• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcem yüzünden eşimden ayrılıyorum

Ne kadar yuvanizi ayakta tutmaya calissaniz o kadar iyi ama kusura bakmayin ben esinize cok sinir oldum :47::47:
Size verdigi cevaplara , soyledigi sozlere bakiyorum da,, sanki size hic deger vermiyormus gibi.. hic oneminiz yokmus gibi.. gerci siz daha iyi bilirsiniz ama..
Ben gorumceye degil de o adama katlanamazdim heralde..
Allah yardimciniz olsun

canım oncelikle görümcene bi melek gibi gözük.
kötülükte gece gibi ol!
boşver hiç belli etme iki yüzlü olma ama arayı koru.
deki bende kocama soyluyorum arasın diye felan.
kocana arattır hatta.
iyice üstüne gelmeye başlayınca otomotikmen sen bunları dediğin ıcın görümcen suçlanacaktır.
eşinle ayrılma pes etme . arkadaşında dediği gibi yok yemek yerken ona tabak koyma vs bu terbiyesizlik olur adam aldatmamış bişe yapmamış.
bole şeyler yapma.
bu konuyu uzatma sadece konunun bahsi açıldıgında konuş.
belli bir sürede hiç konuşma. gayet relax sallamıyormuş gibi davran hoş yedi yirmidört bu seni rahatsız edecek değil. boşver sen onun eşisin.
kafana göre takıl oyle herşeyi kafana takarsan ohoo.eger hala anlamazsa görüncen alır karşınsa sert bir uslupla ağzına geleni dersin.
ama eşinle arayı bozma.

iyide durduk yerde değilki eşi ayrılmayı kabul edecek kadar duyarsız böyle duyarsız davranana tabak koymamak terbiyesizlik olmaz bence. o dediklerini yapmalı tabiki ama şu anda eşine bir ders vermek lazım

maşallah yani herkeste tonlarca akıl varmış meğer yahu bir yuva yıkılsın denir mi siz napıyosunuz yahu şu an ki psikolojisi bu kadının ne kadar normal olabilir neden bi de siz o muhteşem olumsuzlukları sıralıyosunuz bu kadın zaten kocasını da ailesini de tanımıyor mu bal gibi tanıyor huyunu da biliyo her bişeyini de aaaaaa oooooooo uuuuuuuuu ne bunlar çok mu şaşırdınız yani bak güzel kardeşim saatlerdir seni düşünüyorum bu kadın bi anlık gafletle yuvasından olacak dedim sakın böyle bişey yapma sana özel mesajla bişey anlatacam umarım fikirlerin olumlu yönde olur kendini sev eşini sev ....

bu durumlarad gitmek ne kolay yol olsada
kalıp savaşmalısın
unutma sen orada durdurkça görümcen çıldıracak zaten

onun istediğini yapma gitme

hem ona bu durumu kanıksamalı artık eşiyle ve çocuğuyla ilgilenmesi gerektiğini kavramalı

benim sana diyeceklerim esin hakli yok görümcen haksiz yada sen cok cekiyorsun birak git.....ler olmayacak.sadece sabirli olmani tavsiye ederim.daha cok yeni evlisin ,hayat dikenli tellerle dolu...evet yasadiklarin haksizlik ve canini yakiyor fakat bu sorunlari evlilerin en azindan yarisi yasamistir...
güzel seylermi? asla degil...esin daha evlilige alisamamis,erkekler bizim gibi degil...seni savunmasi lazimdi yapmamis buda ögrenilir ögrenirse.sabret baktinki esin seni sürekli ezdiriyor ailesine sende tavrini koyarsin ama hemen bosanmaktan bahsetme,daha cok gencsin ve yanlis anlama ama cahilsinde.yasayacak cok seyin var ögrenecek,anlayacaksin...
madem görümcen seninle oynuyor buna sen izin veriyorsun demektir...sende uyanik ol onunla oyna,aslinda hayat bazende oyundur...seni bosanma derecesine getirmeyi basarmis neden ona bu firsati veresinki?arsizliga vur sende onunla oyna,yaptiklarindan söylediklerinden etkilenmiyormus gibi görün....esinde zamanla anlar bazi seyleri.bosanmak öyle kolay degil,sonra yine evlensende ne problem cikar kim bilir?
sevgiyle ve dua ile...

