- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.168
- 63
- Konu Sahibi Tatlikavun
-
İzliyorsa merak etmiş olabilir. Biseksüel olabilir. Yani tam emin olmadığınız için söylediğiniz zaman her şey havada kalır. İnkar edebilir eşi bu durumda siz çok kötü bir konuma düşersinizKızlar bu konu bana dert değil ama içimde de kalmasın size bi sorayım dedim görümcemle aram iyi değil konuşmuyoruz eşimde konuşmuyor ama öyle bir şeye şahit olduk ki aklımız durdu görümcemin eşi eşcinsel çıktı nerden gördünüz demeyin söylemek istemiyorum bi platformda denk gelmiş eşime sizce söylenir mi böyle bir şey ?
Boşanırlar söylersem dedi ve hatta konu çok dağılır gider olay eşimde patlar hiç uğraşamam valla hamileyim stres kaldıramamBu duruma sen değil,eşin karar vermeli.
Kardeş onun.
Ne tepki vereceğini o daha iyi bilir.
Kızlar bu konu bana dert değil ama içimde de kalmasın size bi sorayım dedim görümcemle aram iyi değil konuşmuyoruz eşimde konuşmuyor ama öyle bir şeye şahit olduk ki aklımız durdu görümcemin eşi eşcinsel çıktı nerden gördünüz demeyin söylemek istemiyorum bi platformda denk gelmiş eşime sizce söylenir mi böyle bir şey ?
Evini her yerini paylaşmış eminiz o adres falan da birebir aynıİzliyorsa merak etmiş olabilir. Biseksüel olabilir. Yani tam emin olmadığınız için söylediğiniz zaman her şey havada kalır. İnkar edebilir eşi bu durumda siz çok kötü bir konuma düşersiniz
Denk geldiğiniz platformda sizin ne işiniz vardı merak ettimKızlar bu konu bana dert değil ama içimde de kalmasın size bi sorayım dedim görümcemle aram iyi değil konuşmuyoruz eşimde konuşmuyor ama öyle bir şeye şahit olduk ki aklımız durdu görümcemin eşi eşcinsel çıktı nerden gördünüz demeyin söylemek istemiyorum bi platformda denk gelmiş eşime sizce söylenir mi böyle bir şey ?
özele gel anlatayım nasıl olduğunuBir de nasıl denk geldiğinizi nasıl sormayalım ya o kısım da bizim için bayağı heyecanlı
Benim işim yok eşim bitcoin için birşeylere bakıyordu biraz karışık konumuz bu değil .Denk geldiğiniz platformda sizin ne işiniz vardı merak ettim
O zaman söylemeyin.Boşanırlar söylersem dedi ve hatta konu çok dağılır gider olay eşimde patlar hiç uğraşamam valla hamileyim stres kaldıramam
Bana da anlat merak ettimözele gel anlatayım nasıl olduğunu
Sanmıyorum öyle bi insan değil görümcemi çok iyi tanıyorumBen karışmazdım.
Belki merak, belki görümce de biliyor, belki açık evlilik yaşıyorlar, belki fake...
Binlerce ihtimal var.
özele gel anlatayım nasıl olduğunu
Bilse ortalık karışmıştı şimdiye kadarO zaman söylemeyin.
Belki eşi biliyordur.
Bu durum ne kadar saklanabilir ki ayol.
İllaki açıklaması vardırda bitcoin sitesi sizi gay platformlara nasıl yönlendirdiBenim işim yok eşim bitcoin için birşeylere bakıyordu biraz karışık konumuz bu değil .
Konuyu dağıtmak istemediğimden öyle yazdım o kısmı boşverinÖzele gelmeyenlerin kabahati ne
Görümcenin psikolojisi alt üst olacak. Çocukları var mı? Bir de araları nasıldı evlilikleri cinsel yaşamları.Evini her yerini paylaşmış eminiz o adres falan da birebir aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?