Görümcemden inciler

Görümcenizin yapısı biraz kıskanç sanırım ama biraz da çocuça davranmış. Çok büyütmemek lazım

Görümcenizin yapısı biraz kıskanç sanırım ama biraz da çocuça davranmış. Çok büyütmemek lazım

büyütmek için yazmadım zaten anlatmak istedim sizlere sadece

Son düzenleme:
Ne güzel düşünceli bir görümceye sahipsin.

Sizi düşündüğünden kalmasını istememiştir.

kim o ve düşünmek mi ... hem 11 yaşındaki kızın ne zararı olabilir bana, bikaç saat oturdu yattı uyudu sabahta gitti.
Tanımadığınız için böyle düşünmeniz çok normal.

11 yasindaki cocuga uyup gorumcenizin dedikodusunu yapmanizda bana biraz tuhaf geldi...

Tanısanız bu şekilde konuşmazdınız emin olun

Son düzenleme:
durumu yaşamayan anlamıyor sanırım belkide görümce olmayan tubanın anlattıklarını anlamak iiçin yaşamak gerekıyor. bazı şeyler tam dile getirilemiyor ama yaşanıyor işte. kıskanılmak bi yere kadar güzel ama sonra insanı yıpratıyor. bende aynı sıkıntıları yaşıyordum ve görümcem varken eve gidesim gelmıyordu. bu eşime yada ailesine karşı bi duruş değildi. tubanında öyledir bence.

evett yaşamayan anlayamaz, hak da veriyorum tanımadıkları için sadece yazdıklarıma karşılık yorum yapıyorlar.
daha evlenmeden hissetmiştim beni kıskandığını.
bu derece belli edilmez ama...
o kadar şeye rağmen ben hala bişey yokmuş gibi davranıyorum, eşim için.

bende aynı şeyi yaşıyorum canım o yüzden seni anlıyorum tek tek olunca önemsiz gibi geliyor ama birleşince insanın canını sıkıyor. allahtan eşimde farkediyor ama benim kadar değil çünkü genelde eşim yokken laf söyler tavır yapar. şimdi bide benim yaptığım herşeyi yapmaya çalışıyor bunu eşimde görüyor tabi açıkca o yüzden daha rahatım ama moralimi bozuyor tabi ki. bide hiç bişey yok gibi sürekli sarılıp öper bende aynı şekilde küslük olmasın diye öper sarılırım fln ama buara bizden uzak iyi oluyor fazla telefonlada görüşmüyoruz. yaptıklarımı eleştirip aynısını yapmaya çalışması iice soğuttu beni. soğuk davrandığımın herkes farkında ama ne kayınvalidem ne eşim bişey demiyor. bende mesafemi koydum sende mesefeli dur canım yeri gelincede bişey yok gibi davran yoksa olay dahada büyür huzurunuz kaçar.

eleştirenlerin arasında beni anlayan birilerinin olması beni mutlu etti
çok iyi anlattın bulunduğum durumu, tek fark benim eşim herşeyin farkında.
bende senin söylediğin gibi davranmaya çalışıyorum, eşim olmadan gitmiyorum onlara.

bende tek gitmiyorum hiç artık görümcem yok ama onlar merkezde olduğundan gitmiyorum yalnız ailesiyle çok iyi anlaşıyoruz allaha şükür benim eşim herşeyin farkında değil daha doğrusu kıskançlık ve beni taklitlerinin farkında ama tüm olayları görmüyo bende anlatmıyorum herşeye mızmızlanıyo gibi olmayayım diye görümcem eşimin yanında bişey dediğinde bana gerek kalmıyo eşim hemen tersliyo ancak öyle durumlarda çok dolu olursam bu gördüğün daha ne ki fln diyorum ama ayrıntılı anlatımıyorum. eşim her zaman sana kim ne derse desin cevabını ver diyor. ben başlarda kardeşin bişey desem küser diyordum oda küserse küssün nasıl olsa barışacak diyor ama ben hiç bi zaman kalkıp laf söylemedim. yeni yeni bişeyler söylüyorum hemde eşimin yanında söylüyorumki sonra bana şöyle böyle dedi demesin

Bunu kıskanır tabi ki. Size yapılsa aynı şey ne hissederdiniz? benim dikkatimi çeken bu durumun içten içe sizin hoşunuza gitmesi. Ya da bana öyle geldi bilemicem.

ailesiyle iyi ol gerisini boşver zaten, Allah daha iyi etsin
ben susuyorum cevap vermiyorum muhattap olmaya gerek duymuyorum.

