Görümceme söylemelimiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben olsam hiç karışmam zaten konuşmuyormuşsunuz ters teper yani. Eşinize bırakın
Bir de gay sitelerinde sizin ne işiniz vardı? o_O

Kızlar bu konu bana dert değil ama içimde de kalmasın size bi sorayım dedim görümcemle aram iyi değil konuşmuyoruz eşimde konuşmuyor ama öyle bir şeye şahit olduk ki aklımız durdu görümcemin eşi eşcinsel çıktı nerden gördünüz demeyin söylemek istemiyorum bi platformda denk gelmiş eşime sizce söylenir mi böyle bir şey ?
Ya durduk yere adamın günahını alıyorsanız? Eşiniz niye girmiş o platforma, o zaman eşiniz de eşcinsel mi diyelim?

Böyle bir şey emin olmadan ve hatta kişi itiraf etmeden, söylenmez. Ayrıca bu doğruysa görümceniz biliyor yada şüpheleniyordur zaten.

Kısaca sizi ilgilendiren bir konu değil, karışmayın. Elinizde hiçbir delil yokken ( ki olsa bile yine sizi ilgilendirmez, belki iki tarafta biliyor ama böyle yaşamayı tercih ettiler) başka kimseye de bahsedip, dedikodu çıkmasına sebep olmayın.

Lütfen konuma yorum yapmayın . Terbiyesizleşmek istemiyorum
Eşinizin nasıl nerede enişteye denk geldiğini soruyoruz enişte bey eş cinsel ise eşiniz onun takıldığı bulunduğu platform da ne işi vardı onu sorduk bu terbiyesizlik mi sizce

Video değil adres tarifi vermiş evininin fotoğraflarını atmış aktif arıyorum yazmış
Bence karışmayın esiniz müdahil olsun . Adres veriyorsa goruncen evde olmadığı vakit cagiriyirdur. Ya ispat için esin kate kulliye getirip enisteyle konuşacak sırf durumu anlamak adına. Konuşmaları fotoğraflayacak..sonucta ablası kardesi ne ise kanlı bıçaklı düşmanı değil ya..

Ayy kocamla beraber bakınıyorduk bi an da pat diye çıktı siz neden konumu taşırıyorsunuz ki ? Benim sormak istediğim şey başka görümce derdine falanda düşmedim belirttim bu konu da bana dert değil diye
Ama iste bu tarz sitelere girmeyince reklamlari vs pat diye onunuze gelmiyor. Arkadaslar o nedenle uyarmis.

Twitter Kullananlar bilir, bilmeyenler icin anlatayim.

bir tweetin görünürlügü artsin diye # sekilinde etiketler konur.

Gündemdeki etiketlerden seçerseniz daha çok kişiye ulaşırsınız.

Amaç escinsel erkeklere ulasmak ise, tweet bu konu ile ilgili ise, cogunlukla erkeklerin ilgilendiği bir konu olan #bitcoin etiketini yapmak aktif gaylere kolaylikla ulaşmasını saglar.

Konu sahibi ve eşi, twitterda bitcoin hakkındaki yorumlara bakmak isterken bununla karşılaştılar bence.

Amaç escinsel erkeklere ulasmak ise, tweet bu konu ile ilgili ise, cogunlukla erkeklerin ilgilendiği bir konu olan #bitcoin etiketini yapmak aktif gaylere kolaylikla ulaşmasını saglar.

Konu sahibi ve eşi, twitterda bitcoin hakkındaki yorumlara bakmak isterken bununla karşılaştılar bence.
Çok teşekkür ederim açıklaman için ben izah edemedim aynende dediğin gibi oldu

sen de az değilsin vallahi biz böyle şeyleri bilmiyoruz kafamız rahat :D
yine de nasıl adresine kadar vermiş o kısmı pek anlamadım

Valla yazmayım yazmayım dedim de ben de böyle bişeyle karşılaşsam burda konu açar danışırdım ama bi kaç kişi var burda herkes adına söylemiyorum ya dalgaya alıyor konuyu dağıtmaya çalışıyor yada böyle yok görümcenimi kıskandın yok eşinin ne işi var o sitelerde konu sahibi kendini bilmese eşinden şüphe ettireceksiniz şimdiden söylüyorum kimsenin avukatlığını yapmıyorum konu sahibini tanımam etmem başka konularda da böyle insanlar şurda yeminle konu açmaya çekiniyor bende dahil bazı kişiler yüzünden çünki sizin hayatlarınız dört dörtlük!

Eşiniz konuşmuyor dahi olsa kardeşinin eşinin böyle bir durumuna denk gelip, sessiz kalabilir, görmemiş gibi yapabilir mi?

Ben sessiz kalmazdim söz konusu kardeşimse.
Kardeşi zamanında evleneceği zaman Abisine ağıza alınmayacak küfürler etti ve banada aynı şekil ve daha neler neler neyse eşim söylemek istemiyor haliyle başı ağrıtacak bi konu . Stres kaldıramam hiç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X