Görümcem ve gıcık sohbetimizzzzzz?kim haksız?

Hakimliğe hazırlanarak vaktini harcamamanı öneririm. Görümcen daha önemli
Benim kardeşim yok küçüklere ne şekilde yaklaşılır bilmiyorum belki de.idare edemedim çünkü zor bir kız.Belki kardeşim olsaydı idare ederdim.Görümceme gerçekten yaklaşmaya çalıştım yani görümcem de önemliydi benim için.Bir abla kardeş olmamızı isterdim.Öz ablası olsam alınmazdı diye düşünüyorum.Ya da bu şekilde konuşmazdı

Hep bu şekilde yaklaşmaktan yoruldum.1 sene oldu bu işe yarasaydı şuan aramız iyi olurdu.Belki ben bir yerlerde hata yaptım bilmiyorum

Ben bu cevapta bir sıkıntı görmüyorum. Eğer normalde bir samimiyetim Yoksa çok samimi değilsem bu cevabı bende verirdim.
Yani hakettiysem peki.Evet samimiyetimiz olamazmış ben samimi değilmişim.Yeri geldi günaydın × dedim cevap vermedi yüzüme bakmadı.yeri geldi yaf soktu.ama benim bir şakama kıyamet koptu.ya ben anlaşılmaz bir insanım ya da bir şeyler eksik

Hiç bir zaman olmadı canım inanabilirsin.Yani o ciddi ciddi laf soktuğunda ya da bana bir şey dediğimde cevap vermediğinde hep iyi karşıladım.içten içe üzüldüm yeri geldi sinirlenip eşime patladım ama ona bir şey demedim.zaten bana bakışlarını görseydin beni ne kadar sevmediğini anlardın.ama niye sevmedi anlamadım

Eski konularınıza baktım az önce , görümcenizle derdiniz ne? Hadi onun sizinle derdi var siz ne demeye hala kızın eteğinde dolaşıyosunuz? Sizi sevmiyorsa sevmesin niye bu kadar üstüne düşüyorsunuz, siz umursadıkça o size karşı üstünlük kurmuşçasına daha da şımaracak sizi ezmeye çalışacak . Tamamen umursamaz davranın hatta ailenin diğer üyelerine çok yakın davranın onu umursamayın ba kaç aya kalmaz peşinizde koşmazsa bende bişey bilmiyorum. Ha oldu da yine olmadı o zaman bırakın artık sizden gururlu olun biraz.

Afra tafra veya tavra gerek yok o zaman, uyuşmadiniz demek ki, koy mesafeni gitsin..
Esinle sorunun yoksa hic de takma..

Evet haklısın.Başkası olsa umrumda olmaz zaten eşimin kardeşi diye sadece...sonuçta bir ömür istemesek de yüz yüze bakıcaz bizim evimize abisine ziyarete gelecek...ama tabi ona da dedim en son küçüksün diye dediklerini yutuyorum sana her seferinde yaklaşmaya çalışarak hata yapmışım bundan sonra zorlamıcam merak etme diye.

İyi olmak için yapıyorum o buzlar erisin diye.Sıkıştığım için değil görümcem benimle hep bu tarz konuşuyor.naber artist şştt gelin diye.Belki birikti bu sefer söyledim

Bence siz ayip etmişsiniz saka diyorsunuzda o sakada biraz igneleme var.. herkes sizin şakalarınızı sizin anladiginiz gibi anlamak zorunda değil... bence gorumceniz gayet yerinde cevap vermiş size... ben olsam sen alman yasasinida biliyormuydun derdim )

Kırk yılda bir şey dedim o da böyle oldu.Demek ki onun bana yaptıklarını ona yapsam beni parçalarmış.Türk anayasası diyince komiğime gitti hiç buralara geleceğini düşünmedim

Kısaca haksız olan sizsiniz.
Uzun olarak açıklamak gerekirse;
Zannediyorum siz hukuk mezunu değilsiniz, işletme gibi bir bölümden mezunsunuz ve idari hakimliğe falan hazırlanıyorsunuz. Hukuk fakültesinde anayasa malesef sizin o attığınız notlardan ibaret değil, yani o notları atmak anlamsız olmuş hadi bunu kestiremediniz ve faydanız dokunsun istediniz peki diyelim buna.
Kızcağız bu yersiz harekete "yok Alman hukuku" diye dalga geçen yengeye 18 yaşında olmasına rağmen gayet olgunlukla açıklama yapıp yine de teşekkür etmeyi bilmiş.
Konuyu yersiz uzatıp mahalle yengesine dönüp de "ayyy ben senden büyüğüm hem de abinin karısıyım" diye triplere girmeseydiniz iyiydi. Bu yazdıklarınız aradaki buzları iyice dondurmuş olur malesef.
Başka konunuzu falan bilmiyorum ama bana biraz kıza takmış gibi geldiniz. Daha yapıcı, daha anlayışlı iletişimler kurmanızı dilerim. Zira ileride "idari hakim" olursanız insanlara aynen böyle ben büyüğüm der gibi "ben hakimim ben sizden tahsilliyim" deme ihtimaliniz var sanki aman diyeyim...

yalnız son mesajımdan sonra benim saygılı olup olmadığımı sorgulamak sana düşmez beğenmiyorsan hareketlerimi espriden anlamadığımı düşünüyorsan da bir daha espri yapmazsın olur biter dedi.
Doğru demis kız size dusmez ... 8-9 yas buyuksunuz diye istediğiniz şakayı yapma hakkina sahip degilsiniz ki...

Kırk yılda bir şey dedim o da böyle oldu.Demek ki onun bana yaptıklarını ona yapsam beni parçalarmış.Türk anayasası diyince komiğime gitti hiç buralara geleceğini düşünmedim
Hukuk fakultesine yeni başlamış biri sanki biseyden anlamiyormus gibi hissettirmis olabilirmisiniz şakanızla..

Yani bu bana özel değil x anneye babaya abiye de böyle ama onlar alttan alıyor.Ben ala ala galba sonunda ne dese patlıcak hale gelmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…