canım..
eşinin senin deqerini anlaması için evden gitmene gerek yok...bunu evdeykende hissettirebilirsin...onun evde olduqu saatler içerisinde aynı odada bulunma...yemeqini ayrı ye...git kanapede yat...konuşmak için çaba gösterme...o yokmuş gibi davran...hatta sana bişeyler söylemeye kalksa bile yüz verme...eqer konuşursan içindekileri açıqa çıkarmış olursun sessiz kalırsan içindekileri eşin bilemez..bu ona daha çok dokunur...aynı ev içinde sensizliqi yaşasın...yaptıqı hatayı daha iyi anlar...ama yok oralı deqilse yapıcak bişey yok..son mesajında sen ayrılıcam dediqin halde tamam demiş eşin...bu çok aqır bişey...kesinlikle alttan alma yüz bulmasın...bir ömür boyu bunlara katlanmak çok zor...çok iyi düşün...evliliqin ilk zamanları cicim aylarıdır...ama sen nelerle mücadele ediyorsun..iyiki hamile falan deqilsin...herşeyi çok iyi düşün...olmıcaksada yok yakınken ayrıl...çünkü eşin seni hiç düşünmüyor hiç önemsemiyor..ayrılıcam dediqin zaman tamam diyor...ben olsam o evi o adamın başına yıkardım..dalgamı geçiyorun l..n benimle oyuncakmıyım ben senin elinde der evde ne varsa kırar dökerdim..eqer oyun oynuyorsa oyun oynamak neymiş görsün...ha eqer oyun oynamıyor söylediklerinde samimiyse beni istemeyeni ben hiç istemem...güçlü olur hayatıma kaldıqım yerden devam ederdim...yalvarıcak biri varsa bırak o yalvarsın sen sakın arama...çünkü hiçbir suçun yok!!

çok ilginçmiş ama bence öyle evinizi falan bırakıp gitmeyin.nasıl iş o öyle
annesi babasıda mı bir şey demiyor

bence bırakıp gitme.. senin yokluğunda eşinin iyice aklını çelerler ve boşanma davası bile açtıklarını görürsün.
kal biraz daha mücadele et. daha 6 ay olmuş.
bizim bir tanıdıkta görümcesine kızıp annesine gelmişti. kocası bir daha almaya gelmedi, gitti boşanma davası açtı... ayrıldı gittiler boş yere

biraz daha mücadele. hele bir yıl dolsun belki zamanla düzelir

görümcenin gazabı.
ne hasta ruhlu insanlar var.
bunlar sen ne kadar mutsuz ne kadar rahatsız olursan o kadar güçleniyorlar.
öyle bir varlık yokmuş gibi davranmaya çalış.
eşin de biliyordur ablasının ne olduğunu. sana karşı bile, onları koruma ve savunma ihtiyacı ve baskısı içinde şu anda.
erkek çocuk ya. öyle şartlandırılmış.
bunu aşması için zaman gerek.
iki sene bekle. değişmezse o zaman bırak git. böyle yaşanmaz.
bu arada da çocuk yapma hemen.

canım ben de seninle benzer durumdayım , şu an boşanma aşamasındayım seni o kadar iyi anlıyorum ki
eşinin kardeşine daha çok değer vermesi gururunu incitiyor, sana dokunuyor, sen de hassas biri olmalısın aynı benim gibi

burda yazılanları çok iyi oku, biraz oyun oynaman lazım duygusallığı bir kenara bırakıp. ne yazık ki bu oyunları oynarken zorlanacaksın ama sonuçta kazanan sen olacaksın
tabi sinir sistemin ne kadar dayanıklı bilmiyorum ama bildigim sey evlililigin mucadele gerektirdiği

bu mücadelede var mısın yoksa kocanı umutsuz vaka olarak mı görüyorsun buna karar vermen lazım

bir de şu var ; kocan seni seviyor mu sence ? bunu düşün. bırak kardeşine değer versin tapsın. seni seviyor mu ? eğer seni sevmediğini düşünüyorsan ki,bazı cümleleri hoşuma gitmedi, ya sana inat yapıyor ya da değer vermiyor bilemiyorum; buna göre karar vermelisin.

gitsin tedavi olsun ruh hastası mıdır nedir
ben de görümcezedeyim hayatımı zindan ediyo en ufak fırsatta
4 aylık evliyim az önce yine onun yüzünden tartıştık
ölsünler mi acaba ya kurtuluş yok mu bunlardan

kizlar ben 7yillik evliyim ilk senemde gorumcemle sac basa iki kere kavga ettik yok abimi aldin bize gelmiyo seni buldu falan diye
ama zamanla alisiyosunuz simdi can ciger olduk en onemli sirlarinu bile bana soyler cogu kez kaynanama karsi savunur beni sadece zaman
ve asla gorumcem veya 3. herhangi biri icin evliliginizi ziyan etmedim etmemde sizde oyle yapin onlara zaman verin kabullenme ve alisma zamani
iyi geceler