Bunu kıskanır tabi ki. Size yapılsa aynı şey ne hissederdiniz? benim dikkatimi çeken bu durumun içten içe sizin hoşunuza gitmesi. Ya da bana öyle geldi bilemicem.

niye hoşuma gitsin, onlarla bi ömür geçirecek olan benim sanki, size öyle geldi.

muhattap olmamak en güzeli. bende konuyu görünce yazdım baya doluyum hep sustuğumdan yazdıkca yaptıkları aklıma geliyor. hiç konuşasım gelmıyor bazen ama olmuyor tabiki duymamaya çalışmak gerekiyor artık

burası ne için var içimizi dökmek için, tabi bazı arkadaşlar bunu düşünmeden acımasızca eleştiri yapabiliyorlar.
bi yere kadar devam ettirebiliyorsun duymamaya çalışma oyununu malesef canım

burası ne için var içimizi dökmek için, tabi bazı arkadaşlar bunu düşünmeden acımasızca eleştiri yapabiliyorlar.
bi yere kadar devam ettirebiliyorsun duymamaya çalışma oyununu malesef canım

öyle canım bu sorunlara nasıl çare bulur ki. bazen ben mi abartıyorum diyorum hemen bişey çıkıyo. buara taklitleriyle başım dertte sinir oluyorum benim yaptıklarımı yapmaya çalışmasına. 20 gün sonra fln düğünü olacak. kaçtığı için kp konuşmuyor ve ailesi yanında olmayacak bu durma rağmen benim düğünümde yapılan herşeyi yapmaya çalışıyor eşyalarımın benzerini alıyor. ve sürekli benimkilerle fiyat karşılaştırıyor deli oluyorum. düğüne bile gidesim gelmiyor aslında tabiki gideceğim bu durumuna üzülüyorum yardımcı olmaya çalışıyorum ama eskisi gibi içimden gelerek değil.

içinden gelmemesi çok normal ama sen yine de sana düşeni yap.
bizimki de daha yeni nişanlandı, ne tanışma ne söz ne alışveriş hiç birini içimden gelerek yapmadım, ama ben eşimi temsil ediyordum ne gerekiyorsa hepsini yaptım.

kaçtığı için öyle şeyler dahil olmadık allahtan çünkü fazla bilmişlik yapıyor. alışveriş yapmışlar eşiyle bize geldiler eşinin sürekli dediği seninkilerin aynısını aradık hep oldu görümcem ise yoo o şöyleydi bu böyleydi diye farklarını anlatıyo. allahtan bazı şeylerim özel tasarımdı aynısı yoktu. ya şuan bu konu taze olduğundan sinirim tepeme çıktı gene :84: aklıma gelmişken bişey soracağım ben evlendiğimden beri takılarımı takmadım altından pek hoşlanmıyorum tabiki bu konuda görümcemden duymadığım kalmadı şakayla söylüyor ama sinir ediyordu hatta en son kaçacağı belli olunca eşine bilezik aldırmış takıyordu sen takmıyorsun bak ben takıyorum muhabbeti ediyordu. şimdi diyorumki tüm takılarımı düğününde taksam mı? benim herşeyimi eşim yaptı durumu iyi allaha şükür, onun eşide elinden geleni yapıyor ama imkanları kısıtlı, benim ailemde baya bilezik taktı onun o kadar olmayacak bu durumu dert ediyor bana sarıyor bu konuda bende eşimede dedim sadece o zmn takcam diye tamam diyor çünkü oda bılıyo takmam konusunda çok ısrarcı olduğunu benim hatta eşiminde kızdığını bilerek hep diyordu taksana diye al hepsini taktım desem nasıl olur?

Görümcenizin trip atması yanlış, ama yeğenini çok seviyordur yeğeni de onu, ama şimdi size daha çok ilgi gösteriyor buna içten içe bozulabilir. Bu gayet insani bir durum...

Nişanlısının ailesinin size daha fazla ilgi göstermesine bozulması da çok normal. Kim olsa bozulur...

Sizin görümcenizin kıskançlığından zevk duymanız, yeğeninin ve nişanlısının ailesinin ilgisinden dem vurmanız, ilgi oklarının görümceye çevrilmesi durumunda sizin de kıskançlık duyacağınızın bir göstergesi.

Kanımca bu şekilde düşünmeye devam ederseniz görümce ile aranız pek de iyi olmayacak...

Senin yok benim varrrrrrrrrr diye göstere göstere takın bileziklerinizi, ne işe yarayacaksa...

Hem kıskanıyor diye dert yanın, hemde kıskandırmak için elinizden geleni ardınıza koymayın...

Senin yok benim varrrrrrrrrr diye göstere göstere takın bileziklerinizi, ne işe yarayacaksa...

Hem kıskanıyor diye dert yanın, hemde kıskandırmak için elinizden geleni ardınıza koymayın...

kıskandırmak için değil sürekli aynı şeyi dile getirmesi canımı sıktığı için yapmak istiyorum. bir çok şeyi kendisi bilerek ve isteyerk yaptığı için. sizin canınızı acıtmak için bişeyler yapan birisi olmadı mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…