Görümcem

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
İyi günler bayanlar. Ben 2 yıllık evliyim. Görümcem bana düğünden önce ve düğün zamanı çok fazla laf söyledi hakaret etti dugunumde ve nisanimda bile hep sorun çıkardı. Düğünden sonra 4 ay kadar görüşmedik. Sonra oturup konuşalım dedik ve bize sesini yükseltti bağırdı. Sonra bu zamana kadar yine görüşmedik. Şimdi eşim görüşmek istediğini söylüyor ama ben bana yaptıklarını unutamıyorum. Eşim gorussun ben görüşmek istemiyorum ama eşime sadece ilk konusmanda bende yanında olmak istiyorum dedim çünkü sürekli benim hakkımda atıp tutan bir insan o yüzden bende eşimin yanında olmak istiyorum ama eşim kabul etmiyor. Sizce yanlış mı yapıyorum. Birde eşim bugüne kadar görüşmüyordu şimdi de ne olursa olsun görüşeceğim diyor kardeşi gorussun ama bana o kadar çok laf söyledi ki görüşmesi bana değer vermediğini göstermez mi? Ne olursa olsun o onun kardeşi yazacaklara yazıyorum yaptığı ve söylediği şeyler o kadar büyüktü ki düğünün bile mahvoldu.

İyi günler bayanlar. Ben 2 yıllık evliyim. Görümcem bana düğünden önce ve düğün zamanı çok fazla laf söyledi hakaret etti dugunumde ve nisanimda bile hep sorun çıkardı. Düğünden sonra 4 ay kadar görüşmedik. Sonra oturup konuşalım dedik ve bize sesini yükseltti bağırdı. Sonra bu zamana kadar yine görüşmedik. Şimdi eşim görüşmek istediğini söylüyor ama ben bana yaptıklarını unutamıyorum. Eşim gorussun ben görüşmek istemiyorum ama eşime sadece ilk konusmanda bende yanında olmak istiyorum dedim çünkü sürekli benim hakkımda atıp tutan bir insan o yüzden bende eşimin yanında olmak istiyorum ama eşim kabul etmiyor. Sizce yanlış mı yapıyorum. Birde eşim bugüne kadar görüşmüyordu şimdi de ne olursa olsun görüşeceğim diyor kardeşi gorussun ama bana o kadar çok laf söyledi ki görüşmesi bana değer vermediğini göstermez mi? Ne olursa olsun o onun kardeşi yazacaklara yazıyorum yaptığı ve söylediği şeyler o kadar büyüktü ki düğünün bile mahvoldu.
Birak gorussun ama benim hakkimda konusursa ve ben bunu duyarsam bizimde aramiz acilir.
Bana birsey soylemesine izin verme sadece kendinizden konusun de

Kardeşim abim ablam olmadigi icin o onun kardesidir gorusur duygusunu pek anlayamiyorum empati yapamiyorum yani ama gorusmesi size deger vermedigi anlamina gelmez. Sizi ona karsi savunuyorsa onun hatalarini gorup sizi el ustunde tutuyorsa birakin araya girmeyin.esinizin size verdigi degeri gormek ona yeter zaten. hakliyken haksiz olmayin derim.ama o kadar agir seylerse siz istediginiz zaman konusursunuz onla uzak durmakta tabi ki haklisiniz.

Peki bu olaylarda tamamen masum olduğunu iddia edebilirmisin
Siz mecbur değilsiniz ama kardeşler onlar araya girerseniz kötü olan siz olursunuz

Son düzenleme:
Herkes p..sliğinde boğulsun. Aranzda ne geçti bilmiyorum.Fazla muhattap olmamaya çalışın. Olabilir anlaşamayabilirsiniz.

