görümceme gitmek istemiyorum

AYSEECE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.989
3
116
İzmir
kızlar ben yaklaşık birkaç hafta önce eşimin ailesinin bizden sürekli para istemesi konusunda bir konu açmıştım.bu para mevzularından herkes bize tavır almıştı.en kötüsüde büyük görümcem. büyük görümcem derken benle yaşıt.şimdi sorum şu size. biz 1 ay sonra eşimin memlekete gitcez.ben giderken zaten herkese kırgın gidicem.ne ararlar ne sorarlar beni.görümceme gitmek istemiyorum. her ikisinede.yüz vermek istemiyorum. hem sonuçt biz oraya misafirliğe gitmişiz2 yıl sonra.onların bizi görmeye gelmesi gerekmezmi. abisi gelmiş 2 yıl sonra memlekeetten.benmi ayağına gidicem. napmmam lazım. kafam çok karışık. eşime bu durumu nasıl anlatmalıyım.yardımlarınızı bekliyorum

Sen kırgınsan eşin de kırgındır.
o da gitmek istemez belki
ya da ne kadar üzgün olduğunu söyle,seni anlar umarım.

Mesela ben görümcemle görüşmüyorum evine gitmem evime gelmez..
Eşimde görüşmüyor ablasıyla..
Eşinin tavrı çok önemlii..
Mesela benim eşim kardeşlerine annesine ben yollamıyorum karımı diyor..
Eşinin ablası kardeşi sonuçta onun tavrı önemli onla konuşman lazım ikna et..

eşim kırgın falan değil maalesef. ikimizin arasına girmwk istemiyor.o görmwk isticektir kardesini ama ben napcam. gururumu ayaklar altına almak istemiyorum

canım gitmek istemiyorsan, eşinde zorla götürmez seni herhalde

bizde büyük görümcemle hiç anlaşamayız küs değiliz ama her onun evine gittiğimizde eşimle birbirimize gireriz,
bende bir daha ablana gitmeyeceğim diye tavır almıştım,3 aydırda gitmiyorum oda gelmiyor,
seninde gitmeme sebebin varsa eşinde götürmez,anlayışlıysa eğer

canım gitmek istemiyorsan, eşinde zorla götürmez seni herhalde

bizde büyük görümcemle hiç anlaşamayız küs değiliz ama her onun evine gittiğimizde eşimle birbirimize gireriz,
bende bir daha ablana gitmeyeceğim diye tavır almıştım,3 aydırda gitmiyorum oda gelmiyor,
seninde gitmeme sebebin varsa eşinde götürmez,anlayışlıysa eğer

eşim zorla götürmez ama üzülmesini istemiyorum. sorun orda. bunu ona uygun bir dille nasıl sölerim bunu düşünüyorum

esinin uzulmesini istememen guzel ama senin abin yada kardesin boyle bir sorun yasasaydi esinle
esin gidermiydi? birazda bunu dusun..

esinin uzulmesini istememen guzel ama senin abin yada kardesin boyle bir sorun yasasaydi esinle
esin gidermiydi? birazda bunu dusun..

haklısın bencede. birazda kendimi düşünmem şart.o çağırırsa yada gelirse ben öyle giderim. görümcemle küs değiliz. sadece kırgınız ve ben kendimi ağırdan satmayalım eşimin tarafına karsı. yoksa tepeme biniyolar

Eşin üzülmeyesin diye sen mi üzüleceksin ki gülüm.

Hem eşinin bunu düşünmesi gerek bence.Eşimi götürürsem daha çok üzülür diye.

Eşin görüşsün o halde,sen de gitmezsin olur biter.

kardesidir eşim görüşsün. aynı durumu ben yaşasam ne kardesimden ne de eşimden vazgeçerim.doğrusu gitmemek. eğer buyrun gelin bekliyorum derse belki ozaman giderim. onda bile onun gelmesi lazım. beni ayağına çağırmasına gerek yok

Canım kadın daha çağırmadan kızıyorsun sempatiksalakcinni beni ayağına çağırmasın diyorsun ...aynı ben gibisin valla...Ben de düşünür öyle olursa böyle yaparım diye kendimi dolduruşa getiririm durduk yere sempatiksalakcinni

Boşver eşin gitsin ,zaten 2 yıldır görüşmüyormuşsunuz.

şimdiden düşünmemin sebebi çok ezildim. 15 yasındaki görümcem bile sallamdı beni. herkes tavır aldı. çünkü çok yüz verdim. kendimi ağırdan satamadım.şimdide bu pişmanlığı düzeltip eski ayse olmadığımı görmlerimini istiyorum.

Ben eşime asla! gitme görme demem koca adam bağlamıyorum ya kendisi gitmek istemiyor
O gitmediği için bende gitmiyorum zaten ben iyi anlaşmıyordum eşim için katlanıyordum eşimde bozuşunca ipleri kopardıkk
Yanii tabiki eşim gitmek görmewk istiyorsa gitsin sonuçta ailesi..
Ama seni zorlamasın..
Tabiki nasıl olucak diye sorarsın.. ben eşim için katlanıyordum sıkıla bunala...
sIrff eşim mutlu olsun diye oyun oynuyordum...
Ama sen oynama eşinde doğruyu görücektir eşim gibi..

Aslında mantıken siz uzaktasınız onların sizi görmeye gelmesi lazım ama bazı kişiler yaş farkından dolayı kendi ayaklarına bekleyebilrler ama yaşça büyük olan sizin eşinizse kesinlikle onların sizi görmeye gelmesi lazım

Aslında mantıken siz uzaktasınız onların sizi görmeye gelmesi lazım ama bazı kişiler yaş farkından dolayı kendi ayaklarına bekleyebilrler ama yaşça büyük olan sizin eşinizse kesinlikle onların sizi görmeye gelmesi lazım

evet canım eşim 6 kardeşin en büyüğü.ben eşime gitme demem.kardesidir isterse gitsin.ama ben gitmek istemiyorummmmmmm. bunuda eşime uygun dille anlatmam lazım. aslına bakarsanız eşiminde gitmesini istiyorum. kardesini görmemmesi için değil. yanlış anlaşılmasın.sadece kendini saydırması açısından.

Gitmek istemiyorsanız gitmeyeceksiniz. Bu kadar basit.

gitmiycemde sorun sadece benim gitmemem değil.benim sorunum eşimin gitmesi.tamam kardesi ama beni saymayan laf söyleyen kardesinin evine abi olarak gidicek. bende bu insanlardan saygı beklicem

eşiminde gitmesini istemiyorum. kendisini saydırmasını istiyorum. onu sayacaklarki bana karşıda daha dikkatli olacaklar. en azından daha değerli olduğumu anlamalarını istiyorum

ayni durumu bende yasiyorum..esim allahtan anlayisli ..banada hak veriyor..hatta ona söyledim..artik istanbula yanliz gidersin benim isim olmaz artik oralarda..oda dedi oraya gitmek isteyen kim...bende istemiyorum artik dedi...birdahaki sefere o yüzden esimin memleketine gideceyiz

eşiminde gitmesini istemiyorum. kendisini saydırmasını istiyorum. onu sayacaklarki bana karşıda daha dikkatli olacaklar. en azından daha değerli olduğumu anlamalarını istiyorum
insallah esin kendiside anlar kimin ne oldugunu..simdi sen müdehale edersen onlar dahada kiymete biner...
eyerki istemiyorsanda gitmek zorunda deyilsin..

Back
X