• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemi anlayamıyorum

Ama bundan sonra bana bir ara bize de gelsinler desin iste o zaman cok kotu olucak.o zaman gorucek konusmak neymis.gelmek istedilerde yok gelmeyin mi dedim ben dicem.bu dakikadan sonra agzima bile almam gitme isini gitmiyorumda hicbiryere.bu kadar burnumdan geldi ve suna bak yine ben suclandim.cagirilmiyoruz sucluyuz cagirmiyoruz davet etmedik oluyoruz gene sucluyuz.banane yaa..bu saatten sonra gunun birinde gidelim diye tutturacak elbet o zaman beni nasil goturecegini dusunsun bahaneleri siralamayi o zmn gorecek...

Az once aradi normal bir sekilde konustu kardesiyle kapattiktan sonra ne oldu gidecek miyiz haftasonu dedim yoo dedi konusmak istemez bir tavirla.neden dedim bise konusmadik cunku dedi.ne konusmadik dedim kesin bir tarih konusmadim seninle dedi.nasil konusmadik ya aralikta gidelim son hafta zaten olmaz yilbasi haftasi demedik mi dedim.gecistirdi gozumde buyuyor yol dedi kar olmamassi lazim dedi yazinda konu olmustu gitme isi o zmanda sicak demistin dedim.dogal olarak yazin sicak kisin soguk yani dedim.sende baska bise var bence soyle bana ne oldh neden gitmek istemiyorsun sen baska bise mi var dedim usteledim bikac kez ne olacak bana inanmiyorsan ac sor gelelim mi de sen sordunda kabul etmediler mi dedi.kan beynime sicradi orada.kusura bakma bana mi duser bu sormak dedim.takinca takiyorsun konusmak istemiyorum susar misin filan dedi.ne kadar cok konusuyorsun dedi.konusuyorum evet dedim isine geleni isine geldigi gibi anliyorsun bakiyorumda dedim.iyi tamam gitmeyelim ama 1.5 senedir su kadarcik mesafeyi gitmememiz cok tuhaf cagirilmamis olmamizda cok tuhaf dedim.sus be diye cemkirdi.sustum.
Adama bak bana aradinda gelme mi dediler diyor niye cagirmiyorlar diyecegine...

Siz niye bu kadar görümcenizde kalmaya meraklısınız? Çok mu seviyorsunuz kendisini, çok mu özlediniz?

tabiki diyemez canımm aslaa diyebilir mii?bu lafı ben bile eşime söylemeye çekiniyorum...artık çağırmıcam ya bende.ya ben çağırmasam o çağırır mı bilmiyorum.
1-2 kezde abisine size gelicez demişti çaya filan şimdi yalan olmasın.ama genel olarak ben kv filan arayacağım zaman x'i ara muhabbeti yapıyor.bir daha aramayı düşünmüyorum.sinirlenip sanki o bizi çok mu çağırdı demek istiyor insan ama iştee...
hayır eşim sorguluyor mu çok merak ediyorum.belki onada tuhaf geldi bu durum önce tamam sorarız 1 hafta önceden müsaitler mi diye ona göre gideriz dedi sonrasında geçiştirmeye başladı.sanki şu anda hiç böyle bir konu konuşmamışız gibi yapıyor...ben eşime ayıp ettiler deyip dememe konusunda kararsızım savunmaya geçerse sinirlenirim diye korkuyorum
Eşinize neden söyleyemiyorsunuz.yeni evli çiftler yemeğe çağırılır kızkardeşin bizi davet etmedi hiç , yemeği geçtim ben evlendim evleneli kardeşinin evini görmedim bu normal mi sence de.biz her geldiklerinde değer verdiğimiz için evime davet ediyorum ama biz değersizmiyiz peki vs vs . Konuşun canım neyapacak adam size ?endifazla kavga eder 2 gün küs kalırsınız ama enazından görümceni tatmin etmiş olmazsın herseferinde

Son düzenleme:
Eşinize neden söyleyemiyorsunuz.yeni evli çiftler yemeğe çağırılır kuzkardeşin bizi davet etmedi hiç , yemeği geçtim ben evlendim evleneli kardeşinin evini görmedim bu normal mi sence de.biz her geldiklerinde değer versiğim için evime davet ediyorum ama biz değersizmiyiz peki vs vs . Konuşun canım neyapacak adam size ?endifazla kavga eder 2 gün küs kalırsınız ama enazından görümceni tatmin etmiş olmazsın herseferinde
Cnm bak iste gitmiyor muyuz dedigimde gecistiriyor ben arayip sormadim diye tepki gosteriyor bana adam olaya tamamen farkli acidan bakiyor o yuzden az once tartistik.sinirleniyorum ya elimde degil.biz gideceksek biz sormaliyiz o gelecekse biz davet etmeliyiz.bu saatten sonra ne bir yere giderim ne de kimseyi davet ederim.

