Görümcem ve gıcık sohbetimizzzzzz?kim haksız?

Bence hoş olmayan sizin espriniz olmuş. Benden kaç yaş küçük ona göre konuşsunuz diyorsunuz da her dediğinize eyvallah mı demeli . Bence hatalı sizsiniz

Bence siz haksizsiniz. 8-9 yas buyuksunuz diye kimseyle dalga gecer gibi imali konusmaya hakkinkz yok. Ancak araniz cok sıkı fıkı olur. O baska.

Bana siz haksizsiniz gibi geldi yani baslatan taraf olmussunuz hatta kapanacak olmus o arada da bir lafla uzatmissiniz.gorumceyle tartismak hos degil bence gereksiz.benim de 2 gorumcem var biri 4 yas kucuk biri 13 yas kucuk.bozulacagim birsey yapsalar bile hic takilmiyorum tartisma pozisyonuna gecmek istemem hic

ben hem gorumce hemde gelinim.k.bakmayin cok gicik biri gibi davranmissiniz siz saka yapinca guzel ama o yapinca nasi hemen hesap sorup laf sokmussunuz.gorumcenizin yerinde olsam bi daha size ne saka yaparim nede muhattap olurum.ve evet haksizsiniz hemde sonuna kadar

O zaman o size karşı samimi değil siz fazla samimiyet kurmak istemişsiniz. En iyisi uzak durmak. Bir de siz büyükseniz bırakın o sizin halinizi hatrınızı sorsun önce. Siz böylesi düşündüğünüz için diyorum. Ben kaynım veya görümcemle çok samimi değilsem günaydın mesajı atmam. Ondan da beklemem. Mesaj atarsa cevap veririm. Samimiyete bağlı hal hatır sorarım ama arada mesafe varsa bu tarz esprilere girmem

Kız aklınca senı ciddiye almıyor sen niye onunla muhatap oluyorsun kı. Esın madem iyi olmanı ıstıyor sen de esinin yanında canım cicim bebegim de sonra bırak hiç konusma mecbur kalmadıkca. Benım kv ve gorumce bana yıllardır o taktıgı uyguluyorlar esimin yanında ahh canım esım yokken laf sokmalar iğnelemeler. Sen de öyle yap bu insanlar ondan anlıyor.

Bence siz haksızsınız. Hele ki ders verir gibi ablacımlı konusmalar, ben olsam kusura bakma sinirliyim derdim demeler çok itici.

Görümceniz de "Ben senin yerinde olsam benden küçük, ben oturaklı davranayım fevri olmayayım der alttan alırdım." diyebilirdi.

Madem siz büyüksünüz saygı görmek için önce kendiniz saygı gösterin, çemkirmişsiniz siz.

Yani bu biraz birikim oldu.Çünkü bana hiç bir zaman büyükmüşüm gibi davranmadı.Aile gezmesine bile gittiğimizde bi zahmet anneanneme de uğrayın falan der.Benim ona abla diyesim geliyor artık
Yazacaklarımı yanlış anlamayın, insanların saygısını, hürmetini kazanmak gerekir büyük olarak saymaları veya abla diyebilmeleri için, bunun içinde önce birbirini tanımak, anlamak lazım, kardeşiyle iyi olmanızı eşiniz istiyor öyle yazmışsınız, görümcenizle baştan yıldızınız barışmamış öyle anladım konu içindeki anlatımlarınızdan, demek ki aslında siz samimi olmak istemiyorsunuz, eşiniz öyle istiyor diye birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz, bu da yapmacık, samimi olmayan samimiyet kurma çabasına neden oluyor bence, karşınızdaki de bunu fark ettiğinden içten bir adım atmaya çalışsanız bile yapmacık bulunur.

Siz görümcenizle gerçekten yakın olmak, samimi olmak istiyor musunuz? Onun için abisinin eşi olmaktan öteye geçmek, gerçek bir abla olmak istiyor musunuz? Önce bunu net olarak cevaplamalısınız kendinize, sonra gerçekten ablası olmak istiyorsanız içten samimi yapmacık olmayan bir yeni başlangıca adım atmalısınız ama başbaşa bir gezinti olabilir, ama başbaşa evde vakit geçirmek olur, zaman ve mekanı siz seçin, sonra içten bir konuşma yapın, onla yakın olmak istediğinizi, değer verdiğinizi, abla-kardeş ilişkisi kurmak istediğinizi, belki baştan bunu yakalayamadığınızı fakat yeniden bir başlangıç yapmak istediğinizi, birbirinize bir fırsat vermeniz gerektiğini söyleyin, gerisi zaten sizin davranışlarınızdaki içtenliğe göre şekil alır.

Siz haksızsınız. Konuyu don lastiği gibi uzatıp baymışsınız kızı. Uzun uzun açıklama yapmış size durup.

8-9 yaş büyükmüşsünüz, ama 18 yaşındaki çocuk sizden daha olgun görünüyor.

Not: 18 yaşın reşit yaş olduğunun farkındayım. Lafın gelişi çocuk dedim. Çok genç diye.

Abla onun bana samimiyetsiz demesiyle ben samimiyetsiz olamam.Ne samimiyetsizliğimi gördün dediğimde hiç bir cevap veremedi şuan yazdıklarından belli diyebildi.Ben 1 senedir senin tavırlarına iyi yaklaşıyorum ne açığını aradığımı gördün dediğimde sen benim karekterime laf söyleyemezsin beni kaç kere gördün tanıyorsun cart curt bir şeyler dedi.Karakterine bir şey söylemememe rağmen.Şimdi ne kadar anlatsam da çok boş.Yani onun tepkilerini bakışlarını laflarını görmeniz lazım ki ancak öyle.Bunu tek ben desem sorun bende derim ama bunu tek ben de demiyorum.Kuzenlerinin hepsi abisi...

bence siz haksızsınız görümcenizde olsa anlaşamadığınız bir insanla neden diyaloğa girmeye çalışıyorsunuz, neden şaka yapıyorsunuz, bence gereksiz bir konuşma olmuş sırf eşim iyi geçinmemi istiyor diyo burnu kaf dağında olan bir görümcenin yüzüne bile bakmam zira eşim iyi geçinmemizi istiyorsa önce kendi kardeşini düzeltecek.

Yıldızlarınız uyuşmamış belli. Zamana bırakın.
2 görümcem var ikisini de çok severim. Buna rağmen sürekli muhabbetlerimiz yoktur. Nadir konuşuruz telefonda. Gittiğimde birbirimize saygılıyızdır. O bir işin ucundan tutar, ben başka bir işin. Abla kardeş gibi değiliz ama. Gerçi daha 1,5 yıllık evliyim, uzak memleketteyiz onun da etkisi vardır.
Yani diyeceğim o ki, can ciğer olmak zorunda değilsiniz, abla kardeş gibi olmak zorunda da değilsiniz. ben kendi kardeşlerimle bile arada sorun yaşıyorum, başkasının kardeşiyle nasıl mükemmel olayım.
Bence uzaklaşın, mesafe koyun. Zamanla düzelir, birbirinizi anlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…