görümcem ve yaptıkları kaldıramıyorum artık.

Görümcenizin yaptığı bir şey yok. Abartmayın. Sizle mesafeli olmak, gerekmedikçe görüşmemek istiyor. Bu da onun en doğal hakkı. Allah aşkına, oralara her gelişinde size uğramak istese yeminle söylüyorum bu sefer de geliyor diye şikayet edersiniz. Dolduruşlar filan diye iyice hikaye yazmış da yazmışsınız. Buradaki tek dolduruş sizin kendi kendinizi doldurmanız. Kendisine karşı da böyle biriyseniz kadının sizle görüşmek istememesi çok anlaşılır bir durum. Görümceyle uğraşmayı bırakıp kendi hayatınıza bakarsanız sorun kalmaz.

Sizinle görüşmek istemeyen biri için ne bu ısrar?
Tamam arada birşey yok problem olmamış neden gelip gitmiyor diyorsunuz.
Ama istemiyor demek ki takmayın bence bu kadar.

bnm konumu okuyup yorum yapmak zorunda değilsiniz bn burda bir sıkıntımı paylaştım kafana saçma geldiyse okuma rakadaşım..

bnm konumu okuyup yorum yapmak zorunda değilsiniz bn burda bir sıkıntımı paylaştım kafana saçma geldiyse okuma rakadaşım..
Zorunda değilim , ama yorum yapmak istiyorum, böyle bir özgürlük var burada.
De ne alaka? Yorum işinize gelmedi sanırım.

sizinle görüşmek istemiyor işte , gelmeme nedeni bu.

Sizinle görüşmek istemeyen biri için ne bu ısrar?
Tamam arada birşey yok problem olmamış neden gelip gitmiyor diyorsunuz.
Ama istemiyor demek ki takmayın bence bu kadar.

tamam da gelmesin mecburda değil kaldıki herzaman dozunda mesafeli ilişkilerden yanayım ..ee bn gitmediğim zaman neden arayıpta yok gelmedin yok abla yerine koymuyonuz işte arkamdan haber yollamalar.. yaptığıyla söylediği şeyler birbiriyle örtüşmüyo oraya kafam takıldı..

Kadin sana bisey yapmamiski. Basligi gorende bir hakaret bir hor gorme var sanir. Canin mi sikiliyo?

O zaman arayacaksın ve sende rahatsızlığını dile getirip sitem edeceksin.
Bakalım o zaman ne söyleyecek.

Size sonuna kadar katılıyorum ve de şunu eklemek istiyorum .Şimdi anlamadığım birşey var ,görümceler görüşmek istemediğinde sıkıntı oluyor ama gelinler mesafe koymaya çalışıp ,görüşmek istemeyince problem olmuyor ..sadece adı görümce olduğu için bile bazı sıkıntıların olduğu düşüncesindeyim ..

Iyi de bu kadin size bu kadar ne yapti ki bu basligi koymussunuz, dedikodu fesatlik mu yapti, iftira mi atti , yuvanizi mi yikti??? Abartiyorsunuz bence.

ben de yengeme hiç gitmiyorum, valla hiç öyle bir alışkanlığım yok, ben çalışıyorum o ev hanımı, biraz da bunun etkisi olabilir. kişisel algılamayın ne yapacaksınız görümceyi, benim görümcem de bana hiç gelmedi, hatta biz ailesinin yanına şehir dışına gittiğimizde onlarda bizi 1 saat gördü ve tatile gidiyoruz dediler. bende gezeriz tozarız birliktke diye hayaller kuruyordum ama kişisel algılamadım ben geliyorum diye tatile mi gitmesin ne yapayım. boşverin gitsin, zaten ne kadar sık gelirse o kadar problem çıkar emin olun

gelse hep geliyo yanlız kalmak istiyorum yapıştı kaldı olur
gelmesede gelmiyo beni istemiyo olur
takılacak ne var gelmezse gelmesin
gelsede kardeşini görmeye gelirdi zaten

Ya canım ne şanslısın :) Boşver gelmesin. Niye bu kadar istiyorsun ki gelmesini? Ben 2,5 senedir evliyim daha evime 3 kez geldiler? Aramız da gayet iyidir yani, sorun yok. Bazen mesafe iyidir. Fazla yakınlık tez ayrılık ayrılık getirir. Senin kendini bu kadar yıpratırcasına gelmelerini istemen bana tuhaf geldi. Zorla değil hiçbir şey!

gelmesze gelmesin .
eğer kayınavalidenizin doldurduğunu düşünüyorsanız . gerçek zamanla ortaya çıkar merak etmeyin . anlar yakında. umarım

Ne guzel iste...gorumcemle aramizda benden kaynakli olmayan sorunlar oldu.esimde dahil...ben sogudum...al gulum ver gulumdu
Ne ozur diledi ne de laflari.degisti.zaman gecti.diye kapandi zannediyor.normal davranmaya calisiyormama ben siniri cektim.oh ne rahat...esim rahat durmuyor..illa git gel olacak..
Ben de senin gbi iyi niyetli idim ama birsureye kadar..kendi kendime sinir oluyordum.simdi daha rahat..hic kafana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…