- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Babasına abisine herkese...kendisi diyor zaten feriştahı olsa tanımam diye.Eskiden yaptıklarına susardım özür dilerdi abla özür dilerim seni kırdım diye.Ama bende susmak için sabır kalmadı biriktim biriktim.O şakayı yapmam gereksizdi belki evet saçmaladım o yüzden haksız konuma düştüm.Ama sonrasında saygılı olmasını söylememde ben sakınca göremiyorum bunu ona annesi abisi herkes söylüyor x biraz daha saygılı konuş diye
Hakimliğe hazırlanan biri niye böyle saçma sapan ceviz kabuğunu doldurmayan sebeplere takılır anlamış değilim hakimlige hazırlamıyorsunuz daha kendi içinizde kim Haklı Kim Haksız karar veremiyorsunuz öylemi
Keşke ben de 18 yaşındayken böyle net ve mantıklı bi kız olsaydım ya. Aferin kıza.
Genel durumunuzu bilmiyorum ama bu konuda %100 görümceniz haklı bence.
Acaba hakimlik sınavına girecek olmanızın, görümcenizle bir alakası var mı?
Daha önce de sıkıntıydı zaten görümce sizin için, ben olsam o zamandan sonra tenezzül bile etmezdim.
Belli ki aranizda bir uyusmazlik var. Karsilikli kiskanclik olabilir. Sizden bir sey istemedigi surece gondermeyin. Ona firsat vermissiniz. birbirinizden hoslanmadiginiz belli
Belkide haklisiniz ama.. haklisiniz demiycem.
Cunku haksizda olabilirsiniz.
Siz su ustteki cumlelerinizde kendinizi savunur sekilde konusmussunuz.
Su an herkes " aaa buyuge saygi kalmamis' diyecek.
Ama olaylar her zaman siyah beyaz degildir, bazen gridir.
Mesela yazinizda su dikkatimi cekti;
Yazinizda bunun yani sira hic ama hic oz elestiri yok. Mesajlasma benim hayatimda bi cok kez basima bela acti; ornek gorucu usulu isim mesajlasmalarda yanlis anlasilmadan dolayi olumsuz sonuclandi/ okulda bi arkadas yazma seklimi tehdit ederce bulup okulun mudurune beni sikayet etti/ arkadasim " sapsik58 sen cumlelerin sonuna nokta koyuyosun, cumlelerin kestirip atarcasina asagilacigi" dedi..bunlari bilinclimi yaptim? Asla. Helede o nokta: bi cumle bas harfiyle baslar noktayla biter dimi?
Demem oki biz farketmeden yazismalarimizda 1 nokta bir virgul fazla koyunca karsi taraf niyetinizin kotu oldugunu zannediyor oyle olmasa bile. Cunku cogu kisi nokta koymazken ben koyuyomusum o noktayi. Nokta koymak yanlis demiyorum ama digerlerine uyum saglamayi sectim ben. Oz elestiri yapmaliyiz ve demeliyiz ki kendimize " bi dahakine dikkat ediyim yazim seklime".
siz haksızsınız
Kız birşey dememiş ki size ,saygısızlık bunun neresinde.
Ha illaki saygısızlık yaptı diye düşünüyorsan ,aranızda bir samimiyetiniz yoksa alman anayasası ! deyip siz dalga geçmeyecektiniz.
8-9 yaş büyüğüm diye kıza gereksiz nasihatlara girmişsiniz.muhabbetiniz çok yersiz ve saçma .
gerçekten de size düşmez ablalık yapmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?