Olayi cok yanlis anlamissin kusura bakma
Neden konunun girisinde her konusuyorkar biricik kardesi birbirlerini cok seviyorlar tarzi aciklamalarda bulundun. Bunlar normal kardes iliskisi. Bizde oyleyiz. Hapsursa hasta misin diye giderim/gelirler gibi .
Yanlis anlama seni tanimiyorum kirmak degil amacim. Sadece hissettigim duygu bu. Aralarindaki bagdan rahatsizsin.
Degilsen bile burda konunda kendini yanlis ifade ettin derom.

Cnm bak iste gitmiyor muyuz dedigimde gecistiriyor ben arayip sormadim diye tepki gosteriyor bana adam olaya tamamen farkli acidan bakiyor o yuzden az once tartistik.sinirleniyorum ya elimde degil.biz gideceksek biz sormaliyiz o gelecekse biz davet etmeliyiz.bu saatten sonra ne bir yere giderim ne de kimseyi davet ederim.
Tamm ozamn biz gideceksek biz sorarız, onlar gelecekse onlar sorar birdaha davet mavet yok bitti diyeceksin.hadi kolay gelsin canım...
Neden konunun girisinde her konusuyorkar biricik kardesi birbirlerini cok seviyorlar tarzi aciklamalarda bulundun. Bunlar normal kardes iliskisi. Bizde oyleyiz. Hapsursa hasta misin diye giderim/gelirler gibi .
Yanlis anlama seni tanimiyorum kirmak degil amacim. Sadece hissettigim duygu bu. Aralarindaki bagdan rahatsizsin.
aralarındaki bağ bukadar kuvvetliyken biz görümcemin evine hiç gitmiyoruz neden diye soruyor. Bence gayet mantıklı bir soru.

Cnm bende kardesimle ayni sekildeyim bundan neden rahatsiz olayim hi ama sundan rahatsiz oluyorum evet abisini aradiginda beni istememesini ben cagirdgimda gelmeyip bunu abisine soylemesi sonrasinda abisini doldurup bana gondermesi ve isine geldigi zamanda bizi yok sayip davet etmemesi gibi...yani beni tamamen yok sayip varsa yoksa abisi ile konusmasi vs..tabiki abi kardes iliskisi gibi olsun demiyorum ama yani ne bileyim ya bu sekilde davrandgi icinde bana garip geliyor

Niye bu kadar davetle kafayı bozdunuz ki.Yakın akrabadan davet beklenilmez. Onunda abicim bizi hiç davet etmediniz diye abisine sitem etmesi bir garip.İnsan kardeşinden demi davet beklemeli enteresan. Biz size şu gün gelcez uygun musunuz demek yeterli bence abartma bu durumu sallama bence eşin gitmek istiyorsa gidersiniz. Boş ver.

Ne ilginç insanlar var:kahve:
küçük elma,seni anlıyorum,hak da veriyorum.
1,5 yıl olmuş evleneli,abi bize de gelsenize diyip bir haftasonu davet edebilirdi.Madem o kadar samimi ilişkileri var,bu olurdu normal olan.
Veyahut eşinin,hadi kardeşime gidelim demesi gerekirdi.

İkisi de olmamış.Ve görümce seninle aktif bir iletişim halinde değil.
Öyleyse tek seçenek,kız senden haz etmiyor ve bunu eşin de bal gibi biliyor,dolayısı ile oraya gitmekten kaçınıyor.
Ben bunu anladım.
Sen de gidelim dememişsin,o yüzü bulamamışsın.

Evet kimse kimseyi davet etmek zorunda değil. Ama kardeşsek isteriz öyle değil mi,hele yeni evli kardeş..ahh hiç kıyamam,ne güzel,gelsenize demez mi insan,der!!
Ama gelip gitme olmuyorsa bir sorun aranır,aranmalıdır en azından.

