Şu durum olmasa kendi düşüncesi derim ablası evlenirken herşeyin en iyisi ve en şatafatlısı olmuşKendi düşüncesini söylemiş olamaz mı ? Ona göre gereksiz masrafmış.
Şu durum olmasa kendi düşüncesi derim ablası evlenirken herşeyin en iyisi ve en şatafatlısı olmuş
Ablasının yaptığı masraflarla nişanlımla konuştuk hiç gereksiz bulmuyormuş bilerek yapıyor kardeşim dengesiz napıyım diyor banaAblasının yaptığı masrafları da gereksiz bulmuş olamaz mı ? Belki daha sade ve işlevsel , uzun ömürlü eşya ve araç gereçlerden hoşlanıyordur.
Siz şu an çalışmıyorsunuz. Daha önce çalışıp yaptığınız birikimleriniz mevcut mu ?
Belki artan borçlardan endişelidir.
Aynen aynen bazilariyla iletisim kurarak anlasmak, kirildigini hatasini anlatmak ya da sorun cözmek mümķün degil.
Bu durumu sadece ben biliyorum söylemem kimseye tehdit amaçlı yazmadım ama psikolojik sorunları varAyrıca çok garip bir insan normalde kendisi kapalı bir kız ama aile baskısıyla kapanmış büyük ihtimal dışarda açık ve gizli hesabı var orda da açık resimleri var ve terbiyesiz şeyler paylaşmış kız arkadaşına karım ve ben diye fotoğraf paylaşmış
Gerizekali denilerek saka mi olur? Hele ki herkesin icinde. Bir de kardes abi arasinda olabilir diyenler var. Abisi musade ediyorsa hadi neyse diyelim, size dememeli. 23 yasındaymış, cocuk mu bu?Normalde şaka kaldırabilen bir insanım bir insanın imalımı şakamı dediği belli oluyor ama
Ben ne zaman agzimi acsam kayinvalide kardesi kardese ogulu anaya dusman ediyor diye bagira bagira aglayip üste çikar , yapilani ölumüne inkar eder , haksiz cikarlarsa da kendini yere atar bayiliyormus numarasi yapar. Kv yerden kaldirilir koltuga yatirilir, tansiyonuna bakilir herkes tepesinde iyi misin diye sorar , konu kapanirAynen, bazilarinin amaci iletişim kurmak olmuyor cunku. Sen A desen B dedine geliyor olay mumkun değil anlaşmak veya kavga cikmamasi. Ama eşim de boyle devamli sussa hiçte aman kavga cikmasin susayim demezdim cikarsa da cikardi napayim ciktigi da oldu işte.
Neyse boyle insanlar olduğu için ben direkt eşime paslıyorum. Boyle agizlarini kotu bir sey icin açsalar koşarak eşime yetiştirdim boyle yetiştire yetiştire daha duzgun konuşmayi ögrendiler artik hem.Ozellikle kaynanam asla laf sokmuyor.
Yalniz bu sizi ilgilendiren bir sey degil.Ayrıca çok garip bir insan normalde kendisi kapalı bir kız ama aile baskısıyla kapanmış büyük ihtimal dışarda açık ve gizli hesabı var orda da açık resimleri var ve terbiyesiz şeyler paylaşmış kız arkadaşına karım ve ben diye fotoğraf paylaşmış
Evet ama çok haddini aşarsa bende haddimi aşıp tehdit edicem onuYalniz bu sizi ilgilendiren bir sey degil.
Size zarari olmayan seyleri irdelememenizi öneririm.
