- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.167
- 63
- Konu Sahibi Tatlikavun
-
Eşimin kardeşi oluyor tamam belki dediklerinizde haklı olabilirsiniz ama bizim huzurumuz kaçacak ne gerek var ? Olayda öyle 3/5 günde kapanacak bi konu değil kimse için rahatımı bozamam daha bana 1 hafta önce evliliğim ile ilgili ne Mesajlar atmıştı yok abim senin gibi bir kadınla nasıl evli falan diye nasıl bir kadından kastım eşime yüksek sesle konuşmuş olmam onunda bundan rahatsız oluşu ailesinin yanında olmuştu çünki tartışmamız neyse insan gibi biri olsaydı da bende eşimi ikna ederdim bi şekilde ama inanın değmiyorBen olsam esımın ablası ile konusmasını ısterdım. Belkı kadın mutsuz, belki bosanamıyor cevre baskısından vs. Cocukları da yokmus belkı cocugu olsun diye ugrasıyor her seyde bı hayır var olmaması da iyi olmus su durumda bılemıyorum tabi ama kavgalı da olsam kadının oyle bir adamla yasamasını ıstemezdım. Hatta esımın ablasına benım haberimın olmadıgını, boyle bıseyı anlatamayacagını o yuzden dırek ablasıyla gorustugunu belırtmesını ısterdım kı mevzuda ben olmayayım bana karsı da utanmasın veya benı dahil etmesın dıye ıste. Hatta boyle boyle bı durum var abla dusmanınız olabılır mı kım yapabilir gıbı de sorabilir. Ama bence konusmalı yazık degıl mı ya.
Eşiniz küs olsa da araştirmali ve kesinleşirse de soylemeli. Yani kendi hayati demek de bir yere kadar. Benim kardeşimin kocasi erkeklerle yata kalksa soylemezmiyim? Kendi tercihi mi derim?Kızlar bu konu bana dert değil ama içimde de kalmasın size bi sorayım dedim görümcemle aram iyi değil konuşmuyoruz eşimde konuşmuyor ama öyle bir şeye şahit olduk ki aklımız durdu görümcemin eşi eşcinsel çıktı nerden gördünüz demeyin söylemek istemiyorum bi platformda denk gelmiş eşime sizce söylenir mi böyle bir şey ?
Gocasız kalmamak için her şeye katlanmak gerek. Adamın tercihleri arasında yer almasan bile önemli değil.Koca çok önemli çünkü. Bir koca kolay bulunmuyor.4ever koca.
Valla orası sizin tercihiniz eşimin ailesi de inanmaz zaten anlatsakEşiniz küs olsa da araştirmali ve kesinleşirse de soylemeli. Yani kendi hayati demek de bir yere kadar. Benim kardeşimin kocasi erkeklerle yata kalksa soylemezmiyim? Kendi tercihi mi derim?
Ben siz ekran görüntüsü atana kadar o yazının göründüğünü bilmiyordumEki Görüntüle 2915676
Allah iyiliğinizi versin,pembe yazan imzanızı okumuşum yorumunuz diye,diyorum ne alaka böyle bir şeyle cevap vermiş bu üye,sonradan dank ettiince bilek
Gocasız kalmamak için her şeye katlanmak gerek. Adamın tercihleri arasında yer almasan bile önemli değil.