Cnm bende kardesimle ayni sekildeyim bundan neden rahatsiz olayim hi ama sundan rahatsiz oluyorum evet abisini aradiginda beni istememesini ben cagirdgimda gelmeyip bunu abisine soylemesi sonrasinda abisini doldurup bana gondermesi ve isine geldigi zamanda bizi yok sayip davet etmemesi gibi...yani beni tamamen yok sayip varsa yoksa abisi ile konusmasi vs..tabiki abi kardes iliskisi gibi olsun demiyorum ama yani ne bileyim ya bu sekilde davrandgi icinde bana garip geliyor
Bak burda hak veriyorum ve ayni sekil de dusunuyorum. Seninle dengeyi kurmayip yok saymasi sorunun büyüğü.
Ben olsam ben de onu yok sayardim.

Tamm ozamn biz gideceksek biz sorarız, onlar gelecekse onlar sorar birdaha davet mavet yok bitti diyeceksin.hadi kolay gelsin canım...

aralarındaki bağ bukadar kuvvetliyken biz görümcemin evine hiç gitmiyoruz neden diye soruyor. Bence gayet mantıklı bir soru.
Teşekkürler ama konu sahibi aciklamasini yapti bana.

Bence kardesler görüşmeli. Baska sehirdeyseler yatıya gidilebilmeli. kardes bu ötesi var mı. Gel gör ki bazen olmuyor. Olmuyorsa zorlamayın. Görüşmelerde saygı cercevesinde iseniz bırakın cagırmadıgına ama 1.5 yıl boyunca cagırmaması anormal. Bi tane de bende var. Çağırmaz hiç. 5 yılda iki kez gittik onda da biz cagrılmadan gitmiştik. Şimdi daha gitmiyoruz o da cağırmıyor. Bilemem belki eşi istemiyordur. Ama nadiren biz cagırıyoruz sonucta kardesinin evi.

mrb arkadaşlar...
1,5 senelik evliyim görümcem eşimin tek ve çok kıymetli kızkardeşidir. sürekli eşim ile telefonda konuşur aralarından su sızmaz.evli bir çocuğu var,çalışıyor.kendileri ile 2,5 saatlik mesafede oturuyoruz ve bugüne kadar hiç davet etmediler bizi.bir haftasonu da abi buyrun bize gelin demedi. sizce bu durum tuhaf mı normal mi?
geçende iş yerinde böyle bir konu oldu görümceler ile ilgili biz gitmedik henüz deyince herks çok şaşırdı da bende size sormak istedim...düşünceleriniz nelerdir?

şöyle oldu bu zamana kadar...ben nişanlıyken çeşitli organizasyonlara davet etmiştim kendisini bu hafta su yapılacak katılmanı isterim filan tarzı.evlendikten sonra da aynı şekilde.ama gelmedi hiçbirine hatta bir tanesine gelmeyeceğini haber bile vermedi bana abisine söylemiş meğerse 1 gün önce gelemeyeceğim diye.bu olaydan sonra bende bozuldum biraz ve bizim yaşadığımız yere geldikleri zaman özel olarak açıp davet etmedim.kayınvalidemgile gelmişlerdi.kayınvalidemgille aynı şehirde yaşıyoruz.sonrasında abisine ağlamış beni bir davet etmediniz abi aşkolsun demiş.eşimde gelip bana söyledi.biraz sürtüşme oldu aramızda eşimle.sonrasında aradım davet ettim her geldiklerinde memleketlerine buyrun bize de gelin diye.bu bir gelenek gibi birşey oldu.hatta davet etmek için kayınvalidemi arayacağım zaman eşim görümcemi aramam konusunda beni yönlendirdi x'i ara şeklinde.ve aradım.bu şekilde oldu bu zamana kadar...
Ben de burdaki çağırmak zorunda değil yorumlarını bir türlü anlamıyorum. İnsanları evimize zorunda olduğumuz için değil,kardeşimize kıymet verdiğimiz için davet eder, davet bekleriz. Hatır, misafirperverlik zorunluluktan çok daha insani duygulardır zannımca.
Bu pencereden bakınca , " bize de gelin " dememesi bile sıkıntı bence. Beni davet etmiyor diye sitem etmeseydi o da zorunlu değil diye düşünüyor derdik belki ama öyle değil. Davet bekleyen davet eder.

