- 29 Ocak 2015
- 6.961
- 127.610
- 748
- Konu Sahibi balkonkusu
-
Bak çözümü bulmuşsun kendin. Noye ısrar ediyorsun ki ? Bırak gelen gelsin en güzel şekilde ağırlaama gelmiyorsa da keyfi bilir de. Bi daha görürsen hos beş et sonra hadi canim görüşürüzmerhaba kk arkadaşlarım sizlerin yardımına ihtiyacım var .konuya gelecek olursam .görümcem ve kaynana görümcem ne yapmaya çalışıyo hala anlamış değilim tam olarak derdi ne onu bile bilmiyorum farklı ilçelerde oturuyoruz bnm oturduğum yerde onunda akrabaları var eşinin tarafı .neyse bu herkese gidiyo diğer eltime gidiyo kendi arkadaş çevresi var onlara gidiyo kendi görümcesi var ona gidiyo ..bana gelmiyo her görüşmemizde davet ederim elimden geldiğince bn onları ziyaret ederim herhangi bir kurandı düğündü meclislerinde yardımcı olurum..bana gelmemesinin sebebini inanın bnde bilmiyorum ve en son yaptığı çok zoruma gitti.burda oturan arkadaşı taşınacağı için ona oturmaya gelmiş akşamınada tanıdığımız komşumuzun kız kınası vardı ona kalmış bnde gördüm hoş beş kına çıkışı o kadar ısrar etmeme rağmen gelmedi bize arada kesinlikle bi sorunda yok onla alakalı bnde karar aldım kendisi sana geleceğim demedikten sonra evinede gitmiyorum davette etmiyorum ..
dorumu yapıyorum sizce fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar. NOT.. TAHMİNİMSE kaynanamın kendisini doldurduğunu düşünüyorum tahminlerimde asla yanılmam ..
Ne guzel iste...gorumcemle aramizda benden kaynakli olmayan sorunlar oldu.esimde dahil...ben sogudum...al gulum ver gulumdu
Ne ozur diledi ne de laflari.degisti.zaman gecti.diye kapandi zannediyor.normal davranmaya calisiyormama ben siniri cektim.oh ne rahat...esim rahat durmuyor..illa git gel olacak..
Ben de senin gbi iyi niyetli idim ama birsureye kadar..kendi kendime sinir oluyordum.simdi daha rahat..hic kafana takma
Gelmesin niye bu kadar kafaniza taktiniz ki.merhaba kk arkadaşlarım sizlerin yardımına ihtiyacım var .konuya gelecek olursam .görümcem ve kaynana görümcem ne yapmaya çalışıyo hala anlamış değilim tam olarak derdi ne onu bile bilmiyorum farklı ilçelerde oturuyoruz bnm oturduğum yerde onunda akrabaları var eşinin tarafı .neyse bu herkese gidiyo diğer eltime gidiyo kendi arkadaş çevresi var onlara gidiyo kendi görümcesi var ona gidiyo ..bana gelmiyo her görüşmemizde davet ederim elimden geldiğince bn onları ziyaret ederim herhangi bir kurandı düğündü meclislerinde yardımcı olurum..bana gelmemesinin sebebini inanın bnde bilmiyorum ve en son yaptığı çok zoruma gitti.burda oturan arkadaşı taşınacağı için ona oturmaya gelmiş akşamınada tanıdığımız komşumuzun kız kınası vardı ona kalmış bnde gördüm hoş beş kına çıkışı o kadar ısrar etmeme rağmen gelmedi bize arada kesinlikle bi sorunda yok onla alakalı bnde karar aldım kendisi sana geleceğim demedikten sonra evinede gitmiyorum davette etmiyorum ..
dorumu yapıyorum sizce fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar. NOT.. TAHMİNİMSE kaynanamın kendisini doldurduğunu düşünüyorum tahminlerimde asla yanılmam ..
Gelmesin niye bu kadar kafaniza taktiniz ki.
Olabilir belki o olaydandir. Zaten doğrusunu yapmissiniz. Iki gulecekler diye cocuga taklit yaptiriyorlar.arada hiç puroblem yokken yapması kafama takıldı....sadece şöle bir olay oldu engelli yeğenleri var büyük 18 yaşında ona herkesin taklitini yaptırıp gülüyolar yok tel fona çekmeler yok herkesin içinde yaptırmalar bnde kızdım bak o iyi niyetli ne olduğunu anlamıyo siz neden böle yaptırıyosunuz diye söyledim..kızdım hatta .çünki abarttılarda abarttılar olayı her misafir gelişinde yaptırıyolar ve sadece bizim akrabaların taklitini değil çevrelerinde kim varsa...bnde yaptıklarının yanlış olduğunu söyledim .. büyük ablama bni kızdı diye bahsetmiş acaba o olaydanmı diye kafama takıldı.
Olabilir belki o olaydandir. Zaten doğrusunu yapmissiniz. Iki gulecekler diye cocuga taklit yaptiriyorlar.
Boşverin sebebini sizde mesafeli olun iki kere cagirsin oyle gidin.
merhaba kk arkadaşlarım sizlerin yardımına ihtiyacım var .konuya gelecek olursam .görümcem ve kaynana görümcem ne yapmaya çalışıyo hala anlamış değilim tam olarak derdi ne onu bile bilmiyorum farklı ilçelerde oturuyoruz bnm oturduğum yerde onunda akrabaları var eşinin tarafı .neyse bu herkese gidiyo diğer eltime gidiyo kendi arkadaş çevresi var onlara gidiyo kendi görümcesi var ona gidiyo ..bana gelmiyo her görüşmemizde davet ederim elimden geldiğince bn onları ziyaret ederim herhangi bir kurandı düğündü meclislerinde yardımcı olurum..bana gelmemesinin sebebini inanın bnde bilmiyorum ve en son yaptığı çok zoruma gitti.burda oturan arkadaşı taşınacağı için ona oturmaya gelmiş akşamınada tanıdığımız komşumuzun kız kınası vardı ona kalmış bnde gördüm hoş beş kına çıkışı o kadar ısrar etmeme rağmen gelmedi bize arada kesinlikle bi sorunda yok onla alakalı bnde karar aldım kendisi sana geleceğim demedikten sonra evinede gitmiyorum davette etmiyorum ..
merhaba kk arkadaşlarım sizlerin yardımına ihtiyacım var .konuya gelecek olursam .görümcem ve kaynana görümcem ne yapmaya çalışıyo hala anlamış değilim tam olarak derdi ne onu bile bilmiyorum farklı ilçelerde oturuyoruz bnm oturduğum yerde onunda akrabaları var eşinin tarafı .neyse bu herkese gidiyo diğer eltime gidiyo kendi arkadaş çevresi var onlara gidiyo kendi görümcesi var ona gidiyo ..bana gelmiyo her görüşmemizde davet ederim elimden geldiğince bn onları ziyaret ederim herhangi bir kurandı düğündü meclislerinde yardımcı olurum..bana gelmemesinin sebebini inanın bnde bilmiyorum ve en son yaptığı çok zoruma gitti.burda oturan arkadaşı taşınacağı için ona oturmaya gelmiş akşamınada tanıdığımız komşumuzun kız kınası vardı ona kalmış bnde gördüm hoş beş kına çıkışı o kadar ısrar etmeme rağmen gelmedi bize arada kesinlikle bi sorunda yok onla alakalı bnde karar aldım kendisi sana geleceğim demedikten sonra evinede gitmiyorum davette etmiyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?