Görümcem ve kayınvalide sorunları acilll yardım

Bizde gelinler köle kısmet işte
Aslında eşiniz elinden geldiğince size kolaylık sağlıyor, kayinvalideniz ve ev işleri için bakıcı tutmuş.
Tek sorun görumcelerin evi kendi evleri gibi kullanmaları ama bu konuda yapılan önerilere olmaz diyorsunuz.
O zaman eşinizle aranızda sorun yoksa bir müddet daha sabredeceksiniz.

Dediğiniz yapılmış eltim tarafından hayatı zindan olmuş ben hizmet etmiyorum evden gidiyorum onlar gelince yada odamda yatıyorum

Benden habersiz geldiler mi ben çıkıyorum zaten yardımcım hizmet ediyor ama nafile geldiler mi sürekli beni çekiştirme yapılıyor duyuyorum
Konuşsunlar. Annelerine bakamıyor, bakanı da beğenmiyor, dedikodu yapıyorlar deyin laf getirenlere.

Kizlar konunun disinda ama hakkaten boyke bir durumda kim bakar anneye. Yani kizimi bakmali gelinmi bakmali.boyle bir tanidigim var kiz ne kendi annesine bakmak istyor ne kayinvalidesine.ikiside bakima muhtac. Kayinvalidesine islamda bakma zorunlulugu olmadigi icin bakmak istemiyor zaten umrundada degil.annesinede gelinlerin baksin diyor.
İnsan olanlar bakar.

Delircem ahanda bu yüzden yazdım benim alerjik astımım var kv ile birlikte yaşıyorum kadının yaş 77 onun ufak bi odası var girdim bugun odaya ıslak mendil var dedim kullanma kadın dediğimin tersini yaptı benimde bi hırlamam tuttu tam 4 saat bildiğiniz nefessiz kalıp hırladım bide üstüne akşam yemwk yiyoruz kadın demez mi hani bugun tavuk yapacaktın die delirdim

Kizlar konunun disinda ama hakkaten boyke bir durumda kim bakar anneye. Yani kizimi bakmali gelinmi bakmali.boyle bir tanidigim var kiz ne kendi annesine bakmak istyor ne kayinvalidesine.ikiside bakima muhtac. Kayinvalidesine islamda bakma zorunlulugu olmadigi icin bakmak istemiyor zaten umrundada degil.annesinede gelinlerin baksin diyor.

Bence kimse bakmamalı.
Kişinin durumu yok ise çocuklar para vererek yardımcı tutmalı. Herkesin kendi düzeni olmalı.

He illa yok biri bakacaksa o da kız olmalı, gelin değil.

Delircem ahanda bu yüzden yazdım benim alerjik astımım var kv ile birlikte yaşıyorum kadının yaş 77 onun ufak bi odası var girdim bugun odaya ıslak mendil var dedim kullanma kadın dediğimin tersini yaptı benimde bi hırlamam tuttu tam 4 saat bildiğiniz nefessiz kalıp hırladım bide üstüne akşam yemwk yiyoruz kadın demez mi hani bugun tavuk yapacaktın die delirdim
77 yaşında, felçli. Sizce beyin fonksiyonları normal midir?

Allah kimseyi aklıyla sınamasın.

Annenizin adınızı unutması ya da şaşırmasın ne demek bilir misiniz?

Ya da her gün aradığın halde, uzun zamandır aramıyorsun diyerek sitem etmesi?

Ya da daha yeni yemekten kalkmışken, yemek yemeyecek miyiz? Demesi..

Bilmeyin, Allah kimseye de bildirmesin...

77 yaşında, felçli. Sizce beyin fonksiyonları normal midir?

Allah kimseyi aklıyla sınamasın.

Annenizin adınızı unutması ya da şaşırmasın ne demek bilir misiniz?

Ya da her gün aradığın halde, uzun zamandır aramıyorsun diyerek sitem etmesi?

Ya da daha yeni yemekten kalkmışken, yemek yemeyecek miyiz? Demesi..