Esime acayip sinir oldum resmen yanli davraniyor.isine gelince useyiniyorum ayaklari cani isteyince davet mi gerekir pozlari ben aramisim sormusumda gelmeyin mi demis lafa bak ya.yuh artik.sanki surdan carsiya cay icmeye gidicez.sonucta yakinda olsa sehir degistiricez ve ilk defa evine gidecegimiz bir insan.hazirlik yapmasi musait olmasi gerekir.dolayisi ile usulen onun davet etmesi gerekir.ben ozel bir davet beklemiyorum zaten ama abisine soyleyebilirdi.ikimizde birbirmize gicik olduk bu aksam erkeneen uyudu esim.isine gelmeyen laflari duydun tabi dedim bende.ya hem uzuluyorum ona hem sinir oluyorum surekli beni ezdirdigini kardesini savundugunu dusundurtmesi beni sinir ediyor ya..

Ben de burdaki çağırmak zorunda değil yorumlarını bir türlü anlamıyorum. İnsanları evimize zorunda olduğumuz için değil,kardeşimize kıymet verdiğimiz için davet eder, davet bekleriz. Hatır, misafirperverlik zorunluluktan çok daha insani duygulardır zannımca.
Bu pencereden bakınca , " bize de gelin " dememesi bile sıkıntı bence. Beni davet etmiyor diye sitem etmeseydi o da zorunlu değil diye düşünüyor derdik belki ama öyle değil. Davet bekleyen davet eder.
Cok dogru davet bekleyen davet eder.bu lafi keske soyleseymisim...sinirden kafam calismiyorki o an.ve suremli sinirimden hakliyken haksiz duruma dusuyorum.gene ben cok konusan laf eden oldum..

Eger bana cagir et derse bu saatten sonra daha once yuz kez cagirdim davet bekleyen davette eder diyecegim yazdim bir kenara cok dogru valla

mrb arkadaşlar...
1,5 senelik evliyim görümcem eşimin tek ve çok kıymetli kızkardeşidir. sürekli eşim ile telefonda konuşur aralarından su sızmaz.evli bir çocuğu var,çalışıyor.kendileri ile 2,5 saatlik mesafede oturuyoruz ve bugüne kadar hiç davet etmediler bizi.bir haftasonu da abi buyrun bize gelin demedi. sizce bu durum tuhaf mı normal mi?
geçende iş yerinde böyle bir konu oldu görümceler ile ilgili biz gitmedik henüz deyince herks çok şaşırdı da bende size sormak istedim...düşünceleriniz nelerdir?

şöyle oldu bu zamana kadar...ben nişanlıyken çeşitli organizasyonlara davet etmiştim kendisini bu hafta su yapılacak katılmanı isterim filan tarzı.evlendikten sonra da aynı şekilde.ama gelmedi hiçbirine hatta bir tanesine gelmeyeceğini haber bile vermedi bana abisine söylemiş meğerse 1 gün önce gelemeyeceğim diye.bu olaydan sonra bende bozuldum biraz ve bizim yaşadığımız yere geldikleri zaman özel olarak açıp davet etmedim.kayınvalidemgile gelmişlerdi.kayınvalidemgille aynı şehirde yaşıyoruz.sonrasında abisine ağlamış beni bir davet etmediniz abi aşkolsun demiş.eşimde gelip bana söyledi.biraz sürtüşme oldu aramızda eşimle.sonrasında aradım davet ettim her geldiklerinde memleketlerine buyrun bize de gelin diye.bu bir gelenek gibi birşey oldu.hatta davet etmek için kayınvalidemi arayacağım zaman eşim görümcemi aramam konusunda beni yönlendirdi x'i ara şeklinde.ve aradım.bu şekilde oldu bu zamana kadar...

en iyisi mesafeli olmak birakin cagirmasin ya da gelmesin. abisiyle konussun dertlesssin kendisi bilir.

Eger bana cagir et derse bu saatten sonra daha once yuz kez cagirdim davet bekleyen davette eder diyecegim yazdim bir kenara cok dogru valla
Valla bu zamana kadar demediginiz hata.
O da abisini tekrar arayıp duygu sömürüsü yaparsa direk kendisini arayıp ağzının payını verirdim ben olsam.
Hayır eşinizin ara ara demesi de çok itici o ne öyle çocuk gibi.
Gelin görümce anlasacaksa anlaşır bi şekilde zaten olmuyorsa da zorlamanın bi anlamı yok.

Back
X