görümcemi anlayamıyorum

Ne güzel işte. Gidiş geliş olmaması sürekli misafirlikten iyidir bence :)
Görümcen çalışıyormuş. E çocuğu da var. Bi hafta sonu vardır. Onda da yatılı misafir ağırlamak yerine kendisine eşine çocuğuna zaman ayırmayı tercih ediyordur. Ki ben de öyle yapardım.

Cidden kavgaya, huzursuzluga yer ariyorsunuz ya. Kalkmis gorumcenin davet etmemesini gundem edip zorla gitmeye ugrasiyorsunuz. 3 senelik evliyim. Gorumcelerimden bir tanesinin evine bi defa bile gitmedim, gormedim. O benim evime bir defa geldi yarim saat durdu. Nolmuş?

Esinize soyleyin bi haftasonu ablana gidelim mi diye..Ben mesela kimseyi davet etmem..Gelmek isteyen kendi arar musaitseniz diye..Eger ki o gun musait degilsem musait oldugum bi gün icin ben arar soylerim su gun musaitim bekliyorum diye..Bu durumdan rahatsizsanjz ilk adimi siz atin..Yok eğer ablasiyla konusmasini istemsiz kiskaniyorsaniz ona bisey diyemem..

Bizde 2 saat uzaklıktayız görümcem bir kere geldi evime yatılı misafir ev hanımı oldugum halde bana bile zor .o calısıyormus birde daha zordur kimse kimsenin gönlünü yapmak zorunda değil misafir sevmiyordur belki benim gibi zira bende hiç cagırmıyorum 1 kere geldiler zaten coluk cocuk hırra kalabalık ıyk cok gereksiz allahtan onlarda gelmiyor emrivaki yapıp

Yatıya niye çağırsın ki ? Bende çağırmam çünkü yatılı misafirden nefret ederim.

Bu akrabalik iliskileriyle ilgili bir durum.
Biz ailecek onem veririz o yüzden davet etmemesi bence tuhaf. Abisini o kadar seviyorsa eşiyle de gorusmek ister diye düşünüyorum.
Ayni sartlar altinda ben olsam davet ederim, edilmeyi de beklerim.

Iyi de sizde eşinize aynen böyle anlatın.
O bizden küçük 1.5 yıldır bizi bir kez davet etmedi sence bu ayıp değil mi diyebilirsiniz.
Buradaki yorumlara aldırmayın herkes yargilamaya yer arıyor.

Burdan bakilinca tuhaf duruyor ama Sizde bir net cevap verseniz gorumceni kendi evinde misafir edip agirladin mi
yok cagirildi organizasyon falan diyorsun da bu kiz senin bizzat evine gelip kaldi mi ya da misafir ettin mi
o kismi netlestirmeden yorum yapamadim

Niye yatıya davet etsin ki
Ama sizi hiç eve yemeğe ne bileyim kahvaltıya bir çaya cagirmamalari garip

Siz hiç davet ettiniz mi ?

Bu mesajı ilk mesaja ekleyin. Sizi eşinize şikayet etmesi, davet ettiğiniz halde hem gelmeyip hem de davet etmiyorsunuz diye fitne çıkarması hiç hoş değil.
Suni da belirteyim beni bir kere bile evine davet etmeyen görümceyi asla davet etmem.

Neden davet beklemeden gitmediniz? Bende evlendikten sonra görümcelerim gelsinler diye bekledim.. Kendim davet etmedim.. Geliyoruz deseler yok demem zaten.. Herkes davetle birbirine gidecek olsa..

Bence davet etmeli ben abimlerle 1 saatlik mesafedeyim davet ettim geldiler.bizde onlara gittik.niye bu kadar tuhaf bakiyoruz ki.haa ama esimin ailesiyle ayni sehirdeyiz birak yatiya kalmayi gelin bi cay icin bile demediler saka gibi

Iyi de sizde eşinize aynen böyle anlatın.
O bizden küçük 1.5 yıldır bizi bir kez davet etmedi sence bu ayıp değil mi diyebilirsiniz.
Buradaki yorumlara aldırmayın herkes yargilamaya yer arıyor.
Benden büyuk esimden kucuk kendisi.bilmiyorum ya karar veremiyorum esim savunmaya gececek gibi geliyor hemen ve sinirlencem diye dusunuyorum kendimden emin olamiyorum

İlk mesajınızı düzenleyin, herkes yanlış anlamış. Yatıya kalmaya takılıp kalmışlar.

Hayir canim anlatamadim ben yaa...dugun oncesi ve sonrasi organizasyonlar icin ben hep davet ettim seninde olmani isterim buyur gel diye evime ama o gelmedi.bir keresinde gelemeyecegini bana bile degil abisine haber verdi.evlendimten sonra da annesigile kalmaya geldiklerinde ben cagirmamistim o hareketin uzerine ve o da abisine aglamis beni bir cagirmadiniz evinize diye.sonrasinda aradik cagirdik memlekete geldikleri zaman buyrun gelin bizde de kalin dedim ben.o da geldikleri zaman bu sehire bize de ugradi bunun uzerine her defasinda.

Bizde kalmadi annesigile kaldilar ama ne bilim zaten burada tuhaf bir durum yokki annesigilde daha rahat etmistir muhtemelen bizde kalip kalmamasi mesele degil kv gille ayni sehirde oldugumuz icin bence

Neden davet beklemeden gitmediniz? Bende evlendikten sonra görümcelerim gelsinler diye bekledim.. Kendim davet etmedim.. Geliyoruz deseler yok demem zaten.. Herkes davetle birbirine gidecek olsa..
Canim ben esime soyledim gidelim dedim neden gitmiyoruz davet etmelerini mi bekliyorsun sen dedim(esim buyuk oldugu icin boyle dusundum) o da yoo gideriz dedi sorariz bir hafta onceden haftaya musait misiniz gelicez deriz dedi iyi tamam sen ayarla o zmn dedim ama sonrasinda konuyu sordugumda useniyorum ya dedi gecistirdi simdi de agzina almiyor bu konuyu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…