- Konu Sahibi duvarklima
-
Eşim görümceme kredi kartını vermiş. O da 2 gün üstüste toplam 600 tl nakit çekmiş. Hesabımızda para var ama benim vermeyeceğimi düşündüğünden kredi kartından para çektirmiş. Ben de bunu öğrendim ve bugün söyledim kendisine. Bana cevabı başta bilmiyorum haberim yok aalla alla nasıl olur şeklinde oldu. sonra kimden öğrendiğimi sordu. ben de söylemedim çünkü extreleri takip etmiştim. o takip edemeyeceğimi sanıyordu. sonra beni dedektif olmakla suçlayıp bağırıp çağırıp evden çıktı. sen bana o parayı açıklayamaya o zaman görürsün dedim. 1 saat sonra geldi yalanını uydurmuştu.
ihtiyacı olan birine verdim dedi. bana kim olduğunu ve neden olduğunu söyleyeceksin dedim doğru şekilde. gizli vermen doğpru değil bana birinin ihtiyacı var desen ben de onay verirdim dedim. bu sefer seni ilgilendirmez ben kazanıyorum benim param demeye başladı. ben de bir süredir - 1 sene - bebeğimi büyütmek için evdeydim bu ara iş arıyordum girmek üzereyim kısmetse. ben de o para evin parası bana da sorman lazımdı dedim . sen kimsin sana sorucam ağa mısın sen filan demeye başladı. o zaman kime verdiysen git onun yanına yerleş dedim. tamam aç mahkemeyi dedi ben de görüceksin açıyorum dedim. şimdi gitti yattı . aramızda zaten geçimsizlik var
1,5 yaşında kızım var , boşamayı düşünüyorum. sadece bu olay değil aslında birçok şeyde anlaşamıyoruz. bu olaya ne diyorsunuz ? yorumlarınızı bekliyorum.
Siz şu an çalışmıyor olsanız bile hatta hiç çalışmanız bile eşinizin bu konuda bir fikir almasa bile size söylemesi gerekirdi diye düşünüyorum. Parayı vermesi değil de siz sorunca verdiği cevaplara takıldım. Sanki siz sürekli baskı kurmuşsunuz da o yüzden gizli saklı yapıyor sonra da üste çıkmaya çalışıyor gibi. Yanlış anlamayın siz baskı yapıyorsunuz demiyorum yada öyle düşünmüyorum, büyük ihtimalle eşinize görümceniz tarafından aşılanan şeylerin sonucu bu. Görümceniz aman karına söyleme duyarsa kıyameti koparır, kardeşine destek olmak için ondan izin mi isteyeceksin gibi sözler söylemiştir gibi geldi bana. Bunlar yazdıklarınızı okuyunca aklıma gelenler, lütfen bunlara takılıp görümcem arkamdan şunu mu diyor bunu mu diyor diye kuruntu yapmayın ama. Farklı bir taktik uygulasınız, mesela sakin ve normal bir konuşma ortamında eşinize ben kime borç verdiğinin peşinde değilim ama paramız varken keşke kredi karındna çekmeseydin de faiz olmasaydı, hem biraz kırıldım sana, bana güvenmiyormuşsun gibi geldi tarzında yumuşaklıkla konuşsanız nasıl olur
Eşinizin sizden habersiz para vermesi,görümcenizin siz lohusayken evde olay çıkarması vs. bunlar hiç hoş şeyler değil tıpkı sizin görümcenize "pislik" demeniz gibi.
Eleştirirken,eleştirilecek noktaya gelmemek,haklıyken,haksız duruma düşmemek çok önemli.
O nedenle kendinizi ifade ederken daha sakin olmanızı,seçtiğiniz kelimeler konusunda daha dikkatli olmanızı öneririm.
1,5 yaşında kızınız varmış,Allah bağışlasın.Dilerim hersey yoluna girer.
öncelikle sunu solemek ısterım hiiiiiiiiççç canını sıkma .. ben senın yasadıklarına benzer seyler yasadım lakinn sustum sustum sonra kocamın gırtlagını sıktım su anda hamıleyım ve kocamı esır edıyorummm .. ona bana doktürdüğü gozyaslarını fitil fitil burnundan getırdım ....Eşim görümceme kredi kartını vermiş. O da 2 gün üstüste toplam 600 tl nakit çekmiş. Hesabımızda para var ama benim vermeyeceğimi düşündüğünden kredi kartından para çektirmiş. Ben de bunu öğrendim ve bugün söyledim kendisine. Bana cevabı başta bilmiyorum haberim yok aalla alla nasıl olur şeklinde oldu. sonra kimden öğrendiğimi sordu. ben de söylemedim çünkü extreleri takip etmiştim. o takip edemeyeceğimi sanıyordu. sonra beni dedektif olmakla suçlayıp bağırıp çağırıp evden çıktı. sen bana o parayı açıklayamaya o zaman görürsün dedim. 1 saat sonra geldi yalanını uydurmuştu.
ihtiyacı olan birine verdim dedi. bana kim olduğunu ve neden olduğunu söyleyeceksin dedim doğru şekilde. gizli vermen doğpru değil bana birinin ihtiyacı var desen ben de onay verirdim dedim. bu sefer seni ilgilendirmez ben kazanıyorum benim param demeye başladı. ben de bir süredir - 1 sene - bebeğimi büyütmek için evdeydim bu ara iş arıyordum girmek üzereyim kısmetse. ben de o para evin parası bana da sorman lazımdı dedim . sen kimsin sana sorucam ağa mısın sen filan demeye başladı. o zaman kime verdiysen git onun yanına yerleş dedim. tamam aç mahkemeyi dedi ben de görüceksin açıyorum dedim. şimdi gitti yattı . aramızda zaten geçimsizlik var
1,5 yaşında kızım var , boşamayı düşünüyorum. sadece bu olay değil aslında birçok şeyde anlaşamıyoruz. bu olaya ne diyorsunuz ? yorumlarınızı bekliyorum.
