Görümceme söylemelimiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İllaki açıklaması vardırda bitcoin sitesi sizi gay platformlara nasıl yönlendirdi :KK53:
Sorunuza gelirsek size inanma ihtimali sıfır bence görümcenizin.
😀hay platformlarına yönlendirmedi çok bilinen bi platformda karşımıza çıktı

Kızlar bu konu bana dert değil ama içimde de kalmasın size bi sorayım dedim görümcemle aram iyi değil konuşmuyoruz eşimde konuşmuyor ama öyle bir şeye şahit olduk ki aklımız durdu görümcemin eşi eşcinsel çıktı nerden gördünüz demeyin söylemek istemiyorum bi platformda denk gelmiş eşime sizce söylenir mi böyle bir şey ?
Sen hiç karışma bence canım eşin kendi karar versin ne yapacağına

Yuotubeda Arifin Manchestera attığı golü izlerken kayınço birden damatla karşılaşmış 🤓

Bence sen önce kendi kocana sahip çık kavun kardeş , bak adam tatlı kavun varken kabak peşinden koşuyor 🥸
Lütfen konuma yorum yapmayın . Terbiyesizleşmek istemiyorum

Arkadas size terbiyesizlik etmemis neden rahatsiz oldunuz? Hepimiz yerinizde olsak once esimizi sorgulardik ama siz o kadar iyi niyetlisiniz ki gorumce derdine dusmussunuz.
Ayy kocamla beraber bakınıyorduk bi an da pat diye çıktı siz neden konumu taşırıyorsunuz ki ? Benim sormak istediğim şey başka görümce derdine falanda düşmedim belirttim bu konu da bana dert değil diye

Ayy kocamla beraber bakınıyorduk bi an da pat diye çıktı siz neden konumu taşırıyorsunuz ki ? Benim sormak istediğim şey başka görümce derdine falanda düşmedim belirttim bu konu da bana dert değil diye

Daha az once esinize bir platformda denk gelmisti, simdi birlikte bakar olmussunuz. Siz bile kendinizden emin degilken gorumceye soyleyin tabi :) kolay gelsin.

Daha az once esinize bir platformda denk gelmisti, simdi birlikte bakar olmussunuz. Siz bile kendinizden emin degilken gorumceye soyleyin tabi :) kolay gelsin.
Yazarken kısa tutmak istedim evet o ara ben başka bişeyle ilgilendim iki dk arayla kaçırdım anlıyacağın

Kavgalısınız, elinizde fotoğraf video vs. kanıt yoksa o topa girmeyin derim ben. Bilmiyorsa zaten asla kabul etmeyecek ve sizi suçlayacak.Ha ama benim kardeşim olsa - allah korusun- bu işin peşini bırakmam. Eşiniz bi şekilde kanıt elde etmeye baksın ,eğer kardeşinin üzülmesine içi elvermezse bir şekilde ispat elde etmeli.

Kızlar bu konu bana dert değil ama içimde de kalmasın size bi sorayım dedim görümcemle aram iyi değil konuşmuyoruz eşimde konuşmuyor ama öyle bir şeye şahit olduk ki aklımız durdu görümcemin eşi eşcinsel çıktı nerden gördünüz demeyin söylemek istemiyorum bi platformda denk gelmiş eşime sizce söylenir mi böyle bir şey ?
Video neyi mi izlemis esin denk gelmiş. Anlamadim

Görümcenin psikolojisi alt üst olacak. Çocukları var mı? Bir de araları nasıldı evlilikleri cinsel yaşamları.
Evet zaten normal de psikolojisi iyi değildi fazla duyarsa kötü olur çocukları yok evlilik hayatları nasıl bilmiyorum o kadar samimiyetimiz olmadı hiç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X