mrb arkadaşlar...
1,5 senelik evliyim görümcem eşimin tek ve çok kıymetli kızkardeşidir. sürekli eşim ile telefonda konuşur aralarından su sızmaz.evli bir çocuğu var,çalışıyor.kendileri ile 2,5 saatlik mesafede oturuyoruz ve bugüne kadar hiç davet etmediler bizi.bir haftasonu da abi buyrun bize gelin demedi. sizce bu durum tuhaf mı normal mi?
geçende iş yerinde böyle bir konu oldu görümceler ile ilgili biz gitmedik henüz deyince herks çok şaşırdı da bende size sormak istedim...düşünceleriniz nelerdir?
şöyle oldu bu zamana kadar...ben nişanlıyken çeşitli organizasyonlara davet etmiştim kendisini bu hafta su yapılacak katılmanı isterim filan tarzı.evlendikten sonra da aynı şekilde.ama gelmedi hiçbirine hatta bir tanesine gelmeyeceğini haber bile vermedi bana abisine söylemiş meğerse 1 gün önce gelemeyeceğim diye.bu olaydan sonra bende bozuldum biraz ve bizim yaşadığımız yere geldikleri zaman özel olarak açıp davet etmedim.kayınvalidemgile gelmişlerdi.kayınvalidemgille aynı şehirde yaşıyoruz.sonrasında abisine ağlamış beni bir davet etmediniz abi aşkolsun demiş.eşimde gelip bana söyledi.biraz sürtüşme oldu aramızda eşimle.sonrasında aradım davet ettim her geldiklerinde memleketlerine buyrun bize de gelin diye.bu bir gelenek gibi birşey oldu.hatta davet etmek için kayınvalidemi arayacağım zaman eşim görümcemi aramam konusunda beni yönlendirdi x'i ara şeklinde.ve aradım.bu şekilde oldu bu zamana kadar...