eşim eve gelmeden önce ona güzel bi msj attım aynen yazıyorum : ben sana emanetim beni kırmaman üzmemen gerekirken bana neler yapıyosun. kimseyi kıramıyorsun ama beni çok güzel kırıyorsun biz bi aile olamadık bizi aile yapamadın. biz ne için evlendik bunları yaşamak için mi? sen beni korumuyorsun bana saygı duymasını sağlayamıyorsun. bana koyan konu ablan değil tamamiyle ablanın yaptıklarından dolayı benim yanımda durmaman sana ben ablanı ara bağır çağırda demedim hiçbir zaman ama sen durup bana laf sayıyosun ya sonra da onunla hiçbir şey olmamış gibi arayıp konuşuyorsun ya benim canımı daha çok yakıyorsun. bu mesajdan sonra bana dedi ki beni sevsen sende gidicem demezsin dedi. ben de gitmiyorum işte burdayım dedim. sonra eve geldi ben uyumuştum sıkıntıdan beni uyandırdı sinirliydi ben hiç sesimi çıkarmadım hoşgeldin dedim. iyi misin dedi evet dedim. sonra konuşmadık bir süre toparlanmak için kalkıp duş aldım salona indim sonra uzanmıştı ben de saçlarını okşadım sonra o da sarıldı çok samimi olmadım ama daha kibar davranmaya başladı tek bi kötü laf dahi etmedi beni de sakin bulunca ha bu arada ablasını aramış bugün ne dedi bilmiyorum ama...

haa bu arada iyiyiz bağırmadı o konuda hiç laf söylemedi siniride geçti ama ayrı yatıyorum ben

O ruh hastası,psikopat görumcene inat dewam et bence..Salak mı ne o kadın kafayı yemıs yaw..Benım bır tanıdıgım war,onun da görumcesı hıc ewlenmemıs hep kardesı gıbı koca aramıs bulamamıs..Simdı tatıle bıle karı-koca-görumce-yegen gıdıyorlar.Diplerınden ayrılmıyor kadın düşün..İnadına muhatap olma ,ewlılıgıne bak sen..

Mina dun gece naaptin bilmiyorum ama bu yuzden bence evini filan terketme. Kocam gorumcemi savunuyor bana diyorsun ya, kimi insanda orta bulma taktigi de odur, yani "ablam da kendince hakli anlayis goster, yumusa, alttan al, cekisme olmasin" demek istiyordur. Ama emin ol bu taktigi uygulayan insanlar iki tarafa da ayni taktigi uygular. Yani ablasi ile yanliz konusurken de ayni sekilde seni savunan konusma yapiyordur, ablasi da ayni senin gibi ona kiziyordur. Ben kendimden biliyorum, cunki ben de oyle yapiyorum arkadaslarim eslerinden veya evlatlarindan dertlenince bana. Hatta kimisi kiziyor karsi tarafi koruyorum diye, haydaa bu sefer benle kavgaya girisiyorlar. Ablasini korumasi seni kizdirmasin, soylediklerimi hatirla. Adam bikmis ortada kalmaktan zaten, yeni evli nasil davranacagini idare edecegini bilmiyor. Huzuru nerde bulursa oraya demir atar. Birak senin guler yuzunde, anlayisli huzurlu sesinde bulsun, sana siginsin, bu konuda ustune varma. cok gerekmedikce bu konulari acma, huzurunuzu bozacak her turlu konudan mumkun mertebe bahsetme. Obur taraf basinin etini yiyordur zaten, sen de ayni konuma sokma kendini, liman ol sen ona firtinada siginacak. Zamanla o da bulur yolunu basedecek, seni de daha bir siddetle savunur merak etme. Benim anladigim sen de bir iki sabredeyim derken birden parlayiveriyor, agzina geleni deyiveriyorsun, yapma. Laf agizdan cikana kadar sen ona hakimsin, agizdan laf bir kere cikti mi o sana hakim olur.
Kocan sana gitme dememis biletleri gosterince.. Bence gitmeni istediginden degil, bu kadar ileri goturmene kizmis, icerlemistir. Ondan susmustur, ondan kabullenmistir. Her erkek farkli, kimi de boyle.. Hic biri yuvasinin yikilmasini istemez aslinda. Sevmese, seni istemese evlenmezdi. gucenmistir sen gitmek istiyorum deyince.. Takma kafana. Bir yere de gitme sakin simdi, ortaligi kurtlara birakma. Kocan o senin, sevgilin, istersen, ortamini bulursan "Ben hic seni birakip gider miyim, seni cok seviyorum" dersin, bir sarilirsin opersin yelkenleri suya indiriverir. Erkekleri parmaginda oynatmak aslinda cok zor degil, kadinsin sen, o da sana ait, oyle gor.

