- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Benim gördugum yok ama yine de bilemem1: mantık çerçevesinde böyle birşey kimseye söylenemez... Insan nasıl anlayırki? Hele aile icindeyse....
2: hadi etti diyelim...! Insan bu pskolojiyi kaldıramaz muhakkak davranışlarında bir bozukluk olur... Ki anlattığına göre hiçbir sıkıntı yok....
Bana kalırsa yalan söylüyor gibi... Bence sen hiç müdahil olma duruma....
Napiym simdi allah allah...agliyim mi napim...sen de yaziyosun ben de...burdan kampanya mi baslatim.mantikli ol lutfenBazen burdaki aileleri bilmek istiyorum var ya yanılır kız alır veririz akraba oluruz falan allah muhafaza, normal birşeymiş gibi konuşuluyor taciz
GörüGörümcemi de taciz etmiş ama görümcem söylemedi bunu demişsin, kim söyledi peki, aile dedikodu kazanı
GörüGörümcemi de taciz etmiş ama görümcem söylemedi bunu demişsin, kim söyledi peki, aile dedikodu kazanı
Kısacası görümce geline demiş babam sapık gelinde bizimle paylaşıyorben anlamadım çok karışık
Hay agziniza saglik tesaduf eseri gordum okudum yorumlara sanane napalim aglayalim mi ?Çok doğal birseymis gibi onun onunla yattığı bunun bunu elledigi konuşuluyor herkesin dilinde bu işler, hatun da burda dile getiriyor birsey sorunca sana ne oluyo, kafalar hep gidik heralde sizde, soyacekim...
akraba akrabaya evlenen insanların olduğu ailelerde böyle şeyler normal bence. bana göre ha kuzeninle evlenmişsin, ha kardeşinle.Yazmistim...gorumcenin kaynanasi halamiz.ona da soylemis.onunla konustuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?