Yani bılemedım kı sız zaten haklısınız su durumda yaptıkları hos seyler degıl tabı ama bu daha farklı bı durum. Ama zaten gorumcenızı de tanıyorsunuzdur iş çirkefliği dokulecekse de gerek yokEşimin kardeşi oluyor tamam belki dediklerinizde haklı olabilirsiniz ama bizim huzurumuz kaçacak ne gerek var ? Olayda öyle 3/5 günde kapanacak bi konu değil kimse için rahatımı bozamam daha bana 1 hafta önce evliliğim ile ilgili ne Mesajlar atmıştı yok abim senin gibi bir kadınla nasıl evli falan diye nasıl bir kadından kastım eşime yüksek sesle konuşmuş olmam onunda bundan rahatsız oluşu ailesinin yanında olmuştu çünki tartışmamız neyse insan gibi biri olsaydı da bende eşimi ikna ederdim bi şekilde ama inanın değmiyor
Tabi ben sizin aile durumunuzu bilmiyorum. Bizim aile için hemen onlem alinmali bir şeyValla orası sizin tercihiniz eşimin ailesi de inanmaz zaten anlatsak
Siz kendinize göre haklısınız belki amaEşimin kardeşi oluyor tamam belki dediklerinizde haklı olabilirsiniz ama bizim huzurumuz kaçacak ne gerek var ? Olayda öyle 3/5 günde kapanacak bi konu değil kimse için rahatımı bozamam daha bana 1 hafta önce evliliğim ile ilgili ne Mesajlar atmıştı yok abim senin gibi bir kadınla nasıl evli falan diye nasıl bir kadından kastım eşime yüksek sesle konuşmuş olmam onunda bundan rahatsız oluşu ailesinin yanında olmuştu çünki tartışmamız neyse insan gibi biri olsaydı da bende eşimi ikna ederdim bi şekilde ama inanın değmiyor
İyi de nasıl haber vermeyeceksiniz ki? Ya sapıklar adam yokken gorumcenin kapısını çalsa? Nette böyle adres mi dağıtılır?Video değil adres tarifi vermiş evininin fotoğraflarını atmış aktif arıyorum yazmış
Çalsa şimdiye kadar çalarlardı denk gelirdi görümceİyi de nasıl haber vermeyeceksiniz ki? Ya sapıklar adam yokken gorumcenin kapısını çalsa? Nette böyle adres mi dağıtılır?
Çoktan çalmışlardır belki de.Çalsa şimdiye kadar çalarlardı denk gelirdi görümce
Ama ya bu psikoloji benim çocuğumu daha doğmadan kötü bir şekil de etkilerse yani kimse kusura bakmasın da ben burda bencil olmak zorundayım tehlikeli bi durumSiz kendinize göre haklısınız belki ama
sizi suçlamak değil kesinlikle amacım
kimin ne hâli varsa görsün o bana böyle yapmıştı şimdi hiç uğraşamam.
Bana dokunmayan sürüngen bin yıl yaşın mantığında yaşıyoruz.
Kapımı kapatırım herşey dışarda kalır
ben evinde huzurumu bozmak istemem
değmeyecek insanlar için.
Eşiniz için söylüyorum bir kardeş ne kadar kötü olursa olsun böyle igrenclige hak etmez.
Eşiniz bir şekilde söylemeli
ayrılır ayrılmaz eşinin bu durumunu kabul eder onun tercihi.
İşte ozaman ne halin varsa gör sen bununla yaşamayı hak ediyorsun der
kapımı kapatır huzur içinde yaşarım.
Kusura bakmayın ama sırf kendinize bulaşmasın diye böyle iğrenç birşeyi görmezden nasıl gelebilirsiniz
görümce için çok üzüldüm
belki de biliyor açığa veremiyor.
kim bilir.
Öyle olsa adam hala twet atmaya devam edebilir miÇoktan çalmışlardır belki de.
o şeyden herkeste var yüzü gözükmeden nasıl emin olunabilir kiadamın şeyinin fotoğrafı kim de ne arasın e bu da akıl da ayrı bi soru işareti o zaman eminiz canım adımız kadar
Karışmayın diyenlerden biriyim, hayatımda, kendimde dört dörtlük değilim.Valla yazmayım yazmayım dedim de ben de böyle bişeyle karşılaşsam burda konu açar danışırdım ama bi kaç kişi var burda herkes adına söylemiyorum ya dalgaya alıyor konuyu dağıtmaya çalışıyor yada böyle yok görümcenimi kıskandın yok eşinin ne işi var o sitelerde konu sahibi kendini bilmese eşinden şüphe ettireceksiniz şimdiden söylüyorum kimsenin avukatlığını yapmıyorum konu sahibini tanımam etmem başka konularda da böyle insanlar şurda yeminle konu açmaya çekiniyor bende dahil bazı kişiler yüzünden çünki sizin hayatlarınız dört dörtlük!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?