Görümcem ve kayınvalide sorunları acilll yardım

İnsanlara kötülük yapmanın hiç bir hayırlı getirisi yok 1 bucuk senelik evliliğimde canımdan bezdirdiler çok beddua ettim çok ah ettim tuttu galiba ama ben hiç sevinmedim hatta çok üzüldüm

Sizin yerinizde olsam dubleks ev alırdım ki yardımcınız varsa imkanınız var.. Alt li ustlu iki kapılı olur bakiciyla beraber yukarda kayinvalideniz kalır.. Gorumceleriniz de istedikleri gibi gelir görür misafir ağırlar sizin özel alanıniza girememiş olurlar Ne kapı dışarı etmiş olursunuz Ne de vicdansız... Günde bi-iki saat ziyaret edersiniz

Sizin yerinizde olsam dubleks ev alırdım ki yardımcınız varsa imkanınız var.. Alt li ustlu iki kapılı olur bakiciyla beraber yukarda kayinvalideniz kalır.. Gorumceleriniz de istedikleri gibi gelir görür misafir ağırlar sizin özel alanıniza girememiş olurlar Ne kapı dışarı etmiş olursunuz Ne de vicdansız... Günde bi-iki saat ziyaret edersiniz
Aynen evim zaten dubleks sorun çoğunu aştım şükür şimdi herkez yaşattığının bedelini ödüyor ama ben yinede üzülüyorum

Görümcem kızını evlendirdi bana bir tane iğne almayan eşimin tarafı görümcem kızı için erkek tarafını sömürmüş onlarda kinlendiler mi ne bilmem 1 ayda evlilik bitmiş kıza çok üzüldüm saf iyi niyetli cahil bi kız ama anası beter olsun

Back
X