görümceme göre kp sülalede bayan bırakmamış!!!!

doğruysa çok iğrenç yalansa iğrençten öte pislik bir aile. Eşime falan anlatmayı geçtim. O laflardan sonra o aileden çocuk mocuk yapmam. Eşim de ailesiyle görüşmeye devam edecekse boşanırdım.

GörüGörümcemi de taciz etmiş ama görümcem söylemedi bunu demişsin, kim söyledi peki, aile dedikodu kazanı

eşim bunu duyarsa ne hisseder bilemedim.bir erkek çocuk için nasıl bir travma olur bilemedim

Anlatın. Mutlaka anlatın. Gerekirse görüşmeyi kesmeniz lazım oinsanlarla.

Fazla sakın gördüm sizi. Anlatıp anlatmamayi düşünüyorsunuz hala. Gerçekse zaten tedbir alınır. Böyle bir aileye gidip gelmiş oluyorsunuz. Çocuğunuz olacak v.s

Gerçek değilse gorumceyi tedavi ettirirsiniz.

Yorumlarınızı da okudum. Hiç sasirmamis gibisiniz. Sakince, normal birsey gibi yazmışsınız.

Ben olsam ne yapardim bilmiyorum. Inanmamayi secsem, aile ici taciz vakalarinin ne derece yaygin oldugunu biliyorum. Nitekim oz amcam halamin kizini taciz etti. Ogrendigim gunden beri selam bile vermedim. Annesi uzerini kapatti falan... Kesinlikle dogrudur desem bu kadar cok kisiyi taciz etmesi, cinsel yakinlik kurmasi gercekten tuhaf. Konu sahibinin dedigi gibi kendi kiziyla babasinin yakinlasmasina neden engel olmuyor? Mesela benim bir oglum olacak, dogdugunda erkek olmasina ragmen bahsettigim amcama yaklastirmayacagim bile mesela. Ayrica da ortada bu olay biliniyorsa gorumcenin tacizini de bir baskasi soyluyorsa ortada cok saglam sikintili bir aile var demektir. Topluca terapi almalilar.

Inanip inanmamak arasinda kaldim cunku mantiksizlik diz boyu.

Bence anlatmaya karar verdiyseniz gorumcenizle konusurken telefona felan ses yakdi yapin esinize anlatinca dinlertirsiniz yalanci durumuna dusmek ortadan kalkar ama şahsi fikrim bu gibi insanlardan uzak durun eger doğruysa Allah ıslah etsin

Konu sahibi neden kp den degil de gorumcenden supheleniyorsun anlamadim. Bircok kadin kendi hemcinsine inanmayi tercih eder.

Konu sahibi neden kp den degil de gorumcenden supheleniyorsun anlamadim. Bircok kadin kendi hemcinsine inanmayi tercih eder.

Gorumcesi kendini taciz eden babasinin kendi kiziyla vakit gecirmesine karsi cikmiyormus cunku.

Gerci halam kizinin kendisini taciz eden dayisinda kalmasi icin zorluyordu ama o kizina inanmamisti. Cocukluktur yanlis anlamistir gibi yaklasti. Ama konu sahibinin gorumcesine gore babasinda o kapasite var. Yani kim olursa olsun kizini boyle biriyle nasil basbasa birakir ki?

Ortada cok fazla gariplik var.

1: mantık çerçevesinde böyle birşey kimseye söylenemez... Insan nasıl anlayırki? Hele aile icindeyse....
2: hadi etti diyelim...! Insan bu pskolojiyi kaldıramaz muhakkak davranışlarında bir bozukluk olur... Ki anlattığına göre hiçbir sıkıntı yok....
Bana kalırsa yalan söylüyor gibi... Bence sen hiç müdahil olma duruma....

Görmce şu sebeple anlatmıs olablr; kendini ve çocklarını koru diye. Dikkat yani. Kocanada anlat bence

Görmce şu sebeple anlatmıs olablr; kendini ve çockları koru diye. Dikkat yani. Kocanada anlat bence

Bu korumayi benim yerime kardeşinden beklemesi gerekmez mi? Ona anlatmaliydi?Kardesiyle benim uzerimden diyalog kurmasi icin; ya bunu esim biliyo ve umursamadi yada ........

Madem kv bunu biliyorsa, onun da beni ve cocuklarimi korumak istemesi gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…