Görümcem

Hakarete kadar gitti en üst seviye nişanlım evde ben ona sen yokken kızıyorum falan diyor bazen laf soktuğunun farkına bile varmıyor
Üf geleceğin çok sıkıcı gerçekten. Zorla mı evlendiriyorlar bacım seni, aile bir tuhaf, görümce laf sokar hakaret eder en üst sınırdan, enişte bey ben onun ağzına acı biber sürerim modunda. Niye yani neden eşyalar aldık ziyan olmasın falan mı olay

Öyle demeyin ya. Bazi ailelerde kendini savunmak mumkun olmuyor. Ben de hep eşimi araya sokarim, en son eşimi araya sokmadan gorumceme kendimi savunurken ortaligi dagittim kiyametler koptu (hakaret, saldirma vs yoktu) belki 3 yildir filan gorusmuyoruz, biyerde görsek selam almiyoruz o derece oldu.

Eşim onlara lafini soyleyince uzatamiyorlar, ustune laf soyleyemiyorlar o yuzden eş karsilik verince o kadar hasar olmuyor.

Muhtemelen şakalaşmış, şaka ortamında söylenmiş, nemrut gibi biriyseniz kaldıramam ben diyecekseniz siz tepkinizi koyun ki sınırını bilsin, eşiniz neden sınır koyuyor? Siz pasif agresif takılacaksınız diye, kardeşiyle ilişkisine ne karışıyorsunuz?

Benimde öyledir sinirlendim mi ağzımı açarsam çok fena bişey oluyorum ondan korktuğum için şimdilik içime atıyorum

Arkadaş ortamındaki sohbetiniz ne hakkındaydı ? Kendisi bekar diye, siz de görümcenize imalı bir şey söylemiş olabilir misiniz ?

Nişanlınızla şakalaşırken ; görümceniz "gerizekalılar" dediğinde nişanlınız tepki vermediyse şakalaştığınız konuya veya olaya dair bir söz olma ihtimali de var.

Derin bir nefes alın ve olayları bir başkası yaşıyormuş gibi gözden geçirin.

Belki de ilk sınırı aşan hareketi siz yapmışsınızdır.

Şaka ortamı değildi

Bu söyledikleriniz samimiyetle keyif anında söyleyebilecek şeyler.

Siz mi şakaları çok ciddiye alıyorsunuz yoksa cidden gözünü içine baka baka sen bir gerizekalısın şeklinde mi söyledi

Şaka ortamı değildi
Nişanlınızla şakalaşıyormuşsunuz onun üzerine demiş. Yani şaka yapmış muhtemelen. Ben takılmam, ama siz takılıyorsanız ki olabilir bazılarının mizacı kaldırmaz, sınırları siz belirlemelisiniz müstakbel eş adayınız değil.

Hakarete kadar gitti en üst seviye nişanlım evde ben ona sen yokken kızıyorum falan diyor bazen laf soktuğunun farkına bile varmıyor

Ee yok artik ya. Kardesi hakaret ediyor siz susuyorsunuz, nisanliniz susuyor bu neymiş boyle. Kardeşi ortalikta hakaret edecek eve gidince kizacakmiş. Kizmadigina emin olabilirsiniz. Dugunu erteleyin diyecegim ev eşya hazirmis yapmazsiniz onu. Ateşe gidiyorsunuz, bu adamdan bir şey beklerseniz daha cccook hakaret duyarsiniz. Kavga cikacaksa da ciksin, hakaret dinlemeye mi evleniyorsunuz.

Yok ben ilk başlarda çok iyi davranıyordum hatta ilk tanışmada bile gelip dolapları kurcaladı temizmi diye kontrol ediyorum diyor cok dengesiz birisi.orda bile bişey demedim. Arkadaş ortamında nişanlımla bizim nişan sürecimiz kısa oldu o konu hakkında konuşurken öyle söyledi hatta herkes garipseyerek baktı

Kardeşi abisinede geri zekalı salak aptal diye konuşur genelde

Benimde öyledir sinirlendim mi ağzımı açarsam çok fena bişey oluyorum ondan korktuğum için şimdilik içime atıyorum

Ama nişanlin hep boyle yaparsa nasil olacak? Ben de genelde eşime birakiyorum ama eşim en azindan ayarlarini düzeltiyor.
Bir kere sal bir kavga ciksin gorsun nasil oluyor.

Bu söyledikleriniz samimiyetle keyif anında söyleyebilecek şeyler.

Siz mi şakaları çok ciddiye alıyorsunuz yoksa cidden gözünü içine baka baka sen bir gerizekalısın şeklinde mi söyledi
Normalde şaka kaldırabilen bir insanım bir insanın imalımı şakamı dediği belli oluyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…