Bence görüşsün. Sizde görüşün. Ortada bir tartışma varsa iki tarafta suçludur. Hayatınızda çıkaramazsınız, en azından huzur bozulmaz. Ara bozucu olmazsınız

kardes onlar bırakın görüşsünler
eşiniz aklı başında, olgun bir adamsa zaten kimsenin sözünden etkilenip size cephe almaz,
değilse de sallayın gitsin, zaten kafası çalışmayan adam her yerden arıza çıkarır.

bence yanlış yapıyorsun, eşin acı çekiyor olabilir, bırak görüşsün sanki görüşüpte sabah akşam orda olacak değil ya, bu sana değer vermediğini göstermez, ailede iki kişi küs olunca o tüm aileye sirayet eder, en çokta eşine tabii, senin hakkında atıp tutması da eşine güveniyorsan sorun olmaz, sonuçta eşin senin haklılığından şüphe duymuyor değil mi, o zaman korkacağın bişey yok demektir

Senin degerinle ilgili degil.. oyle anlamamani oneriyorum.. kardesi kani bagi cani var..
Iater istemez gorusur
Sende bu duruma aldirma dediklerini bosver.
Birlikte kocanla mutlaka ayni ortamda bulun.
Birsey derse takmamaya calis. Laf sokus veris yapinca hos olmuuor.
Cunku bende yasadim.
Onla muhatap olmayıp ailenin diger fertlerine sicaklik gösterdim. Kiskancliktan kudurdu. Bir daha bu sehre gelmicekmis diye ayak yapiuor.
Ilgi manyagi iste.

Et tırnaktan ayrılmaz.Bu gerçeği değiştiremezsin.O yüzden mücadeleye girme buna karşı.

Onunla görüşmesini sana değer vermiyor gibi de algılama sakın.Sen kendi tavrına devam et görümcene karşı.Ama eşine engel olma.

Ne için hakaret etti,ne yaşandı?Sebepsiz mi yaptı?Bunları da yazsaydın keşke.

Bilemedim ki benim kardeşim kocama olmayacak şeyler yapsa yüzüne bakmam şahsen. Ama erkekler aile konusunda daha yapıcı olabiliyor ne olursa olsun mantığı var çoğunda. Kafaya koymuş görüşme deseniz siz suçlu olacaksınız yapacak birşey yok görüşsün.

Ama görüşmeye başladıktan sonra dolduruşa gelip size kötü davranırsa koyarsınız tavrınızı. Hatta bunu şimdiden açık açık söyleyin. Benim hakkımda konuştuğunuzu duyarsam anlatsam kötü olur deyin

Ben de gorusmuyorum kv.nin kiziyla. Esim kus degil, karsilasirsa konusuyor. Kadin dusman basina. Neler yaptigini anlatsam 10 sayfa dolar. 5 yil o yapti ben affettim. Ustune cok iyilik yaptim. Hala varligi bile huzur bozmaya yetiyor. Esine gorusme dedikce kiymete biner.

D Dondurmalipasta merhaba..
Öncelikle yaşanan sorunlara tek taraflı değil iki taraflı bakmak gerek. Mesela sorun çıkardı doyorsunuz ne gibi sorunlar çıkardı? Telafisi olmayan şeyler mi bunlar?

Eşinizin kardeşi sonuçta.. Aile bireyleri ne olursa olsun ailedir ve tamamen kopamaz.. Eşiniz görüşsün ne olacak ki? O görüşecek diye de, tavırlarınızla eşinizi arada bırakmayın kesinlikle.. Hatta siz de görüşün. Sıkı fıkı olmaya gerek yok, ayda yilda 1... Eşinizin kardeşi, olan sorunlarda zaten hatalıysa siz neden çekineceksiniz bırakın o düşünsün.

Kardeşiyle bırak görüşsün sizi çok iyi anlıyorum benzer durumları bende yaşadım siz bu konuya takılmayın orda olmak sizi daha çok gerer olmayın yanlarında.Bazı kızkardeşler malesef paylaşamıyorlar.Eşin senin nasıl bir karaktere sahip olduğunu biliyordur zaten.Sen eşine baskı yapmaz ,görüşmesine problem çıkarmaz,kardeşi için olumsuz konuşmaz isen o mutlaka ikinizi kıyaslayarak benim eşim hiç seninle ilgili kötü ya da olumsuz konuşmuyor sen neden bukadar olumsuzsun diyecektir.Elbette sen yaşananlardan dolayı görüşmek zorunda değilsin

Bence gorussunler .size verdiği değerle alakası yok kardeş işte ,gorusmeden olmuyor.esiniz size görüşün demiyor nasıl olsa,hakliliginizin farkında.yapabileceginiz birşey yok siz hiç muhatap olmayın bence

Back
X