- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
ya seninle konuştuğunuda kayda aldıysa? bu görümce şimdi senin apartmana taşınacak daha kimbilir neler duyacaksın.Kurnaz kadındır.Biriyle görüşünce kayıt alıyor.Babannemizle görüşmelerini bana dinletmişti.Başka ortamlarda da bunu yapmış....dikkatli konuşur, geçiştirir bence
Görümcem bana yeminler ettirip babasının kimleri taciz ettiğini v.s. anlattı.Akraba oldukları için biliyormuş.Kp, damadının yengesiyle dahi ilk yatan kişiymiş.KP, kendi kardeşinin karısına sarılıp taciz etmiş, kadının kürekle bunu dövmüş....bi dünya şey anlattı.Hatta görümcemi de taciz etmiş ama bunu bana görümcem söylemedi......E görümce babasıyla konuşuyor, kv ile kp geçinemiyor ama boşan deyince kv kıyameti kopartıyor.Bunlar gerçek olsa boşanmaları gerekmez miydi? Kp nin hiçbir geliri yok.Maddiyat için evlilik devam ettirilmiyor yani.Bu görümce bence fitne koydu, haklı insan hakkını kapalı kapılar arkasında değil meydanlarda dile getirir.Bunu eşime söylemeli miyim? Yalancı çıkmam filan söz konusu olmaz, eşim gidip bir şey sormaz.Ancak yarın bir gün aynı iftirayı eşime de atabilirler diye uynaık olmasını ve aileden hiçbir bayanla yanyana kalmamasını ve mesafesini korumasını tembihlemek istiyorum.Eşim zaten mesafeli ama bazen iyi niyetle birine harçlık verebiliyor, bir yerden bir yere götürebilir v.s...siz olsanız söyler misiniz? Bugüne kadar kpnin hiçbir hareketini görmedim.Hem kp görümcemi taciz ettiyse, ne diye face de babasına beğeni yapıyor.Evine gelip kalıyor bilmem ne...insan bu durumda hiç görmek dahi istemez ki.Genç kızı var, dedesinden uzak filan tutmuyor görümcem.
Birilerine yeminle sır vermek de fitne bence.ne diye bu sırrı bana veriyor.Kp den uzak durmam için mide bulandırıyor bence
Bunlar gerçek olsa bile geline niye söylenir ki, gelin gidip yayabilir, üstüne 5 tane koyabilir...
ya bunu başkalarına da anlatmış.artık yüksek sesle dile getirilmeye başlandı.Görümcemin kv si bizim de halamız.Halamla bunu konuştuk.Onlara da söylemiş...hatta bir ara halamızın kocası yani görümcemin kayınpederinin de kendisini taciz ettiiğini söylemişti.güya yatak odasının kapısını dan diye sonuna kadar açıp arada bir içeri girermiş bilmem ne...herkes onun şeyine mi kaldı anlamadım ki.
baktım geçen gün küçük görümcemin kızıyla oğlum yan odada oynuyordu.Küçük görümcem gelip herkesin içinde, oğlumun kızını öptüğü sarılmaya çalıştığını ama bunun cinsel içerikli olduğunu ima etti.Neye uğradığımı şaşırdım....Benim oğlum pek bir şey bilmez.2 dakika geçmedi ne oldu ki odada...valla oğlumu asla tek göndermiyorum artık.çocuğuma sapık diyecekler de onu temizlicem bir ömür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?