Görümceme söylemelimiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Twitterda size durup dururken küfreden birini bu terbiyesiz kimmiş diye merak etme gafletinde bulunursanız amanın ben nereye düştüm diyip kuyruğuna basılmış kedi gibi kaçıyorsunuz. 😱

Konu sahibi nasıl arattı nasıl gördü bilemem de bundan sonra aile rezaleti nasıl çıkmayacak bilemiyorum.
Allah allah hala daha nasıl arattı nasıl gördü öfffff

Yav bir de adamın belki de yakalanmak için bir endişesi yoktur.
Ev adresi, adı soyadı vs. alenen yazılıymış. Fotoğrafı da vardır belki, var mıydı konu sahibi?
Yani demem o ki ifşalanmayacağını sanıyorsa çooook saftır bu adam. Ama sanmıyorum, bence umrunda değil. Görümcenin de haberi olabilir şu durumda. Eğer Kavun ve eşi ayyuka çıkarırlarsa bu mevzuyu, bilmezden gelip sonuna kadar inkar edebilir görümce. Sonunda da dediğim gibi eşimle aramı açmak için gay profilleri oluşturuyorsunuz der. İhale Kavun'un eşine kalır. Sonra da işin dozunu artırıp sülaleye yayar. Baskın basanındır taktiği, ilk kim veryansın ediyorsa, ona inanır millet. Ondan sonra silmeyle süpürmeyle temizleyemezler bu işi valla.
Yeterince çirkef tanımış biri olarak konuşuyorum, tecrübeyle sabit. :KK14:

Kardeşi zamanında evleneceği zaman Abisine ağıza alınmayacak küfürler etti ve banada aynı şekil ve daha neler neler neyse eşim söylemek istemiyor haliyle başı ağrıtacak bi konu . Stres kaldıramam hiç
Ne kadar bir takım sıkıntılar yaşansa da; nihayetinde eşinizin kardeşi.
Neticede eşi evin fotolarını paylaşmış o platformda adresini vermiş demek ki evde birliktelikler yaşıyor. Çok kötü bir durum.

Siz ya da eşiniz söyleyemeseniz bile bir şekilde görümcenizin öğrenmesini sağlayın. Görümcenin sosyal medya hesabı varsa gerekirse fake bir hesaptan mesaj atın. Elinizdeki kanıtları gönderin.

Son düzenleme:
Bence karışmayın...Saklanan soğan elbet birgün kokar...Siz vesıle olmayın derım...Bırgun duyarsanız ayrılmıslar sız sebebını bılıyor olursunuz sadece bu...Hele bı de hamılesınız aman aman sakın...atraksiyona gerek yok bence bu dönemde derim:KK12:

Ne kadar bir takım sıkıntılar yaşansa da; nihayetinde eşinizin kardeşi.
Herşeyi boşverin, evde çocuklar var.
Neticede eşi evin fotolarını paylaşmış o platformda adresini vermiş demek ki evde birliktelikler yaşıyor. Çok kötü bir durum.

Görümcenizi filan da geçtim çocukların ruh sağlığını ve güvenliğini düşünerek bence söylemelisiniz.
Siz ya da eşiniz söyleyemeseniz bile bir şekilde görümcenizin öğrenmesini sağlayın. Görümcenin sosyal medya hesabı varsa gerekirse fake bir hesaptan mesaj atın. Elinizdeki kanıtları gönderin.
Görümcemin çocuğu yok ki gerçekten hamile olmasam gider direk anlatırdım telefonla arayıp ama şimdi bir sürü olay olacak kaldıramam

Bence karışmayın...Saklanan soğan elbet birgün kokar...Siz vesıle olmayın derım...Bırgun duyarsanız ayrılmıslar sız sebebını bılıyor olursunuz sadece bu...Hele bı de hamılesınız aman aman sakın...atraksiyona gerek yok bence bu dönemde derim:KK12:
Bencede yani hiç gelemem böyle şeylere

Ev adresi, adı soyadı vs. alenen yazılıymış. Fotoğrafı da vardır belki, var mıydı konu sahibi?
Yani demem o ki ifşalanmayacağını sanıyorsa çooook saftır bu adam. Ama sanmıyorum, bence umrunda değil. Görümcenin de haberi olabilir şu durumda. Eğer Kavun ve eşi ayyuka çıkarırlarsa bu mevzuyu, bilmezden gelip sonuna kadar inkar edebilir görümce. Sonunda da dediğim gibi eşimle aramı açmak için gay profilleri oluşturuyorsunuz der. İhale Kavun'un eşine kalır. Sonra da işin dozunu artırıp sülaleye yayar. Baskın basanındır taktiği, ilk kim veryansın ediyorsa, ona inanır millet. Ondan sonra silmeyle süpürmeyle temizleyemezler bu işi valla.
Gay profilleri oluşturuyorsunuz der demesine de oturup düsünmez mi kocamın oglanı kim nasıl ceksin buraya koysun diye 🤦🏻‍♀️

Olaylar gözümde canlandı da bi an tırstım çirkef ki ne çirkef bu görümce aman amann

Görümcemin çocuğu yok ki gerçekten hamile olmasam gider direk anlatırdım telefonla arayıp ama şimdi bir sürü olay olacak kaldıramam
Pardon ben çocuğu var sanmıştım, ben yine de bir şekilde öğrenmesi taraftarıyım. Haberi vardır yoktur, boşanır boşanmaz gerisi ona kalmış, ama bence öğrenmeli. Yazık çünkü gerçekten. Birçok gay erkek bu şekilde paravan evlilik yapıyor ve olan kadınlara oluyor.
Siz hamile halinizle, direkt hiç karışmayın, bire bir muhatap olmayın zaten gerek yok strese sokmayın kendinizi. Ama fake bir hesaptan filan bir şekilde öğrenmesini sağlayabilirsiniz.

Ha bir ihtimal, kocayı boşar mı, belki. Ama onun sonunda da gün gelir, sizin yüzünüzden boşandım, gördüğünüzü getirip bana ne yetiştirdiniz der mi? Der yani. Cehalet mutluluk bazıları için. :KK14:
Sigara kullanmıyorum, kullanıyorsan eğer bi fırt çek yerime lütfen. Kullanmıyorsan biri çeksin yerimize. 🤦🏻‍♀️🥴

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X