Eşim görümceme kredi kartını vermiş. O da 2 gün üstüste toplam 600 tl nakit çekmiş. Hesabımızda para var ama benim vermeyeceğimi düşündüğünden kredi kartından para çektirmiş. Ben de bunu öğrendim ve bugün söyledim kendisine. Bana cevabı başta bilmiyorum haberim yok aalla alla nasıl olur şeklinde oldu. sonra kimden öğrendiğimi sordu. ben de söylemedim çünkü extreleri takip etmiştim. o takip edemeyeceğimi sanıyordu. sonra beni dedektif olmakla suçlayıp bağırıp çağırıp evden çıktı. sen bana o parayı açıklayamaya o zaman görürsün dedim. 1 saat sonra geldi yalanını uydurmuştu.
cnım cocugun ne kadar kucuk olursa olsun .. maddı olarak kımın kanuni geliri varsa hakim cocugu maddı manevi zarara ugratmamak ıcın esıne verebılır..Of kızlar sadece bu konu değil aslında 1 senedir aramız çok bozuk . Eşimin beni sevmediğini düşünüyorum. O kadar belli ediyor ki yapmacık hareketleri. Arada seviyormuş gibi davranmaları. Belki biraz seviyor ama değer vermediği kesin. Ben de çok soğudum artık katlanamıyorum. 6 aydır çocuktan dolayı da ayrı odalarda yatıyoruz, şimdi yanlış yapmışsın diyeceksiniz ama odaya geçen oydu. İşe giderken vs. zor oluyor derken artık yanıma gelsin istemiyorum. Aramızda tek tük de olsa hala cinsellik var ama ondan da soğudum.
Şu anda sırf çocuktan ayrı kalmamak için o da boşanmaya yanaşmıyor ve bunu bana açıkça soylemişti bir kez kavgada evden git dediğimde.
Çocuğumuz 1,5 yaşında, ileride ayrılmaya kalksam velayet sorunu olur mu bilen var mı ?
Of kızlar sadece bu konu değil aslında 1 senedir aramız çok bozuk . Eşimin beni sevmediğini düşünüyorum. O kadar belli ediyor ki yapmacık hareketleri. Arada seviyormuş gibi davranmaları. Belki biraz seviyor ama değer vermediği kesin. Ben de çok soğudum artık katlanamıyorum. 6 aydır çocuktan dolayı da ayrı odalarda yatıyoruz, şimdi yanlış yapmışsın diyeceksiniz ama odaya geçen oydu. İşe giderken vs. zor oluyor derken artık yanıma gelsin istemiyorum. Aramızda tek tük de olsa hala cinsellik var ama ondan da soğudum.
Şu anda sırf çocuktan ayrı kalmamak için o da boşanmaya yanaşmıyor ve bunu bana açıkça soylemişti bir kez kavgada evden git dediğimde.
Çocuğumuz 1,5 yaşında, ileride ayrılmaya kalksam velayet sorunu olur mu bilen var mı ?
Of kızlar sadece bu konu değil aslında 1 senedir aramız çok bozuk . Eşimin beni sevmediğini düşünüyorum. O kadar belli ediyor ki yapmacık hareketleri. Arada seviyormuş gibi davranmaları. Belki biraz seviyor ama değer vermediği kesin. Ben de çok soğudum artık katlanamıyorum. 6 aydır çocuktan dolayı da ayrı odalarda yatıyoruz, şimdi yanlış yapmışsın diyeceksiniz ama odaya geçen oydu. İşe giderken vs. zor oluyor derken artık yanıma gelsin istemiyorum. Aramızda tek tük de olsa hala cinsellik var ama ondan da soğudum.
boşnmak resmi bir işlemdir biliyorsun bu işlemin de dönüşü olmaz olsa da tadı olmaz zaten o yüzden derim ki bir süre ayrı yaşayın en az 6 ay sonrasında oturun karar verin gerçekten yokluğunuz birbirinize bişey ifade etmemiş ise boşanırsınız ama şunu unutmayın ki sıcak bir yuva en çok özlenen şeydir hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
boşnmak resmi bir işlemdir biliyorsun bu işlemin de dönüşü olmaz olsa da tadı olmaz zaten o yüzden derim ki bir süre ayrı yaşayın en az 6 ay sonrasında oturun karar verin gerçekten yokluğunuz birbirinize bişey ifade etmemiş ise boşanırsınız ama şunu unutmayın ki sıcak bir yuva en çok özlenen şeydir hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
İşte bizde bu sıcak yuva olayı 2 gün varsa 3 gün yok . Eşim sürekli kendisini benimle kıyaslıyor. Sen onu yaptın ben de bunu yapayım sen onu aldın ben bunu alayım sen buna gittin ben de buna gideyim . Sürekli benimle yarışıyor, sanki rakibiyim karısı değilim. Bunu annem de farketmiş senle yarışıyor diyor. Anlamıyorum ben bunu.
o zaman kompleksli bir insan aile danışmanına gidin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?