- 24 Ağustos 2016
- 167
- 66
- 28
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
Gece gece içimi dökmek istedim. Gorumcemle dugunumde yaptıkları ve öncesinde ve sonrasında yaptıkları, sürekli laf sokmaları yüzünden konuşmuyoruz. Evlendikten birkaç ay sonra güzelce konuşmayı denedik ama bize sesini yükseltti eşime kardeşlik bitti dedi bir sürü laf söyledi. Sonra konuşmamaya başladık. Arada bazen anne babası ile ilgili olarak eşimi aradı. İsi düşünce benim meslegimle alakalı durumlarda eşimi aradı birşey sormak için. Bu gece iki gibi telefon çaldı görümcem arıyor ve oğlunun bicaklandigini söylemiş esime ( oğlu sürekli birileri ile kavga eden kolu kırılan yaralanan biri. Aynı zamanda hırsızlık vb. yaptı çok kez). Biz merkezde onlar ilçede oturuyor. Neyse gittik hastaneye. Ortada hiçbir şey yok. Küçük bir kesik var. Oğlu hastanede işi bitince kalmaya sevgilisine gitti düşünün. Bizde eve geldik. Daha öncede defalarca böyle isi düşünce aradı ve ortada bir şey yoktu. Eşim her aradığında inanıyor. Bu durum beni çok sinir ediyor. Hem bir sürü laf söyledi hem her aradığında ayağına gitmeye çok sinir oluyorum.
Güncelleme: benim gitmenin sebebi daha önce böyle bir olay olmuştu ben gitmek istememiştim eşim benim yanımda olmuyorsun dedi o yüzden bu sefer gittim. Bıçaklanma olayı da gorumcemin gözü önünde olan bir olay yani başkasından haber almıyor.
Güncelleme: benim gitmenin sebebi daha önce böyle bir olay olmuştu ben gitmek istememiştim eşim benim yanımda olmuyorsun dedi o yüzden bu sefer gittim. Bıçaklanma olayı da gorumcemin gözü önünde olan bir olay yani başkasından haber almıyor.
Son düzenleme:
sizde de ayrı bir merak var herhalde görümce her çağırdığında gitmek gibi