görümcem ve yaptıkları kaldıramıyorum artık.

balkonkusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
2.064
140
163
Kastamonu
merhaba kk arkadaşlarım sizlerin yardımına ihtiyacım var .konuya gelecek olursam .görümcem ve kaynana görümcem ne yapmaya çalışıyo hala anlamış değilim tam olarak derdi ne onu bile bilmiyorum farklı ilçelerde oturuyoruz bnm oturduğum yerde onunda akrabaları var eşinin tarafı .neyse bu herkese gidiyo diğer eltime gidiyo kendi arkadaş çevresi var onlara gidiyo kendi görümcesi var ona gidiyo ..bana gelmiyo her görüşmemizde davet ederim elimden geldiğince bn onları ziyaret ederim herhangi bir kurandı düğündü meclislerinde yardımcı olurum..bana gelmemesinin sebebini inanın bnde bilmiyorum ve en son yaptığı çok zoruma gitti.burda oturan arkadaşı taşınacağı için ona oturmaya gelmiş akşamınada tanıdığımız komşumuzun kız kınası vardı ona kalmış bnde gördüm hoş beş kına çıkışı o kadar ısrar etmeme rağmen gelmedi bize arada kesinlikle bi sorunda yok onla alakalı bnde karar aldım kendisi sana geleceğim demedikten sonra evinede gitmiyorum davette etmiyorum ..
dorumu yapıyorum sizce fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar. NOT.. TAHMİNİMSE kaynanamın kendisini doldurduğunu düşünüyorum tahminlerimde asla yanılmam ..

size gelmiyorsa gelmesin sizinde onunla işiniz olmasın. Doğru yoldasınız bence. annesinin doldurmasıyla böyle hareket ediyorsa silin gitsin

ya anlamıyorum senin görümcenle paylaşacağınb işey mi var, en iyi akradaşın mı, dostun mu nedir yani illa gelsin istiyosun? gelince ne olacak. iki çay içip kalkacak yani sıf adı geldi olsun diye gelsin diyosun. ne kadar saçma ya. haytta hiç mi derdiniz yok. bi de kaldıramıyorum dmeişsiniz sanki kadın size küfretti. istemiyo işte sizle görüşmek bu kadar basit.

Aman gelmesinler ya emin ol gelselerdi bir çok sıkıntı yaşadın. .bende ısrarcı olma kendini çek...küsme gerektiğinde konuş emin ol kaçan kovalanir

Bence sizin başka sorunlarınız da var ondan dolayı gelmiyor olabilir.Ne güzel mesafe koymuş işte,siz de gitmeyin.

Aman gelmezse gelmesin bu saatten sonra gelicek olursa bahane bulucağınız yerde bide yakınıyorsunuz

Siz esimin kardesi yakin olalim istiyorsunuz ama belki cidden kafa yapilariniz uyusmuyordur. Ben bu tip iliskilerin samimi oldugunu dusunmuyorum zaten sirf zorunluluktan, aman elalem küslük var demesin diye gorusuluyor.

yok arkadaşım görümcemi severim ablam gibidirarada hiç bir sıkıntı yok iyide anlaşırız yada bn öle sanmışım çok iyiliklerini gördüm ve elimden geldiğince bnde ona iyilik yapmaya çalıştım...o nedenle son yaptığı zoruma gitti

E gelmesin ne guzel iste
Bu arada noktalama isaretleri sitede bedava,kullanabilirsiniz

Siz esimin kardesi yakin olalim istiyorsunuz ama belki cidden kafa yapilariniz uyusmuyordur. Ben bu tip iliskilerin samimi oldugunu dusunmuyorum zaten sirf zorunluluktan, aman elalem küslük var demesin diye gorusuluyor.

bu son 3 aydır böle onun öncesinde ara sorar bn onu arradım ne bileyim gördüğü yerde veya bn onun evine gittiğimde gayet iyi davranan biri bi derdi varsada açıkça söylesin ..yoksa yaptıkları birbirini tutmuyo anlam veremiyorum tek aklıma gelen annesinin dolduruşu ..

Sık sık davet ettiğiniz için zaten açık kapı olarak görüyordur.Siz de ayda yılda bir davet edin olsun bitsin

bundan sonraki kararım o yönde hiç bir şekilde davet etmiyecem....geçen yine gezmeye gititk oraya evine gitmedim kaynımdan haber yolluyomuş bizi abla yerine koyupta gelmiyolar diye...

Madem oyle acikca sorun. Istemeden kirdim mi vs diye. Hic olmazsa net bi'cevap alirsiniz.

Gelmek istemiyor demek ki niye ısrar ediyorsunuz ki, sorununuz da yoksa sevmiyordur belki sizi.

ısrar etme durumu yok sadece kafama takıldı gitmese hiç biyere gitmez arada kavga yok gürültü yok bn gitmeyince ona açar tel gelmedinde gelmedin arkamdan haber yollar ..anlayamadım..

ısrar etme durumu yok sadece kafama takıldı gitmese hiç biyere gitmez arada kavga yok gürültü yok bn gitmeyince ona açar tel gelmedinde gelmedin arkamdan haber yollar ..anlayamadım..
Belki sizin bilmediğiniz bir kırgınlığı var evinize geldiğinde ters birşey söylediniz alındı size misafir olmak istemiyordur sordunuz mu hiç niye gelmiyorsun diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…