Eşin ne yapıyorBen ne zaman agzimi acsam kayinvalide kardesi kardese ogulu anaya dusman ediyor diye bagira bagira aglayip üste çikar , yapilani ölumüne inkar eder , haksiz cikarlarsa da kendini yere atar bayiliyormus numarasi yapar. Kv yerden kaldirilir koltuga yatirilir, tansiyonuna bakilir herkes tepesinde iyi misin diye sorar , konu kapanir
Tesettür için değil moda için takıyor o zaman, var öyleleri neden şaşırdınız, gerçek hayatta çarşaflı da sosyal medyaya tangalı +18 foto mu atıyor? Kaldı ki bu sizi hiç ilgilendirmez. Başı açık fotoğraflarını koyduğu hesabından size ne, çoğunlukla gizli kullanıyor muhtemelen. Bu kadar takip ettiğinize göre ruh hastası olan sizsiniz. Bir de tehdit ederim diyor.Ayrıca çok garip bir insan normalde kendisi kapalı bir kız ama aile baskısıyla kapanmış büyük ihtimal dışarda açık ve gizli hesabı var orda da açık resimleri var ve terbiyesiz şeyler paylaşmış kız arkadaşına karım ve ben diye fotoğraf paylaşmış
Ayrıca çok garip bir insan normalde kendisi kapalı bir kız ama aile baskısıyla kapanmış büyük ihtimal dışarda açık ve gizli hesabı var orda da açık resimleri var ve terbiyesiz şeyler paylaşmış kız arkadaşına karım ve ben diye fotoğraf paylaşmış
Uzmanlığınız nedir ? Tamam ortada hoşlanmadığınız davranışlar olabilir. Ancak bu mesajlarınızın konunuzla alakası yok.Bu durumu sadece ben biliyorum söylemem kimseye tehdit amaçlı yazmadım ama psikolojik sorunları var
Evet ederim öyle insana böyle muameleTesettür için değil moda için takıyor o zaman, var öyleleri neden şaşırdınız, gerçek hayatta çarşaflı da sosyal medyaya tangalı +18 foto mu atıyor? Kaldı ki bu sizi hiç ilgilendirmez. Başı açık fotoğraflarını koyduğu hesabından size ne, çoğunlukla gizli kullanıyor muhtemelen. Bu kadar takip ettiğinize göre ruh hastası olan sizsiniz. Bir de tehdit ederim diyor.
bUzmanlığınız nedir ? Tamam ortada hoşlanmadığınız davranışlar olabilir. Ancak bu mesajlarınızın konunuzla alakası yok.
Nişanlınızın ailesini ve aile yapısını beğenmiyorsanız evlenmeyebilir veya biraz daha tanımak için düğünü erteleyebilirsiniz.
Ben ne zaman agzimi acsam kayinvalide kardesi kardese ogulu anaya dusman ediyor diye bagira bagira aglayip üste çikar , yapilani ölumüne inkar eder , haksiz cikarlarsa da kendini yere atar bayiliyormus numarasi yapar. Kv yerden kaldirilir koltuga yatirilir, tansiyonuna bakilir herkes tepesinde iyi misin diye sorar , konu kapanir
Ablasının yaptığı masraflarla nişanlımla konuştuk hiç gereksiz bulmuyormuş bilerek yapıyor kardeşim dengesiz napıyım diyor bana
Daha önce çalıştığım bürolar oldu
İsten yeni çıktım artan borç onu ilgilendirmez hepsini biz karşıladık yarısını yarısını da evlendikten sonra bende iş arıyorum ödicez
Eve gelince annem agladi bayildi ne hale geldi kadin diye bir de o aglardi bana da çatardiEşin ne yapıyor
1 yıl olduAblası evleneli ne kadar olmuş ? Belki geçen zamanla görüşleri değişti , para kazanmanın kolay olmadığını anladı.
Artan borcu ödemek için tek dayanak kim şu anda ? Evlendikten sonra iş bulamazsanız borçları kim ödeyecek ? Belki ailece maddi açıdan zordalar ve sizin borçlarınızın da kendilerine yansıyacağından çekiniyordur.
Aranıza soğukluk girmiyormuydu annesinin o hallerinden dolayı eşinin seni suçladığı falanEve gelince annem agladi bayildi ne hale geldi kadin diye bir de o aglardi bana da çatardi
Çok sukur artik yemiyor bu numaralari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?