Görümceme söylemelimiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimin kardeşi oluyor tamam belki dediklerinizde haklı olabilirsiniz ama bizim huzurumuz kaçacak ne gerek var ? Olayda öyle 3/5 günde kapanacak bi konu değil kimse için rahatımı bozamam daha bana 1 hafta önce evliliğim ile ilgili ne Mesajlar atmıştı yok abim senin gibi bir kadınla nasıl evli falan diye nasıl bir kadından kastım eşime yüksek sesle konuşmuş olmam onunda bundan rahatsız oluşu ailesinin yanında olmuştu çünki tartışmamız neyse insan gibi biri olsaydı da bende eşimi ikna ederdim bi şekilde ama inanın değmiyor

Eşiniz küs olsa da araştirmali ve kesinleşirse de soylemeli. Yani kendi hayati demek de bir yere kadar. Benim kardeşimin kocasi erkeklerle yata kalksa soylemezmiyim? Kendi tercihi mi derim?

Eşiniz küs olsa da araştirmali ve kesinleşirse de soylemeli. Yani kendi hayati demek de bir yere kadar. Benim kardeşimin kocasi erkeklerle yata kalksa soylemezmiyim? Kendi tercihi mi derim?
Valla orası sizin tercihiniz eşimin ailesi de inanmaz zaten anlatsak

Yani bılemedım kı sız zaten haklısınız su durumda yaptıkları hos seyler degıl tabı ama bu daha farklı bı durum. Ama zaten gorumcenızı de tanıyorsunuzdur iş çirkefliği dokulecekse de gerek yok

Söylemeli miyim derken soru mu bu .Tabiki soyleyin .Yazık kadina .Düşmanım olsa yine söylerim bilmeye hakkı var.Öğrensin sonrasında ywpacaklari onu bağlar.

Biri komşusuna kocam kocanı kötü evlerde görmüş demiş. Komşu da sormuş tabi ki
Kocanın orda ne işi varmış

Siz kendinize göre haklısınız belki ama
sizi suçlamak değil kesinlikle amacım
kimin ne hâli varsa görsün o bana böyle yapmıştı şimdi hiç uğraşamam.

Bana dokunmayan sürüngen bin yıl yaşın mantığında yaşıyoruz.
Kapımı kapatırım herşey dışarda kalır
ben evinde huzurumu bozmak istemem
değmeyecek insanlar için.

Eşiniz için söylüyorum bir kardeş ne kadar kötü olursa olsun böyle igrenclige hak etmez.
Eşiniz bir şekilde söylemeli
ayrılır ayrılmaz eşinin bu durumunu kabul eder onun tercihi.

İşte ozaman ne halin varsa gör sen bununla yaşamayı hak ediyorsun der
kapımı kapatır huzur içinde yaşarım.

Kusura bakmayın ama sırf kendinize bulaşmasın diye böyle iğrenç birşeyi görmezden nasıl gelebilirsiniz

görümce için çok üzüldüm
belki de biliyor açığa veremiyor.
kim bilir.

Ama ya bu psikoloji benim çocuğumu daha doğmadan kötü bir şekil de etkilerse yani kimse kusura bakmasın da ben burda bencil olmak zorundayım tehlikeli bi durum

benim esim boyle bir seyi kardesinden saklasa ben cok bozulurdum.kardesinden boyle bir sey saklayabilir mi insan ? abimin benden boyle bir sey saklamasi beni bu olaydan daha cok uzerdi kesin .
bir arkadasim yillar once aldatilmis kuzeni gormus soylememis.arada 2 cocuk oldu bizim arkadas oyle ogrendi 2 cocukla bosandi.keske kuzen soyleseydi en azindan cocuk yapmazdim der hep

eşinin ne işi var o sitede ? artı size ne ? görümcen bunu anlayacak yapıdadır zaten evli olduğuna göre. sonra eşinin de adı çıkar site bakmış sonuçta

Karışmayın diyenlerden biriyim, hayatımda, kendimde dört dörtlük değilim.

Konu sahibi ayrıntı vermemiş, bu bilgiyi nerden almışlar, hangi platform da rastladılar söylememiş. Detayları bilmeden, nasıl git söyle görümcene denir ki? Belki yanlış anladılar, belki görüşmedikleri için onlara bir husumetleri var, canlarını yakmak istiyor, evliliklerini bozmak istiyor, bunları nerden bilelim. Benim gözümde konu sahibi neyse bahsedilen görümce ve eşide o, hiç birini tanımam mümkün değil. O yüzden karışmamalarını söyledim ve kendi eşinin öyle bir yerde neden bulunduğunu sordum.

Daha sonra adamın evinin adresini verdiğini falan yazdı. Baştan açıklasaydı yorumlar böyle olmazdı. Hem olağandışı bir konu açıyor hemde ayrıntıları sormayın diyor. Ne diyelim, hiç bir şey bilmeden nasıl yorum yapalım?

Ayrıca bahsi geçen adam korkmuyor, çekinmiyor ki ev adresini böyle bir platformda yazabiliyor. Onlar gördüyse başkalarıda görür. Belki eşi bile biliyordur

Ben ne yapardım bu durumda, direk söylemezdim. Görümcenin görmesini sağlardım. Dolayısıyla kendi karar verirdi ne yapacağına. Çünkü direk söylersem belki kadın zaten biliyor, belki anlaşmalı evlendiler, belki boşanası yok. Ben söyleyince ya mecbur boşanacak yada aramız bozulacak. O yüzden bir şekilde öğrenmesini sağlardım. Ama konu sahibi onlarla görüşmüyor, nasıl yapıcak. Direk söylemesi lazım, kocan eşcinsel diye. Bunu söyleyebilirse söylesin, ben diyemezdim.

Sözün kısası bu şartlar altında karışmaması lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…