Görümceme söylemelimiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşinize bir sorsaydınız o platformda ne işi varmış
Herkese denk gelen birşey
bir tweetin görünürlügü artsin diye # sekilinde etiketler konur.

Gündemdeki etiketlerden seçerseniz daha çok kişiye ulaşırsınız.

Amaç escinsel erkeklere ulasmak ise, tweet bu konu ile ilgili ise, cogunlukla erkeklerin ilgilendiği bir konu olan #bitcoin etiketini yapmak aktif gaylere kolaylikla ulaşmasını saglar.

ya ben adamın öyle alelade bi sitede bi platformda nasıl adresine kadar vermiş onu anlayamadım.
Bir de yanlış bir anlaşılmaysa off düşünün kargaşayı
Şey, bilirsin işte. Erkekler biraz s*laktır dostum. Amerikan dublaji gibi oldu djsklsls

Kafalari bizim gibi detayli çalışmıyor.

Ben bir dizide verilen spesifik bir tarihin, ilerleyen bolumlerde yanlis verildigini durunca aninda farkediyorum mesela.

Bir de arzu tavan yapmis bir haldeyse aklina hiç hiç gelmemistir evimi biri tanir mi adresten bilinir mi diye.

Son düzenleme:
Aktif bir Twitter kullanıcısı olarak bunlara ben cok denk geliyorum. Ve demek ki bunlardan biri de görümcenizin esiymis.

Nerelere kadar paylasmıs korkunc!! Birde ağza alınmayacak küfürler etmis insan söyleyip söylememe arasında kararsız kalıyor gercekten. Ama sahsen ben olsam bunu esime bırakırdım söyleme konusunu. Hic elimi bulastırmam o islere.
Bilinçli bir şekilde aratılmadığını burdan da anlayabilirsiniz arkadaşlar evet korkunç ötesi ama yapabileceğimiz bi durum yok kendisi öğrensin

:kusmuk::oha: Ben sadece ev adresi var sanıyordum.

penisini de mi yüklemiş 💆🏻‍♀️🤢🤢

Sizi bilmem ama ben eşinizin yerinde olsam , bir abi olarak kardeşimin böyle bir adamla aynı yatağa girmesine izin vermezdim.

erkek-erkeğe ilişkiye girenlerde başka, farklı cinsel yolla bulaşan hastalıklar meydana gelebiliyor ve bunların görümcenize bulaşması da an meselesi 😵‍💫
Otrera, ama diyor ki evlenirken abisine de bana da saldırdı, küfretti. Kadın demek ki pek konu sahibi ile kocasını tutmuyor.
Kocama iftira atıyorsunuz, siz açtınız o profili bile der. Kocasının yapığını bilse bile der yani. Bu işten sıyrılmak için abisine çamur atar mı? Valla atar bazı kadınlar. Evli kalmak, üstünü örtmek için her şey mübah bazılarına.
Ben olsam gördüğümü unutur, köşeme çekilirdim. Bana ne yani, gün gelince kendi keşfeder, keşfedemezse de bana ne.
Görümcemle aram iyi olur vs. o zaman başka. Ama bu konudaki görümce pek o kategoriye girmiyor. Kocayla barışıp bir de seni suçlu çıkarır bu tipler.

Otrera, ama diyor ki evlenirken abisine de bana da saldırdı, küfretti. Kadın demek ki pek konu sahibi ile kocasını tutmuyor.
Kocama iftira atıyorsunuz, siz açtınız o profili bile der. Kocasının yapığını bilse bile der yani. Bu işten sıyrılmak için abisine çamur atar mı? Valla atar bazı kadınlar. Evli kalmak, üstünü örtmek için her şey mübah bazılarına.
Ben olsam gördüğümü unutur, köşeme çekilirdim. Bana ne yani, gün gelince kendi keşfeder, keşfedemezse de bana ne.
Görümcemle aram iyi olur vs. o zaman başka. Ama bu konudaki görümce pek o kategoriye girmiyor. Kocayla barışıp bir de seni suçlu çıkarır bu tipler.
dostum tüm yorumları okumadım valla,ilk birkaç sayfayı okudum sadece... ay bilemedim cidden böyleyse.

ancak aktif arayacak kadar cinsel eğilimi değişmiş bir adamla evli olan bir kadın,illa ki fark ederdi bence ya bazı şeyleri.. hiç mi anormallik hisstmiyor acaba? o_O

ya da farkında ama susuyor mu? olabilir vallahi.

ay 2 ucu dıtlı değnek :KK12:

en iyisi karışmamak galiba :KK51:

Belli olmaz o işler.
Bu şekilde 3. Arayıp bayağı para kazanan var. Win win meselesi.
Bence görümce bilmese enişte bu kadar rahat davranmaz.
Ama boyle olsa tweette aktif ariyorum demez, çiftiz 3.'yü Ariyoruz der. Ustelik kendini paylasmaz esini paylasir çoğunlukla.

dostum tüm yorumları okumadım valla,ilk birkaç sayfayı okudum sadece... ay bilemedim cidden böyleyse.

ancak aktif arayacak kadar cinsel eğilimi değişmiş bir adamla evli olan bir kadın,illa ki fark ederdi bence ya bazı şeyleri.. hiç mi anormallik hisstmiyor acaba? o_O

ya da farkında ama susuyor mu? olabilir vallahi.

ay 2 ucu dıtlı değnek :KK12:

en iyisi karışmamak galiba :KK51:
Canım Otrera doktorum, genelde evlilikler bir şeylerin üstünü örtmeye dayanıyor. Valla billa öyle.
Koca var mı? Var. Çocuk yapıldı mı? Evet. Tamam işte aile oldunuz. Gerisini sallamayabiliyor bazı kadınlar. Akşam uyuyalım, sabah kalkalım, hayat devam etsin kafası. Ve bunu sürdürebilmek için abisini harcar mı? Valla gözünü bile kırpmaz bazı kadınlar. :KK14:

Bilinçli bir şekilde aratılmadığını burdan da anlayabilirsiniz arkadaşlar evet korkunç ötesi ama yapabileceğimiz bi durum yok kendisi öğrensin
Herkes cıkısmıs ne isiniz vardı nasıl denk geldiniz bilmem ne hey allahım ya. Neler neler düsüyor benim önüme. En son adamın biri karısı uyurken vucudunu cekmis pazarlık icin ilan acmıstı. Etiketin alakası bile yok gündem olan etiketleri bile etiketliyorlar.

Konu sahibi siz elinizi falan cekin bundan. Ben hic karısmazdım. Gerceklerin ortaya cıkmak gibi bir huyu vardır. Siz söyleseniz bile görümceniz iftira atıyorlar diyebilir. Aman aman uzaklasın tadınızı bozmayın.

Ben olsam esımın ablası ile konusmasını ısterdım. Belkı kadın mutsuz, belki bosanamıyor cevre baskısından vs. Cocukları da yokmus belkı cocugu olsun diye ugrasıyor her seyde bı hayır var olmaması da iyi olmus su durumda bılemıyorum tabi ama kavgalı da olsam kadının oyle bir adamla yasamasını ıstemezdım. Hatta esımın ablasına benım haberimın olmadıgını, boyle bıseyı anlatamayacagını o yuzden dırek ablasıyla gorustugunu belırtmesını ısterdım kı mevzuda ben olmayayım bana karsı da utanmasın veya benı dahil etmesın dıye ıste. Hatta boyle boyle bı durum var abla dusmanınız olabılır mı kım yapabilir gıbı de sorabilir. Ama bence konusmalı yazık degıl mı ya.

Jajajjaj biraz sacma bir soru ama siz adamin penisinin fotosunu gordunuzmu esiniz ne tepki verdi
Yanlis anlamayin sadece merak ettim 🙈
Gördüm sayfasında gezinirken haliyle tabi eşimde biraz sinirlendi ama ne bileyim pat diye çıkınca gördüm ister istemez o da bişey demedi fazla aniden olunca

Video değil adres tarifi vermiş evininin fotoğraflarını atmış aktif arıyorum yazmış
Kendi fotoğrafını anlarım da evin fotosu niye? Evde görümce de yaşamıyor mu? Gerçekten nasıl denk geldiniz bu olaya? Sorularla dolu bir topic merakta bırakmayın yahu bizi

Twitterda size durup dururken küfreden birini bu terbiyesiz kimmiş diye merak etme gafletinde bulunursanız amanın ben nereye düştüm diyip kuyruğuna basılmış kedi gibi kaçıyorsunuz. 😱

Konu sahibi nasıl arattı nasıl gördü bilemem de bundan sonra aile rezaleti nasıl çıkmayacak bilemiyorum.

Çok teşekkür ederim açıklaman için ben izah edemedim aynende dediğin gibi oldu
İzah etmeye çalışınca aslında çok kolaymış 😅 şimdi konuya dönebiliriz. Ben olsam karışmam ama abisi olarak eşiniz bence haber vermeli kardeşine. Sonuçta evinin adresini veriyor her me kadar kardeşiyle görüşmese de insan bi düşünür. Bu damat kardeşimin yaşadığı eve kimleri çağırıyor diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X