- 18 Temmuz 2017
- 695
- 287
- 18
- 38
- Konu Sahibi kucukelma30
-
Ben bururuhnu teklif ettim esime canim evde hediyelik birsey vardi hatta giderken sunu gotururuz bile dedim.once tamam gideriz sorariz 1 hafta onceden sonra gideriz dedi sonra sordugumda usendigini soyledi simdide konuyu bile acmiyorSiz hediyenizi alip gitmeyi teklif etmeniz gerekir.
Ustelik 2.5 saatlik mesafede yatili kalinmaz.
Ilk msji duzenledim tekrar bakabilir misinNiye yatıya davet etsin ki
Ama sizi hiç eve yemeğe ne bileyim kahvaltıya bir çaya cagirmamalari garip
Siz hiç davet ettiniz mi ?
Him simdi anladim canim o halde sen haklisinHayir canim anlatamadim ben yaa...dugun oncesi ve sonrasi organizasyonlar icin ben hep davet ettim seninde olmani isterim buyur gel diye evime ama o gelmedi.bir keresinde gelemeyecegini bana bile degil abisine haber verdi.evlendimten sonra da annesigile kalmaya geldiklerinde ben cagirmamistim o hareketin uzerine ve o da abisine aglamis beni bir cagirmadiniz evinize diye.sonrasinda aradik cagirdik memlekete geldikleri zaman buyrun gelin bizde de kalin dedim ben.o da geldikleri zaman bu sehire bize de ugradi bunun uzerine her defasinda.
Canım yaptıklarını da şimdi gördüm.. Mesajın başına yazsaydın keşke.. Boşver o zaman sen onları.. Cahil ile muhattap olup kazanan olmamıştır.. Sen demişsin.. Sana birşey diyecek olsa, abine kaç kez dedim dersin.. Öyle birine gitsen ne, boşver..Canim ben esime soyledim gidelim dedim neden gitmiyoruz davet etmelerini mi bekliyorsun sen dedim(esim buyuk oldugu icin boyle dusundum) o da yoo gideriz dedi sorariz bir hafta onceden haftaya musait misiniz gelicez deriz dedi iyi tamam sen ayarla o zmn dedim ama sonrasinda konuyu sordugumda useniyorum ya dedi gecistirdi simdi de agzina almiyor bu konuyu...
Ayy sonunda anlatabildim kendimii hih tam olaram oyle evine filan merakli degilim ya bu cifte standart durumu hosuma gitmiyor sadece yoksa ben boyle iyiyim.ama o bana lazim oldgu yanimda olmasini istedigim zamanlar gelmedi sonra biz cagirmadik diye agladi sizladi sonrasinda her geldiginde onu benim cagirmam gorev haline geldi.o halde biz neden cagirilmiyoruz.abisini insan davet etmez mi ya?Him simdi anladim canim o halde sen haklisin
hem cagirmadiniz diye abisine aglayacak hem de sizi kendisi cagirmayacak cok saçma ki annesi de gidiyormus hep.
senin onun evine merakli olmadigin asikar dert ettigin seyi anladim
ama ben olsam kvalidem ve esimin yaninda kaç zaman oldu bir kez bile davet etmedi cok kirildim vari patlatirdim
Bir daha sana bunlarla gelemezler
Bana hicbise demez canim o onun muhattabi hep abisidir...zaten gitmemi sorun yapmazki isine geliyor bence..Canım yaptıklarını da şimdi gördüm.. Mesajın başına yazsaydın keşke.. Boşver o zaman sen onları.. Cahil ile muhattap olup kazanan olmamıştır.. Sen demişsin.. Sana birşey diyecek olsa, abine kaç kez dedim dersin.. Öyle birine gitsen ne, boşver..
Ilk msjimi duzenledim tekrar okur musun lutfenNe güzel işte. Gidiş geliş olmaması sürekli misafirlikten iyidir bence :)
Görümcen çalışıyormuş. E çocuğu da var. Bi hafta sonu vardır. Onda da yatılı misafir ağırlamak yerine kendisine eşine çocuğuna zaman ayırmayı tercih ediyordur. Ki ben de öyle yapardım.
