Bariz kıskanmışş.çocuk gibi oluyor bazıları benimkide öyle.eşine söylesen çocuk abartıo der erkekler ailelerini savuncak herşeyi her durumda bulurlar.boşver takma
yok eşim öyle demiyo Allahtan biliyo kardeşinin nasıl bi insan olduğunu.
Takmak istemiyorum ama olmuyo, önceki konularımda da anlattım bazı şeylerini.
O öyle davranmasına rağmen nişan öncesi olsun, nişan olsun herşeyinde elimden gelenin fazlasını yaptım.
O hala aynı devam ediyo.
İşi düşünce benden iyisi yok.
yapma canım..bak ben ay sonu nişanlanıcam.söz olalı aylar oldu ne arar ne sorar.işi düşeer anca.söylenmez ama sabahlara kadar hastanede başında bekledim bir saolasn yok.amcam yoğun bakımlarda geçmiş olsun demez.daha dün yüzyüze geldik yine de demedi.bende resti çektim mesela.hiç bir şekilde yüzyüze gelmedikçe ne ararım ne sorarım.mrb mrb o kadar.yapma hiç bişey bırak.
bişeyleri bitirmek ne kadar kolay. hiç görüşmemek fırsatını yakalamak için açığını arıyorsunuz gibi.
yaptığı hoş değil hatta komiklik derecesinde, ama zaten o kendini 11 yaşındaki çocuk dahil tüm aileye rezil ediyor. küçük çocuk gerçek sevginin ne olduğunu anlar, ancak eşiniizin kardeşine ufak sebeplerden dolayı istediğiniz gibi gard alamazsınız, evlilikte aileler de birleşir...
görümce yaptığı kıskançlıkla yarı yaşındaki çocuğa bile rezil olmuş.ama burda senin cephe alman, kırılman gereken bir durum yok.
beni kıskanmasından başka bişey yok bu konuda bnmle ilgili zatn.
yaptıkları bir değl iki değil.
bide şu var nişanlısının ailesindeki kadınlar da bna çok ilgili davrandılar.
çok sevdik dediler sarıldı bna öyle bi sevdiki nişanlısınn dayısının hanımı, acaba onları da mı kıskandı da böyle davrandı.
gelin oldğuma inanmadılar, çok şaşırmışlardısanırım kadın oğluna alacaktı beni, evin kızı sanmıştı
yenge, sözde eşimi gördüğünde eşin bu mu şimdi demişti, şaşırdım, sanki beğenmemiş gibi
hıııı bak bu kıskanmak için güzel bir sebep.kız korkmuş demek ki nişanlısını elinden alacaksın diye. töbe töbe
ben bu kadar büyütecek birşey göremedim yani iplri koparacak kadar tamam herkes tarafındna seviliyorsun baya üstüne basa basa anlatmışsınız ama o da seviliyordur neden sevilmesin kendi yiğenleri teyzeleri de sever, kaynanası da sever bir kusuru saygısızlığı yoksa neden sevmesinler siz de iyi niyetliyseniz size de derler ben bu kızı da çok seviyorum diye kısnadığını nasıl anladınız. Şimdi o kendi yiğeni olduğu için onda kalmasını istemiştir, bir anda biri çıkıpta ondan daha çok sevdiği biri olunca kıskanmış olabilir sonuçta hele bir evin tek kzıysa birden böyle olunca olabilir yani belki kötü niyetle dememiştir ne olursa olsun siz yakın davranın çekmeyin kendinizi hele görümceniz kıskanç diye eşinin ailesiyle aranıza mesafe koymayın. Siz hep ben seviliyorum ben seviliyorum modundasınız ama bence ona böyle davranmak yerine onunda sevildiğini hissettirin. Daha yaşı küçük olur böyle şeyler.
