- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi kucukelma30
-
15-20 gün önce eşime gidelim mi dedim o da olabilir önümüzdeki ay dedi.sen mi davet etmelerini bekliyorsun yoksa dedim yoo bir hafta önceden sorarız müsaitler mi diye dedi.tamam sen hallet o zmn dedim.şimdi hiç konusu olmuyor nedense.hiç öyle bir plan yok.1 hafta önce 3 saat gidip gelmeye üşendiğini söyledi.çok saçma geldi bana.ne alaka nerelere gittik üşenmedin 3 saate mi üşeniyorsun saçma dedim öyle kaldı konu.bana o da davet etmelerini bekliyor çekiniyor gibi geldi.
eşimede şöyle kızıyorum o bana sitem etmişti çağırmadık bir tane kardeşim var demişti o ağladığında ama şimdi onun bizi çağırmamasını hiç sorgulamaması adil değil gibi geliyor...
Bizde 2 saat uzaklıktayız görümcem bir kere geldi evime yatılı misafir ev hanımı oldugum halde bana bile zor .o calısıyormus birde daha zordur kimse kimsenin gönlünü yapmak zorunda değil misafir sevmiyordur belki benim gibi zira bende hiç cagırmıyorum 1 kere geldiler zaten coluk cocuk hırra kalabalık ıyk cok gereksiz allahtan onlarda gelmiyor emrivaki yapıpmrb arkadaşlar...
1,5 senelik evliyim görümcem eşimin tek ve çok kıymetli kızkardeşidir. sürekli eşim ile telefonda konuşur aralarından su sızmaz.evli bir çocuğu var,çalışıyor.kendileri ile 2,5 saatlik mesafede oturuyoruz ve bugüne kadar hiç davet etmediler bizi.bir haftasonu da abi buyrun 1 gece bizde kalın demediler. sizce bu durum tuhaf mı normal mi?
geçende iş yerinde böyle bir konu oldu görümceler ile ilgili biz gitmedik henüz deyince herks çok şaşırdı da bende size sormak istedim...düşünceleriniz nelerdi?
Iyi de sizde eşinize aynen böyle anlatın.yok onun çağırmamamıza takılmasını anlıyorum sonuçta yeni evli bir çifte gitmeye insan çekinir davet bekleyebilir o kısmı anladım.ama diyorum ya öncesi var daha önceki organizasyonlarda davetlerime icabet etmeyip abisine haber vermesi son seferinde benim sabrımı taşıran son damla oldu ve evet bu seferde ben çağırmıcam demiştim.eşimde düşünemedi demek ki sonrasında da.ağlayıp eşime karşı duygu sömürüsü yaptı ve artık her geldiğinde eşim bana x'i ara diyor gelsinler diye.benimde bu durum gözüme batıyor artık.bişe söylesem tartışma çıkacak diye arıyorum ama çok sinirleniyrum.o ağladı diye bir kere onu arayıp çağırmak benim 1 numaralı görevim oldu.üstelik o bir kez bile bizi davet etmemişken şimdiye kadar evine...
Bu mesajı ilk mesaja ekleyin. Sizi eşinize şikayet etmesi, davet ettiğiniz halde hem gelmeyip hem de davet etmiyorsunuz diye fitne çıkarması hiç hoş değil.şöyle oldu bu zamana kadar...ben nişanlıyken çeşitli organizasyonlara davet etmiştim kendisini bu hafta su yapılacak katılmanı isterim filan tarzı.evlendikten sonra da aynı şekilde.ama gelmedi hiçbirine hatta bir tanesine gelmeyeceğini haber bile vermedi bana abisine söylemiş meğerse 1 gün önce gelemeyeceğim diye.bu olaydan sonra bende bozuldum biraz ve bizim yaşadığımız yere geldikleri zaman özel olarak açıp davet etmedim.kayınvalidemgile gelmişlerdi.kayınvalidemgille aynı şehirde yaşıyoruz.sonrasında abisine ağlamış beni bir davet etmediniz abi aşkolsun demiş.eşimde gelip bana söyledi.biraz sürtüşme oldu aramızda eşimle.sonrasında aradım davet ettim her geldiklerinde memleketlerine buyrun bize de gelin diye.bu bir gelenek gibi birşey oldu.hatta davet etmek için kayınvalidemi arayacağım zaman eşim görümcemi aramam konusunda beni yönlendirdi x'i ara şeklinde.ve aradım.bu şekilde oldu bu zamana kadar...
