacmalayabiliyor yani.Takilmayin cok.
Sayet dediginiz gibi abisine,babasina bu sekilde saygisizca konusuyorsai terbiyesizle asla muhatap olmam.

siz haksızsınız
Kız birşey dememiş ki size ,saygısızlık bunun neresinde.
Ha illaki saygısızlık yaptı diye düşünüyorsan ,aranızda bir samimiyetiniz yoksa alman anayasası ! deyip siz dalga geçmeyecektiniz.
8-9 yaş büyüğüm diye kıza gereksiz nasihatlara girmişsiniz.muhabbetiniz çok yersiz ve saçma .
gerçekten de size düşmez ablalık yapmak.

Daha önce de sıkıntıydı zaten görümce sizin için, ben olsam o zamandan sonra tenezzül bile etmezdim.

Belkide haklisiniz ama.. haklisiniz demiycem.
Cunku haksizda olabilirsiniz.
Siz su ustteki cumlelerinizde kendinizi savunur sekilde konusmussunuz.
Su an herkes " aaa buyuge saygi kalmamis' diyecek.
Ama olaylar her zaman siyah beyaz degildir, bazen gridir.

Mesela yazinizda su dikkatimi cekti;
Yazinizda bunun yani sira hic ama hic oz elestiri yok. Mesajlasma benim hayatimda bi cok kez basima bela acti; ornek gorucu usulu isim mesajlasmalarda yanlis anlasilmadan dolayi olumsuz sonuclandi/ okulda bi arkadas yazma seklimi tehdit ederce bulup okulun mudurune beni sikayet etti/ arkadasim " sapsik58 sen cumlelerin sonuna nokta koyuyosun, cumlelerin kestirip atarcasina asagilacigi" dedi..bunlari bilinclimi yaptim? Asla. Helede o nokta: bi cumle bas harfiyle baslar noktayla biter dimi?
Demem oki biz farketmeden yazismalarimizda 1 nokta bir virgul fazla koyunca karsi taraf niyetinizin kotu oldugunu zannediyor oyle olmasa bile. Cunku cogu kisi nokta koymazken ben koyuyomusum o noktayi. Nokta koymak yanlis demiyorum ama digerlerine uyum saglamayi sectim ben. Oz elestiri yapmaliyiz ve demeliyiz ki kendimize " bi dahakine dikkat ediyim yazim seklime".

Belli ki aranizda bir uyusmazlik var. Karsilikli kiskanclik olabilir. Sizden bir sey istemedigi surece gondermeyin. Ona firsat vermissiniz. birbirinizden hoslanmadiginiz belli

Basit bir mevzu amma da uzamış. Sizin yaptığınız biraz işgüzarlık olmuş. Sevmediğiniz birine böyle şeyler yapmanıza gerek yok. Zaten aranız gerginmiş espiriye ne gerek var? İkinizin de üslubu çok gergin ve iğneleyici üst dil kibarlık ederken alttan gelen gölge canına okuyacağım diyor.

valla ben de soruyorum kendime neden bu kadar her şeye takılıyorum diye

Keşke ben de 18 yaşındayken böyle net ve mantıklı bi kız olsaydım ya. Aferin kıza.

Genel durumunuzu bilmiyorum ama bu konuda %100 görümceniz haklı bence.

Yani saygısız konuşmasını da mı onaylıyorsunuz...tamam haklı olabilir ben onu kabul ettim de konuşma tarzı çok saygısız geldi bana

Daha önce de sıkıntıydı zaten görümce sizin için, ben olsam o zamandan sonra tenezzül bile etmezdim.

ben salağım biraz takılınca takılıyorum illa iyi olcaz diye düşünüyorum çünkü aileye girince öyle davranıyor ki kasılıyorum.sağlı sollu laf vuruyor kendi ailesinin yanında olduğu için rahat.ben öyle sus pus

Belli ki aranizda bir uyusmazlik var. Karsilikli kiskanclik olabilir. Sizden bir sey istemedigi surece gondermeyin. Ona firsat vermissiniz. birbirinizden hoslanmadiginiz belli

evet haklısın ben hoşlanmaya hazırım ama olmayacak belli ki.kv de durum paylaşmış yüreğiyle konuşan herkesi yüreğimle dinleyecek kadar duyarlıyım,ama dili ayrı yüreği ayrı olanları da hiç duymayacak kadar sağırım.bir de hayatta üç insandan korkacaksın bir dağdan inme,dinden dönme,sonradan görme... sanırım anlatmış görümcem.bilemedim onlardan önce ben mi anlatayım eşime karar veremedim

Haklısınız yalnız bir kaç yorumu okudunuz sanırım çünkü çoğu yorumumda bu konuda haksız duruma düştüğümü kabul ettim.Özeleştirimi gerçekten yapıyorum zaten buraya da kendimi haklı görürken hatalarımı fark edeyim diye yazdım.Yazdığım cevaplarda kabullendiğim şeyler de oldu kabullenmediğim şeyler de.Mesela görümcem hukuk okuyor diye hakimliğe hazırlanmam gibi yorumları kabul etmedim çünkü öyle bir şey yok.Onun dışında şakam yersiz olmuş evet belki genel olarak saygı duymadığı için burada gereksiz saygı duy dedim.Yani birikmişliğimi burada dökerek haksız duruma düştüm.Bu konuşmada görümcem haklı olmuş evet ama genele bakınca hep alttan alan ben olduğum için haksız düşmek sinirimi bozdu.

Bilmiyorum ben büyüklerimle uslubumda bir şey göremiyorum ortada sen öyle dersen ben de böyle karşılık verebilirim büyüklerimle nasıl konuştuğumu söylemek sana düşmedi boş konuşuyorsun gibi şeyler söylemem.O yüzden bana normal gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…