- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
- Konu Sahibi kucukelma30
İşinize gelmedi tabii. :)11 sayfadir anlamadiysan bosver canim sen bu mevzuyu☺
Can diğer kardeşler bile takmıyor bunu da, size ne oluyor görümce diye tutturuyorsunuz derler adama...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşinize gelmedi tabii. :)11 sayfadir anlamadiysan bosver canim sen bu mevzuyu☺
nikleri çok aklımda tutamam ama konuları unutmam.hangi olayları?hayır ilk kez yazıyorum ben benzer bir konu daha mı var merak ettim![]()
Siz haklı olabilirsiniz
Kardeşim vs yok
Ben hayata yalnız gelip yalnız gideceğimizi düşünürüm
Konu sahibi madem davet etmiyorlar giden siz de onlara nispet yapın dedim yani zorla mı evlerine gitsin
yatılı olayına takılmayın ya:) lafın gelişi söyledim onu ne bilim kalkıp burdan gidicez kırk yılda bir tamam hadi görüşürüz deyip göndermezler diye düşündüm yani usulen öyle davet edilir gibisinden
Daha ne istiyorsun aman gelmesinde gitmeyinde kuzum . Ohh kafa rahat . Bence senin icin hayirlisi belki gelmemesidir neden dersen biricik kardes sana gelir olur olmadik herseye karisir esinlede kotu olursun durduk yere ne gerek var .
Ya benim anladığım aslında konu sahibi görüşmemeli cok takmıyor. Sadece olayı biraz naif anlatıyor. Gorumcesi ondan aranma, davet bekliyor, eşi de aynı şekilde kardeşine destek çıkıyor; konu sahibinin davetine icabet edemeyeceğini esine bildiriyor. Ortada biraz abartılmış bir bencillik var; haklı olarak ona takılıyor. Görümcem de yok ama; nedense fazla empati yaptım konuyu :)
Nasıl dert etmişim kendime, bildigin analiz olmuş yazı![]()
gorumce iste ne beklersinmrb arkadaşlar...
1,5 senelik evliyim görümcem eşimin tek ve çok kıymetli kızkardeşidir. sürekli eşim ile telefonda konuşur aralarından su sızmaz.evli bir çocuğu var,çalışıyor.kendileri ile 2,5 saatlik mesafede oturuyoruz ve bugüne kadar hiç davet etmediler bizi.bir haftasonu da abi buyrun bize gelin demedi. sizce bu durum tuhaf mı normal mi?
geçende iş yerinde böyle bir konu oldu görümceler ile ilgili biz gitmedik henüz deyince herks çok şaşırdı da bende size sormak istedim...düşünceleriniz nelerdir?
şöyle oldu bu zamana kadar...ben nişanlıyken çeşitli organizasyonlara davet etmiştim kendisini bu hafta su yapılacak katılmanı isterim filan tarzı.evlendikten sonra da aynı şekilde.ama gelmedi hiçbirine hatta bir tanesine gelmeyeceğini haber bile vermedi bana abisine söylemiş meğerse 1 gün önce gelemeyeceğim diye.bu olaydan sonra bende bozuldum biraz ve bizim yaşadığımız yere geldikleri zaman özel olarak açıp davet etmedim.kayınvalidemgile gelmişlerdi.kayınvalidemgille aynı şehirde yaşıyoruz.sonrasında abisine ağlamış beni bir davet etmediniz abi aşkolsun demiş.eşimde gelip bana söyledi.biraz sürtüşme oldu aramızda eşimle.sonrasında aradım davet ettim her geldiklerinde memleketlerine buyrun bize de gelin diye.bu bir gelenek gibi birşey oldu.hatta davet etmek için kayınvalidemi arayacağım zaman eşim görümcemi aramam konusunda beni yönlendirdi x'i ara şeklinde.ve aradım.bu şekilde oldu bu zamana kadar...
e tamamda kendisi gelmeden önce davet bekledi ama bizden?o zaman kendi niye arayıp gelmedi de beni bir davet etmediniz diye ağladı zamanına abisine?Bence tuhaf tabi ki ama o da içten içe şöyle düşünüyor olabilir "hiç bana gelmek istemediler. Bi güne bı gün müsaitseniz haftasonu size gelcez demediler"
Bir kere teklif edin. Kabul etmezse veya o gün müsait değildir de başka bir güne erteleme falan yapmazsa o zaman tuhaf görümce olur.
O hususî sizin için gelmiyo sonuçta ailesi için geliyor. Belki sizde sırf onlar için 2.5 saatlik yol çekmek istemezsiniz diye düşünüyor olabilir
bende normalde takılmam davet işine canım.ama o ilk başta bunu mesele yapmıştı.aynı şehirde olup bir çaya gelicez diye aramak başka şehir değiştirip ilk defa gidecek olmak başka bence.çat kapı da gidilecek bir durum değil bence bu.sonucta karsıdakilerin ağırlaması gerekecek gelen misafiri..Zorunda olmamak ne ya? Kardes bu kardes boru degil.. heleki cok samimiyse bu kardesler.. garip bi durum bence..
Senin sevinmen lazim .. samimiyet yoksa kuslukte olmaz..uzak durmak istiyosa dursun.. bence esinede sole durumu artik durumdan skldigini ve cagirmanin bi anlam ifade etmedigini sole..
Buarada kardesim bize geleceginde bana yazarlar musaitmisiniz diye...bende cvp veririm.. bende ayni sekilde.. davet etmek gerekmiyor..