Neden davet beklemeden gitmediniz? Bende evlendikten sonra görümcelerim gelsinler diye bekledim.. Kendim davet etmedim.. Geliyoruz deseler yok demem zaten.. Herkes davetle birbirine gidecek olsa..mrb arkadaşlar...
1,5 senelik evliyim görümcem eşimin tek ve çok kıymetli kızkardeşidir. sürekli eşim ile telefonda konuşur aralarından su sızmaz.evli bir çocuğu var,çalışıyor.kendileri ile 2,5 saatlik mesafede oturuyoruz ve bugüne kadar hiç davet etmediler bizi.bir haftasonu da abi buyrun 1 gece bizde kalın demediler. sizce bu durum tuhaf mı normal mi?
geçende iş yerinde böyle bir konu oldu görümceler ile ilgili biz gitmedik henüz deyince herks çok şaşırdı da bende size sormak istedim...düşünceleriniz nelerdi?
Benden büyuk esimden kucuk kendisi.bilmiyorum ya karar veremiyorum esim savunmaya gececek gibi geliyor hemen ve sinirlencem diye dusunuyorum kendimden emin olamiyorumIyi de sizde eşinize aynen böyle anlatın.
O bizden küçük 1.5 yıldır bizi bir kez davet etmedi sence bu ayıp değil mi diyebilirsiniz.
Buradaki yorumlara aldırmayın herkes yargilamaya yer arıyor.
Hayir canim anlatamadim ben yaa...dugun oncesi ve sonrasi organizasyonlar icin ben hep davet ettim seninde olmani isterim buyur gel diye evime ama o gelmedi.bir keresinde gelemeyecegini bana bile degil abisine haber verdi.evlendimten sonra da annesigile kalmaya geldiklerinde ben cagirmamistim o hareketin uzerine ve o da abisine aglamis beni bir cagirmadiniz evinize diye.sonrasinda aradik cagirdik memlekete geldikleri zaman buyrun gelin bizde de kalin dedim ben.o da geldikleri zaman bu sehire bize de ugradi bunun uzerine her defasinda.Burdan bakilinca tuhaf duruyor ama Sizde bir net cevap verseniz gorumceni kendi evinde misafir edip agirladin mi
yok cagirildi organizasyon falan diyorsun da bu kiz senin bizzat evine gelip kaldi mi ya da misafir ettin mi
o kismi netlestirmeden yorum yapamadim
Bizde kalmadi annesigile kaldilar ama ne bilim zaten burada tuhaf bir durum yokki annesigilde daha rahat etmistir muhtemelen bizde kalip kalmamasi mesele degil kv gille ayni sehirde oldugumuz icin benceHayir canim anlatamadim ben yaa...dugun oncesi ve sonrasi organizasyonlar icin ben hep davet ettim seninde olmani isterim buyur gel diye evime ama o gelmedi.bir keresinde gelemeyecegini bana bile degil abisine haber verdi.evlendimten sonra da annesigile kalmaya geldiklerinde ben cagirmamistim o hareketin uzerine ve o da abisine aglamis beni bir cagirmadiniz evinize diye.sonrasinda aradik cagirdik memlekete geldikleri zaman buyrun gelin bizde de kalin dedim ben.o da geldikleri zaman bu sehire bize de ugradi bunun uzerine her defasinda.
Aynen ya tlfndan giriyorum duzenleyemedim onu da bir turlu vallaİlk mesajınızı düzenleyin, herkes yanlış anlamış. Yatıya kalmaya takılıp kalmışlar.
Canim ben esime soyledim gidelim dedim neden gitmiyoruz davet etmelerini mi bekliyorsun sen dedim(esim buyuk oldugu icin boyle dusundum) o da yoo gideriz dedi sorariz bir hafta onceden haftaya musait misiniz gelicez deriz dedi iyi tamam sen ayarla o zmn dedim ama sonrasinda konuyu sordugumda useniyorum ya dedi gecistirdi simdi de agzina almiyor bu konuyu...Neden davet beklemeden gitmediniz? Bende evlendikten sonra görümcelerim gelsinler diye bekledim.. Kendim davet etmedim.. Geliyoruz deseler yok demem zaten.. Herkes davetle birbirine gidecek olsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?