- 18 Ağustos 2016
- 5.184
- 21.637
- 348
- Konu Sahibi Tatlikavun
Özele gelmeyenlerin kabahati ne![]()
Ben de özelden gıybet yapmayacağım.
Tanıdığım bir üye değil çünkü, öyle olsa yapardım.

Konuda ortaya çıkarsa beni etiketleyin lütfen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özele gelmeyenlerin kabahati ne![]()
Ben de özelden gıybet yapmayacağım.
Tanıdığım bir üye değil çünkü, öyle olsa yapardım.
Konuda ortaya çıkarsa beni etiketleyin lütfen.
Yuotube da Arifin Manchestera attığı golü izlerken kayınço birden damatla karşılaşmış
Bence sen önce kendi kocana sahip çık kavun kardeş , bak adam tatlı kavun varken kabak peşinden koşuyor![]()
İllaki açıklaması vardırda bitcoin sitesi sizi gay platformlara nasıl yönlendirdi
Sorunuza gelirsek size inanma ihtimali sıfır bence görümcenizin.
Sen hiç karışma bence canım eşin kendi karar versin ne yapacağınaKızlar bu konu bana dert değil ama içimde de kalmasın size bi sorayım dedim görümcemle aram iyi değil konuşmuyoruz eşimde konuşmuyor ama öyle bir şeye şahit olduk ki aklımız durdu görümcemin eşi eşcinsel çıktı nerden gördünüz demeyin söylemek istemiyorum bi platformda denk gelmiş eşime sizce söylenir mi böyle bir şey ?
Lütfen konuma yorum yapmayın . Terbiyesizleşmek istemiyorumYuotubeda Arifin Manchestera attığı golü izlerken kayınço birden damatla karşılaşmış
Bence sen önce kendi kocana sahip çık kavun kardeş , bak adam tatlı kavun varken kabak peşinden koşuyor![]()
Lütfen konuma yorum yapmayın . Terbiyesizleşmek istemiyorum
Lütfen konuma yorum yapmayın . Terbiyesizleşmek istemiyorum
Karışmayacağım sadece fikir danıştımHanımefendi karışmayın kabahatli olursunuz bu arada. Terbiyesizleşmeyin tabi ki, edep güzeldir.
Ayy kocamla beraber bakınıyorduk bi an da pat diye çıktı siz neden konumu taşırıyorsunuz ki ? Benim sormak istediğim şey başka görümce derdine falanda düşmedim belirttim bu konu da bana dert değil diyeArkadas size terbiyesizlik etmemis neden rahatsiz oldunuz? Hepimiz yerinizde olsak once esimizi sorgulardik ama siz o kadar iyi niyetlisiniz ki gorumce derdine dusmussunuz.
Ayy kocamla beraber bakınıyorduk bi an da pat diye çıktı siz neden konumu taşırıyorsunuz ki ? Benim sormak istediğim şey başka görümce derdine falanda düşmedim belirttim bu konu da bana dert değil diye
Yazarken kısa tutmak istedim evet o ara ben başka bişeyle ilgilendim iki dk arayla kaçırdım anlıyacağınDaha az once esinize bir platformda denk gelmisti, simdi birlikte bakar olmussunuz. Siz bile kendinizden emin degilken gorumceye soyleyin tabi :) kolay gelsin.
Video neyi mi izlemis esin denk gelmiş. AnlamadimKızlar bu konu bana dert değil ama içimde de kalmasın size bi sorayım dedim görümcemle aram iyi değil konuşmuyoruz eşimde konuşmuyor ama öyle bir şeye şahit olduk ki aklımız durdu görümcemin eşi eşcinsel çıktı nerden gördünüz demeyin söylemek istemiyorum bi platformda denk gelmiş eşime sizce söylenir mi böyle bir şey ?
Video değil adres tarifi vermiş evininin fotoğraflarını atmış aktif arıyorum yazmışVideo neyi mi izlemis esin denk gelmiş. Anlamadim
Evet zaten normal de psikolojisi iyi değildi fazla duyarsa kötü olur çocukları yok evlilik hayatları nasıl bilmiyorum o kadar samimiyetimiz olmadı hiçGörümcenin psikolojisi alt üst olacak. Çocukları var mı? Bir de araları nasıldı evlilikleri cinsel yaşamları.
Aynen öyle konuyu kapattık zaten eşimde açmadı birdahaBence karismayin, iki gun sonra siz kotu olursunuz. Zaten siz de esiniz de konusmuyormussunuz. Bosverin.