- 5 Ekim 2018
- 51
- 43
- 3
- 37
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Evet olabilirim.Bu konuda kısmen hatalıyım.Zaten ben hep öyle olurum haklıyımdır kimse görmez ama tek bir hata yaparım tamamen haksız olurum.Şuan görümcem o kadar sabrımı iyi niyetimi görmedi şimdi beni suçlar oldu iki kelimeyle.Daha ilk tanışmamızda eşimin kuzenine gitmiştik masadan kalkınca geçtim oturuyordum eşim uyardı yardım et hayatım diye.X o zaman eşime hemen oturdu insan kalkar yardım eder demiş.Ben de saf gibi eşime misafirlikte biz yardım beklemeyiz de o yüzden aklıma gelmedi diye hesap verdim.Daha ilk görüşte başladı her şey.Hukuk fakultesine yeni başlamış biri sanki biseyden anlamiyormus gibi hissettirmis olabilirmisiniz şakanızla..
Hukuk fakultesine yeni başlamış biri sanki biseyden anlamiyormus gibi hissettirmis olabilirmisiniz şakanızla..
Gorumceyle iyi olmak zorunda degilsiniz bunun icin cabalamayin... icinizde biriktirmeyin herseyi aninda cevap vermeye çalışın....insanin icinde birikince hic olmadik yerde haksiz yere dusuyor....Evet olabilirim.Bu konuda kısmen hatalıyım.Zaten ben hep öyle olurum haklıyımdır kimse görmez ama tek bir hata yaparım tamamen haksız olurum.Şuan görümcem o kadar sabrımı iyi niyetimi görmedi şimdi beni suçlar oldu iki kelimeyle.Daha ilk tanışmamızda eşimin kuzenine gitmiştik masadan kalkınca geçtim oturuyordum eşim uyardı yardım et hayatım diye.X o zaman eşime hemen oturdu insan kalkar yardım eder demiş.Ben de saf gibi eşime misafirlikte biz yardım beklemeyiz de o yüzden aklıma gelmedi diye hesap verdim.Daha ilk görüşte başladı her şey.
Yani bu biraz birikim oldu.Çünkü bana hiç bir zaman büyükmüşüm gibi davranmadı.Aile gezmesine bile gittiğimizde bi zahmet anneanneme de uğrayın falan der.Benim ona abla diyesim geliyor artıkGörümce hukuk okuyan biri gibi cevap vermiş ama siz hakimliğe hazırlanan biri gibi cevap verememişsiniz. Ben senden büyüğüm sus gibi bir şey olmuş cevabınız.
Bence ben o an da söylesem haksız olurum.En iyisi sonsuza kadar susmakGorumceyle iyi olmak zorunda degilsiniz bunun icin cabalamayin... icinizde biriktirmeyin herseyi aninda cevap vermeye çalışın....insanin icinde birikince hic olmadik yerde haksiz yere dusuyor....
Sadece gorumceye degil hic kimse icinizde bisey bitiktirmeyin o an soyleyin kurtulun...
Ben evlendigim gunden beri kimden rahatsizlik duyduysam o anda yuzlerine konustum.. eşimi bile araya sokmadim gerek yok ben kendim hallediyorum))
Iste o an bu bizim bilecegimiz sey canim kime ugrayip kime ugramiyacama ben karar veririm fıstıkYani bu biraz birikim oldu.Çünkü bana hiç bir zaman büyükmüşüm gibi davranmadı.Aile gezmesine bile gittiğimizde bi zahmet anneanneme de uğrayın falan der.Benim ona abla diyesim geliyor artık
Hayir susmak çözüm degil...sustukca yine bi yerde patliyacaksiniz yine haksiz duruma duseceksiniz... siz ona ablalik yapmayin o da size gelin muhabbeti yapamasin....Bence ben o an da söylesem haksız olurum.En iyisi sonsuza kadar susmak
İşte onu deseydi gülerdim zaten he kız bilmem mi diyeBence siz ayip etmişsiniz saka diyorsunuzda o sakada biraz igneleme var.. herkes sizin şakalarınızı sizin anladiginiz gibi anlamak zorunda değil... bence gorumceniz gayet yerinde cevap vermiş size... ben olsam sen alman yasasinida biliyormuydun derdim)
Ben bu işleri beceremedim..bundan sonra ablalık yapamam zaten içimden gelmez.Hayir susmak çözüm degil...sustukca yine bi yerde patliyacaksiniz yine haksiz duruma duseceksiniz... siz ona ablalik yapmayin o da size gelin muhabbeti yapamasin....
Zaten ben tüm bunları içimde tuta tuta gereksiz bir çıkış yaptım Olacağı varmış bu konuda haksız olsam da bundan önce çok sabrettim ama bunu kimse görmez bunu kime anlatsa pis gelin der.Iste o an bu bizim bilecegimiz sey canim kime ugrayip kime ugramiyacama ben karar veririm fıstıkdeseydin... haddini bilirdi
Mesela altınlarım için de herkes içinde abi sana babam altınları bozdur dedi ama nerdeee sen takmadın diye hesap sordu.eşim de sustu öyle.Iste o an bu bizim bilecegimiz sey canim kime ugrayip kime ugramiyacama ben karar veririm fıstıkdeseydin... haddini bilirdi
Bi anda u dönüşü yapip sirvilemezsiniz ama yavas yavas haddini bildirin... yoksa boyle bi ömür gecmez.... ayrica gercekten abla olmaya calismayin.. gorumceden ve eltiden kardes olmaz yasi kac olursa olsun....Zaten ben tüm bunları içimde tuta tuta gereksiz bir çıkış yaptım Olacağı varmış bu konuda haksız olsam da bundan önce çok sabrettim ama bunu kimse görmez
Niye susuyorsunuz orada ben bozulmasini istemiyorum tatlim diyeceksin....sonra da esinize kusurabakmada kardesinle mi evliyim seninle mi diye soracaksiniz ?Mesela altınlarım için de herkes içinde abi sana babam altınları bozdur dedi ama nerdeee sen takmadın diye hesap sordu.eşim de sustu öyle.
İşte ben gerekli yerde susup gereksiz yerde saçmaladımNiye susuyorsunuz orada ben bozulmasini istemiyorum tatlim diyeceksin....sonra da esinize kusurabakmada kardesinle mi evliyim seninle mi diye soracaksiniz ?))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?