Çekeceksin o zman ... Herşey este biter maşallah senin ki de çok çektirir gibiMecbur oturcaz artık geç kaldım onun için düğün ramazandan sonra herşey alınıp yerleştirildi
Yok ben ilk başlarda çok iyi davranıyordum hatta ilk tanışmada bile gelip dolapları kurcaladı temizmi diye kontrol ediyorum diyor cok dengesiz birisi.orda bile bişey demedim. Arkadaş ortamında nişanlımla bizim nişan sürecimiz kısa oldu o konu hakkında konuşurken öyle söyledi hatta herkes garipseyerek baktı
Senin yaş kaç?Birde görümcem varken ben yokmuşum gibi bana soğuk
Benim eşimde annesi varken böyleydi. Artık aynı ortamda bulunmuyoruz çok şükürBirde görümcem varken ben yokmuşum gibi bana soğuk
26Senin yaş kaç?
Bak bu kız haddini bilmeli, eşin olacak insanda bilmeli. Bence sen o ev için birşeyler yap...
Yaşı benden küçük. Ev artık zor en az 1 yıl oturalım burda diyor nişanlım seni mutsuz etcek bişey Olmıcak diyorBak bu kız haddini bilmeli, eşin olacak insanda bilmeli. Bence sen o ev için birşeyler yap...
Çalışıyorsan çok sık görüşmezsin mesafeni korursun 1 yıl idare edersin. Yine aynı tavırları gösterirse ağzının payını verirsinYaşı benden küçük. Ev artık zor en az 1 yıl oturalım burda diyor nişanlım seni mutsuz etcek bişey Olmıcak diyor
Bizim hızlı oldu biraz nişan ondan dalga geçiyor. Aynen hiç bi yaptığını unutmuyorum zaten yeri zamanı gelince söylicem hepsini . bişey alıncak olur gereksiz masraf der sinir bişey yaÇözüm: koca bulup yollayacaksin.. sende kafalandin diyeceksin
Çalışmıyorum şimdilikÇalışıyorsan çok sık görüşmezsin mesafeni korursun 1 yıl idare edersin. Yine aynı tavırları gösterirse ağzının payını verirsin
Yaşı benden küçük. Ev artık zor en az 1 yıl oturalım burda diyor nişanlım seni mutsuz etcek bişey Olmıcak diyor
Köprüden geçene kadarYaşı benden küçük. Ev artık zor en az 1 yıl oturalım burda diyor nişanlım seni mutsuz etcek bişey Olmıcak diyor
Bu sana dirlik vermez anlatılanlara göre.. bastan çözümüne bak ...Bizim hızlı oldu biraz nişan ondan dalga geçiyor. Aynen hiç bi yaptığını unutmuyorum zaten yeri zamanı gelince söylicem hepsini . bişey alıncak olur gereksiz masraf der sinir bişey ya
Hep öyle derler ..Yaşı benden küçük. Ev artık zor en az 1 yıl oturalım burda diyor nişanlım seni mutsuz etcek bişey Olmıcak diyor
Bence iş bak ve bebek hemen düşünme!Çalışmıyorum şimdilik
İşe girmeye çalışıyorum çocuk istemiyorum 3 4 yılBence iş bak ve bebek hemen düşünme!
Benim koca aman sen sus ben hallederim diyerek, ardindan da alintiladigim bu cümleyle beni bir yil kekledinişanlım evde ben ona sen yokken kızıyorum falan diyo
Bizim hızlı oldu biraz nişan ondan dalga geçiyor. Aynen hiç bi yaptığını unutmuyorum zaten yeri zamanı gelince söylicem hepsini . bişey alıncak olur gereksiz masraf der sinir bişey ya
Aynen aynen bazilariyla iletisim kurarak anlasmak, kirildigini hatasini anlatmak ya da sorun cözmek mümķün degil.Öyle demeyin ya. Bazi ailelerde kendini savunmak mumkun olmuyor. Ben de hep eşimi araya sokarim, en son eşimi araya sokmadan gorumceme kendimi savunurken ortaligi dagittim kiyametler koptu (hakaret, saldirma vs yoktu) belki 3 yildir filan gorusmuyoruz, biyerde görsek selam almiyoruz o derece oldu.
Eşim onlara lafini soyleyince uzatamiyorlar, ustune laf soyleyemiyorlar o yuzden eş karsilik verince o kadar hasar olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?