Mina dun gece naaptin bilmiyorum ama bu yuzden bence evini filan terketme. Kocam gorumcemi savunuyor bana diyorsun ya, kimi insanda orta bulma taktigi de odur, yani "ablam da kendince hakli anlayis goster, yumusa, alttan al, cekisme olmasin" demek istiyordur. Ama emin ol bu taktigi uygulayan insanlar iki tarafa da ayni taktigi uygular. Yani ablasi ile yanliz konusurken de ayni sekilde seni savunan konusma yapiyordur, ablasi da ayni senin gibi ona kiziyordur. Ben kendimden biliyorum, cunki ben de oyle yapiyorum arkadaslarim eslerinden veya evlatlarindan dertlenince bana. Hatta kimisi kiziyor karsi tarafi koruyorum diye, haydaa bu sefer benle kavgaya girisiyorlar. Ablasini korumasi seni kizdirmasin, soylediklerimi hatirla. Adam bikmis ortada kalmaktan zaten, yeni evli nasil davranacagini idare edecegini bilmiyor. Huzuru nerde bulursa oraya demir atar. Birak senin guler yuzunde, anlayisli huzurlu sesinde bulsun, sana siginsin, bu konuda ustune varma. cok gerekmedikce bu konulari acma, huzurunuzu bozacak her turlu konudan mumkun mertebe bahsetme. Obur taraf basinin etini yiyordur zaten, sen de ayni konuma sokma kendini, liman ol sen ona firtinada siginacak. Zamanla o da bulur yolunu basedecek, seni de daha bir siddetle savunur merak etme. Benim anladigim sen de bir iki sabredeyim derken birden parlayiveriyor, agzina geleni deyiveriyorsun, yapma. Laf agizdan cikana kadar sen ona hakimsin, agizdan laf bir kere cikti mi o sana hakim olur.
Kocan sana gitme dememis biletleri gosterince.. Bence gitmeni istediginden degil, bu kadar ileri goturmene kizmis, icerlemistir. Ondan susmustur, ondan kabullenmistir. Her erkek farkli, kimi de boyle.. Hic biri yuvasinin yikilmasini istemez aslinda. Sevmese, seni istemese evlenmezdi. gucenmistir sen gitmek istiyorum deyince.. Takma kafana. Bir yere de gitme sakin simdi, ortaligi kurtlara birakma. Kocan o senin, sevgilin, istersen, ortamini bulursan "Ben hic seni birakip gider miyim, seni cok seviyorum" dersin, bir sarilirsin opersin yelkenleri suya indiriverir. Erkekleri parmaginda oynatmak aslinda cok zor degil, kadinsin sen, o da sana ait, oyle gor.

eşim eve gelmeden önce ona güzel bi msj attım aynen yazıyorum : ben sana emanetim beni kırmaman üzmemen gerekirken bana neler yapıyosun. kimseyi kıramıyorsun ama beni çok güzel kırıyorsun biz bi aile olamadık bizi aile yapamadın. biz ne için evlendik bunları yaşamak için mi? sen beni korumuyorsun bana saygı duymasını sağlayamıyorsun. bana koyan konu ablan değil tamamiyle ablanın yaptıklarından dolayı benim yanımda durmaman sana ben ablanı ara bağır çağırda demedim hiçbir zaman ama sen durup bana laf sayıyosun ya sonra da onunla hiçbir şey olmamış gibi arayıp konuşuyorsun ya benim canımı daha çok yakıyorsun. bu mesajdan sonra bana dedi ki beni sevsen sende gidicem demezsin dedi. ben de gitmiyorum işte burdayım dedim. sonra eve geldi ben uyumuştum sıkıntıdan beni uyandırdı sinirliydi ben hiç sesimi çıkarmadım hoşgeldin dedim. iyi misin dedi evet dedim. sonra konuşmadık bir süre toparlanmak için kalkıp duş aldım salona indim sonra uzanmıştı ben de saçlarını okşadım sonra o da sarıldı çok samimi olmadım ama daha kibar davranmaya başladı tek bi kötü laf dahi etmedi beni de sakin bulunca ha bu arada ablasını aramış bugün ne dedi bilmiyorum ama...

Aha iste gordun mu bak! tam tahmin ettigim gibi.. Sen bir de ayri mi yatiyorsun simdi? Kalk cabuk! git kocanin yanina, saril yat deli.. bir daha da allahaskina bahsetme kocana ablasinin deliliklerinden, he de gitsin. Zaten anladigim kadariyla onla da konusmus. Senin adam kolay idare edilecek erkeklerden saniyorum, dedigim gibi ol, ipleri elinde olsun.

Back
X