Ben de gorumce sana birsey soyledi bayramda diye dusundum. Neymis kucuk cocuk gorumcededegil, sizde kalmak istemis, gorumce de buna bozulmus. Yani bunu zafer havasiyla buraya konu diye yazdiysan senin de kiskanclikta goumcenden kalir yanin yok demektir. Gorumcenin ailesinin seni odan daha cok sevmesi de halusinasyondur canim, kendi kanlarini mi daha cok tutarlar dis kapinin mandalini mi
yaşı benden büyük.
ayrıca ben üstüne basa basa anlatmadım ki, olayları anlattım bundan dolayı böyle davranıyo olabilir dedim.
evet bi evin tek kızı, ama bende öyleyim.
kız 5 gündür onunla kalıyorm bi akşamda seninle kalmak istiyorm dedi, bunda büyütülecek bişey yoktu bence.
ailesine mesafe koycam demedim.
ben ona hak etmediğinden de iyi davranıyorum merak etmeyin.
ben sadece görümcenin yaptığını yazmak istedim.
ben kimseyi kıskanmam, zafer havasıyla da yazdığım yok.
görüşünü belirtmek istediysen de daha kibar yazabilirsin.
görümcemden çok mu seviyorlar beni dedim ben.
onu ne kadar tanıyolarsa benide o kdar tanıyolar.
daha 1 hafta olmadı nişanlanalı.
beni sevip sevmemeleri bna bişey kaybettirmez de kazandırmaz da
Diger konularinizi bilmiyorum ama bu konuda oyle buyutulecek birsey yok. Evet, koskoca insan kucuk kuzenine trip atmis. Gulup gecilecek birsey... Ipleri koparmak, bitirmek filan boyle birseye fazla kacmis.
Mesafe koyucam demediniz mi nasıl demediniz merhaba merhaba derim sadece bir dah görürsem, kp gitmiyorum diye darılyıor ama böyle yaptığı için gitmek istemiyorum diyen sizsiniz yani ortada gerçekten büyütülecek birşey yok biraz kıskançlık yapıyor olabilir siz de gönlünü alın sende de kalır ablası neden kalmasın filan diye olabilir evin tek kızı kıskanabilir. Yni size başka ne yapıyor onları da açın o zaman haketmediinden de iyi davranıyorum derken. Bir de ben zafer havasıyla anlatmadım, görümcemden çok seviyorlar demedim diyorsun, siz yazdınız teyzesinin kızı beni daha çok sevdiğini söyledi, yok efendim kaynanası, nişanlısının akrabaları beni çok sevdi yazan. Yani kendinizi ön planda tutmuşsunuz. Daha ilk defa gördükleri birini nasılda sevmişler öyle kırk yıldır tanıyormuş gibi öyle anlatmışsınız yani herkes taafından sevilen biriyim ama görümcem öyle değil gibi. Her cümlenizde bunlar var. Görümceniz sevilesi biri değilmiş gibi anlatmışsınız. Dediğim gibi hemen köprüleri atmak yerine anlayışlı ve yakın olmayı deneyin bu tavırlarını bitirecektir.
kimse anlamamış beni. bu konu yuzunden ipleri koparcam demedim ben.
bna karşı bi daha yanlışı olursa dedim ki şimdiye kadar yaptığı herşeye sustum.
bundan sonra susmayacağımı söylemek istedim.
teyze kızı beni çok sevior dedim kendisi söyledi bna bunu, ben uydurmadım.
herkes beni sevior flan demedim, milletin söylediklerini yazdım buraya.
ayrıca siz olsanız ağzına geleni düşünmeden patavatsızca söyleyen birini mi severseniz yoksa düşünerek konuşan birini mi?
Tamam o zama başka neler yapıyor onlar anlatın. Başkalarının size ay ben seni çok seviyorum ya da yiğeninin bile seni daha seviyorum demesini sana burada anlatmak ben saha çok seviliyorum demek anlamına gelir zaten ballandırarak anlatmışsınız onun kaynanası bile ben bu kızı da seviyorum demişte yiğeni seni daha çok seviyornuşta. Kp gitmiyormuşsunuz neden görümcenizle anlaşamaıyorsunuz diye ama eşinizin ne suçu var. Yani kıskançlığı dışında ipleri koparacak nesi var. Görümcenizin kaynanası teyzesi sizi ne kadar gördü tanıyor da onun yanında size ben bu kızı da çok seviyorum desin. Büyük ya da küçük alınmış olabilir yiğenine. Siz arayı bulmaya çalışın gönlünü yapın çok zor değil. Sizin dedikodunuzu mu yapıyor, eşinizle aranızı mı bozuyor, başkalrıa fitneiliyor mu ne yapıyor başka yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?