Bilmeyin, Allah kimseye de bildirmesin...
Amin benim annede yok babada sizin dediklerinizi kv demden biliyorum malum bilinçli yapmıyor benim o kadına kızmam anlık zaten insani refleks peki bu kadını dolduran insanlara ne demeli

Gorumculerle boyle davrandıklari bir gun iliskiyi kesin. Size gelip gitmesinler. Annelerini gormek istiyorlarsa da belli araliklarl kendi evlerine alip baksinlar.

Yada sunu diyin. Siz boyle yaparsaniz ben devam edemem boyle. Tutariz bir ev herkes donusumlu yaninda kalır kadinin diyin.

Gorumculerle boyle davrandıklari bir gun iliskiyi kesin. Size gelip gitmesinler. Annelerini gormek istiyorlarsa da belli araliklarl kendi evlerine alip baksinlar.

Yada sunu diyin. Siz boyle yaparsaniz ben devam edemem boyle. Tutariz bir ev herkes donusumlu yaninda kalır kadinin diyin.
Görşmüyorum hizmet etmiyorum onlar varken başka şeylerle ilgileniyorum yardımcımız var o onların işine bakıyor kv aklı çok yerinde değil bana birşey yapamayınca onu dolduruyorlar kv bakmıcam desem ortada kalacak kadın kimse istemiyor bununla alakalı benden önce benden sonrada bir sürü tartışma çıkmış herkezin bi bahanesi var yazık kadına. Aklı fikri yemekte atamam bu kadın rezil duruma düşer görümcelerimide anca yok sayabiliyorum

Hiçte dediğiniz gibi değil hep oğlum gelinim ne varsa onlara iş hasta olup bakmaya gelince kızlar bakacakmis
Bir de bunun su versiyonu var. Mallar ogullara gelinlere. Bakmaya gelince kizlara. Anneannem o.durumda. maasina kadar verdi veriyor. Tarlalardan bir metre bile kizlara yer vermediler. İki oglan paylasti. Kadinin eli ayagi tutuyor. Yazin koyde zaten. Kisim tek kalmakta zorlaniyor. İssiz bir yer. Ogullar mallari yerken iyi bakmaya gelince evlerine alamiyorlar karilarindan korkularına. Kizlarin sizin de anneniz tabi bakacaksiniz diyorlar bir de :) zaten kizlar bakiyor ama biraz daha sorumluluk alsin istiyorlar. En azindan koyden getirirken flan sorumluluk alsin onlar getirsin istiyorlar.

Görşmüyorum hizmet etmiyorum onlar varken başka şeylerle ilgileniyorum yardımcımız var o onların işine bakıyor kv aklı çok yerinde değil bana birşey yapamayınca onu dolduruyorlar

Bir de bunun su versiyonu var. Mallar ogullara gelinlere. Bakmaya gelince kizlara. Anneannem o.durumda. maasina kadar verdi veriyor. Tarlalardan bir metre bile kizlara yer vermediler. İki oglan paylasti. Kadinin eli ayagi tutuyor. Yazin koyde zaten. Kisim tek kalmakta zorlaniyor. İssiz bir yer. Ogullar mallari yerken iyi bakmaya gelince evlerine alamiyorlar karilarindan korkularına. Kizlarin sizin de anneniz tabi bakacaksiniz diyorlar bir de :) zaten kizlar bakiyor ama biraz daha sorumluluk alsin istiyorlar. En azindan koyden getirirken flan sorumluluk alsin onlar getirsin istiyorlar.
Walla kv gram sevmiyorum ama inanın allah biliyor allah için eşim için yemeğini çamaşırını yıkıyorum çekilmesi zor bi kadın ama ben kendi annemi bile bu duruma düşürmedim sokağa atmadım sevdiğim adamınkini asla atmam ki eşimde diyor annem tahammül edilecek insan değil düşünün hala daha kafa gidik ama yatak odasını dinler

Back
X