Ilk msjimi tekrar okur musun duzenledim sanirim daha anlasilir olduEsinize soyleyin bi haftasonu ablana gidelim mi diye..Ben mesela kimseyi davet etmem..Gelmek isteyen kendi arar musaitseniz diye..Eger ki o gun musait degilsem musait oldugum bi gün icin ben arar soylerim su gun musaitim bekliyorum diye..Bu durumdan rahatsizsanjz ilk adimi siz atin..Yok eğer ablasiyla konusmasini istemsiz kiskaniyorsaniz ona bisey diyemem..
Etmezler canim etmezler is kizlari olunca.Ayy sonunda anlatabildim kendimii hih tam olaram oyle evine filan merakli degilim ya bu cifte standart durumu hosuma gitmiyor sadece yoksa ben boyle iyiyim.ama o bana lazim oldgu yanimda olmasini istedigim zamanlar gelmedi sonra biz cagirmadik diye agladi sizladi sonrasinda her geldiginde onu benim cagirmam gorev haline geldi.o halde biz neden cagirilmiyoruz.abisini insan davet etmez mi ya?
Okudum smdi ve gorumcenizi bende anlamadimIlk msjimi tekrar okur musun duzenledim sanirim daha anlasilir oldu
Hayırda yatıya kalmayı ne kadar abartıp kötğ bişeymiş gibi göstermişsiniz gerçi babasına oteli gösteren biri için normal.....Ama işte o davetin sonu yatıya gidecek
Karşıdaki bunu biliyor
Hadi gelin bize demek de garip onlar gelip görüşülüyorken neden davet etsinler
Bir de davet ederken bile insan çekinir her şey Ateş pahalı git gel eli boş gidilmez dünya masraf
Siz davet bekliyorsunuz ama karşıdaki bu kadar görüşmeyi yeterli buluyor
Nerde yaşıyorsunuz siz.. ben kardeşimin bulunduğu şehre gitmem kafede buluşacaminsanlar gittikçe yabanileşiyor bu ev denen dört duvar sadece barınak değil bişeyler paylaşın ailelerinizle yorulabilirsiniz biraz ama olsun bağlar önemli birgün düştüğünüzde etrafınızda kaldıracak insan olsun.... mesafe diye diye gün gelir elinizi uzatırsınız ama o koyduğunuz mesafeden dolayı uzanıp tutan olmazBen Bebek derken görünceninkini kastetmiştim o sizden önce imiş
Anladım sizi ama davet işi eskilerde kaldı artık çok takılmayın
Şehri gezmek istiyorsanız organizasyon yapın dışarıda bir kahve içer sizinle de o arada görüşürüz diye onlara da haber verin oldu bitti
Müsaitseniz geliyoruz deyin kabul etmezse abiside görür sizi bundan sonra davete zorlamazSimdi de aradi kardesiyle konusuyor ama gitme mevzusu falan yok baska seyler konusuyorlar ya hakkaten tuhaf yaaa
Olayi cok yanlis anlamissin kusura bakmaAsil sorun ne gelmesi ne davet etmesi.
Asil soryn esinle arasinin cok iyi olmasi ve Esinin ona verdigi deger. Aralarindaki güçlü bag seni rahatsiz ediyor.
Konuda ku ilk cumlelerden bana oyle geldi aciksasi.
Nerde yaşıyorsunuz siz.. ben kardeşimin bulunduğu şehre gitmem kafede buluşacaminsanlar gittikçe yabanileşiyor bu ev denen dört duvar sadece barınak değil bişeyler paylaşın ailelerinizle yorulabilirsiniz biraz ama olsun bağlar önemli birgün düştüğünüzde etrafınızda kaldıracak insan olsun.... mesafe diye diye gün gelir elinizi uzatırsınız ama o koyduğunuz mesafeden dolayı uzanıp tutan olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?