Nişanlıma ne söyleyebilirim ki sürekli konuşuyorum sinirleniyorum bu konu hakkındaAklın varsa aynı apartmana gıtme. Çok konu açarsın sen burda. Görümcen zaten kıskanıyor senı. Ama eşinde hatalı
Dügüne az kalmıs ama gidersen problem yasar, nısanlınla cok yıpranırsınız.Nişanlıma ne söyleyebilirim ki sürekli konuşuyorum sinirleniyorum bu konu hakkında
Üf geleceğin çok sıkıcı gerçekten. Zorla mı evlendiriyorlar bacım seni, aile bir tuhaf, görümce laf sokar hakaret eder en üst sınırdan, enişte bey ben onun ağzına acı biber sürerim modunda. Niye yani nedenHakarete kadar gitti en üst seviye nişanlım evde ben ona sen yokken kızıyorum falan diyor bazen laf soktuğunun farkına bile varmıyor
Birde görümcem varken ben yokmuşum gibi bana soğukDügüne az kalmıs ama gidersen problem yasar, nısanlınla cok yıpranırsınız.
Muhtemelen şakalaşmış, şaka ortamında söylenmiş, nemrut gibi biriyseniz kaldıramam ben diyecekseniz siz tepkinizi koyun ki sınırını bilsin, eşiniz neden sınır koyuyor? Siz pasif agresif takılacaksınız diye, kardeşiyle ilişkisine ne karışıyorsunuz?Bir tane örnek vereyim arkadaş ortamında sen evlenmeye hazırmışın hemen kafaladık seni tarzı bişey söyledi. Sonra nişanlımla şakalaşıyoduk geri zekalılar dedi. Görümcem 23 yaşında. Bekar maalesef
Benimde öyledir sinirlendim mi ağzımı açarsam çok fena bişey oluyorum ondan korktuğum için şimdilik içime atıyorumÖyle demeyin ya. Bazi ailelerde kendini savunmak mumkun olmuyor. Ben de hep eşimi araya sokarim, en son eşimi araya sokmadan gorumceme kendimi savunurken ortaligi dagittim kiyametler koptu (hakaret, saldirma vs yoktu) belki 3 yildir filan gorusmuyoruz, biyerde görsek selam almiyoruz o derece oldu.
Eşim onlara lafini soyleyince uzatamiyorlar, ustune laf soyleyemiyorlar o yuzden eş karsilik verince o kadar hasar olmuyor.
Bir tane örnek vereyim arkadaş ortamında sen evlenmeye hazırmışın hemen kafaladık seni tarzı bişey söyledi. Sonra nişanlımla şakalaşıyoduk geri zekalılar dedi. Görümcem 23 yaşında. Bekar maalesef
Şaka ortamı değildiMuhtemelen şakalaşmış, şaka ortamında söylenmiş, nemrut gibi biriyseniz kaldıramam ben diyecekseniz siz tepkinizi koyun ki sınırını bilsin, eşiniz neden sınır koyuyor? Siz pasif agresif takılacaksınız diye, kardeşiyle ilişkisine ne karışıyorsunuz?
Bu söyledikleriniz samimiyetle keyif anında söyleyebilecek şeyler.Bir tane örnek vereyim arkadaş ortamında sen evlenmeye hazırmışın hemen kafaladık seni tarzı bişey söyledi. Sonra nişanlımla şakalaşıyoduk geri zekalılar dedi. Görümcem 23 yaşında. Bekar maalesef
Nişanlınızla şakalaşıyormuşsunuz onun üzerine demiş. Yani şaka yapmış muhtemelen. Ben takılmam, ama siz takılıyorsanız ki olabilir bazılarının mizacı kaldırmaz, sınırları siz belirlemelisiniz müstakbel eş adayınız değil.Şaka ortamı değildi
Hakarete kadar gitti en üst seviye nişanlım evde ben ona sen yokken kızıyorum falan diyor bazen laf soktuğunun farkına bile varmıyor
Yok ben ilk başlarda çok iyi davranıyordum hatta ilk tanışmada bile gelip dolapları kurcaladı temizmi diye kontrol ediyorum diyor cok dengesiz birisi.orda bile bişey demedim. Arkadaş ortamında nişanlımla bizim nişan sürecimiz kısa oldu o konu hakkında konuşurken öyle söyledi hatta herkes garipseyerek baktıArkadaş ortamındaki sohbetiniz ne hakkındaydı ? Kendisi bekar diye, siz de görümcenize imalı bir şey söylemiş olabilir misiniz ?
Nişanlınızla şakalaşırken ; görümceniz "gerizekalılar" dediğinde nişanlınız tepki vermediyse şakalaştığınız konuya veya olaya dair bir söz olma ihtimali de var.
Derin bir nefes alın ve olayları bir başkası yaşıyormuş gibi gözden geçirin.
Belki de ilk sınırı aşan hareketi siz yapmışsınızdır.
Evlendikten sonra kendiliğinden gelişiyor oHım iyi o zaman geçmiş olsun. Şimdiden birisi size saygısızlık ettiğinde ya da laf soktuğunda cevap verme alıştırması yapmaya başlayın. Lazım olur.
Kardeşi abisinede geri zekalı salak aptal diye konuşur geneldeEe yok artik ya. Kardesi hakaret ediyor siz susuyorsunuz, nisanliniz susuyor bu neymiş boyle. Kardeşi ortalikta hakaret edecek eve gidince kizacakmiş.Kizmadigina emin olabilirsiniz. Dugunu erteleyin diyecegim ev eşya hazirmis yapmazsiniz onu. Ateşe gidiyorsunuz, bu adamdan bir şey beklerseniz daha cccook hakaret duyarsiniz. Kavga cikacaksa da ciksin, hakaret dinlemeye mi evleniyorsunuz.
Benimde öyledir sinirlendim mi ağzımı açarsam çok fena bişey oluyorum ondan korktuğum için şimdilik içime atıyorum
Bende böyleydim zamanla alışıyorsun çirkefleşmeyeBenim ailemde hiç böyle insanlar yoktur bende o tarz yetişmediğim için o an söyleyemiyorum sonra aklıma geliyr sinirlenip nişanlımla tartışmaya giriyorum
Normalde şaka kaldırabilen bir insanım bir insanın imalımı şakamı dediği belli oluyor amaBu söyledikleriniz samimiyetle keyif anında söyleyebilecek şeyler.
Siz mi şakaları çok ciddiye alıyorsunuz yoksa cidden gözünü içine baka baka sen bir gerizekalısın şeklinde mi söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?