görümcemden nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Foruma girdim valla şoka uğradım eski konumu hortlatip üstüne de dalga geçer gibi konuşmuslar. Canımı sıkmamak zor biraz ama teşekkür ederim beni anlayanların olması biraz da olsa beni rahatlatti
Haklısınız elbette olayı yeniden hatırlamak da can sıkar
Gereksiz bir konu uyandırma olmuş
Mune Mune yi etiketleyin konunuzun kapanması için

Aynı görümce den bende de var sizi çok iyi anlıyorum ben buradaki arkadaşların dediği gibi ilk zamanlar her şeyi alttan aldım sustum yaptıklarına zamanla hatalı oldukları konuda bile beni suçladılar ben susarken onlar eşimi doldurdu sizin eşiniz nasıl sınırı çizdi ben onlardan uzaklaşınca da beni suçladılar o kadar yalan iftira atamalarına laf sokmalarına rağmen

Aynı görümce den bende de var sizi çok iyi anlıyorum ben buradaki arkadaşların dediği gibi ilk zamanlar her şeyi alttan aldım sustum yaptıklarına zamanla hatalı oldukları konuda bile beni suçladılar ben susarken onlar eşimi doldurdu sizin eşiniz nasıl sınırı çizdi ben onlardan uzaklaşınca da beni suçladılar o kadar yalan iftira atamalarına laf sokmalarına rağmen
Bende çok sustum ama bundan sonra susmayacam kaynanama da dedim benimle onu muhattap etme.. hakkımda arkamdan konuşmalarını bile duydum.. neymiş kocam benim kuyrugumdaymis. Çok kıskandı heralde ne desem yapıyor abisi kendisi nin pek bi zoruna gitti

Gorumceniz patavatsiz ama sizde daha dun verdiginiz guveci istemissiniz.ayrica esim guvecten baska bisey yemiyor demissiniz nasil oluyor her gun guvec mi yapiyorsunuz

Gorumceniz patavatsiz ama sizde daha dun verdiginiz guveci istemissiniz.ayrica esim guvecten baska bisey yemiyor demissiniz nasil oluyor her gun guvec mi yapiyorsunuz
Ramazanda evet. Eşim öyle bi insan size tuhaf gelebilir ama her ramazan güveç istiyor hergun. 7 senedir ilk defa bu ramazan biktim dedi de ara sira yaptım

Konu eski ayrıca onu da söylim 7 sene önce ilk evlendiğim sene yasandi

Bende çok sustum ama bundan sonra susmayacam kaynanama da dedim benimle onu muhattap etme.. hakkımda arkamdan konuşmalarını bile duydum.. neymiş kocam benim kuyrugumdaymis. Çok kıskandı heralde ne desem yapıyor abisi kendisi nin pek bi zoruna gitti
Aynen benimkilerde eşimi böyle doldurdu seni parmağında çeviriyor evde senin lafın geçsin zamanla eşimi değiştirdiler ve eşim onun sözüne gelip benle tartışır oldu hep derim keşke hiç alttan almasaydım insanlar ilk evlendiğinde acaba herkes mi benim gibi toy oluyor yoksa en baştan lafları milletin ağzına tıkıp kapatıyorlar mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X