Merhaba kızlar 7 aylık nişanlıyım nisanlımı çok seviyorum. aailesinide öyle ama tek sorunum görümcem.( bu arada aynı yaştayız ve bekar) Daha istemeye gelmeden bi hafta önce bi sebepten dolayı kavga çıkarttı. neyse onu atlattık. görümcem çok yalnız ve mutsuz bi insan çevresinde hiç kimse yok konuşabileceği. o yüzden nişanlım buluşmalarımıza onu da getirmek istiyor arada sırada. neyse geçen gün gezmeye gittik beraber oturduk sohbet ettik biz nişanlımla resim çelikirlen sen de senide çekelim beraber çekilelim gibi şeyler söyledim. Eve gidince nişanlıma benim ona yakın davranmadagımı söylemiş. Dü tekrar beraberdik bu seferde öyle düşünmesin die daha yakın davranıyım dedim sorunlarını dinliyim dertleşelim istedim. biraz akıl vermeye çalıştım şöyle yaparsan daha mutlu olursun böle yaparsan daha mutlu olursun die aramızda gayet iyiydi . beni yanlış anlama aynı şeyler benm içinde geçerli dedim.alınmıyosun değilmi dedim. yok dedi. aradan 4 saat geçti ve bana çok sert bi şekilde sen bana karışmassın ben böyleyim kimse beni değiştiremez dedi bana karışamasın dedi. ve orta ipler koptu şu anda nişanlımlada aram bozuk. aynı sıkıntıya çekenler var mı benim gibi ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?