- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
-
Sakın arama. Genelde öyledir merhamet edersin. ama pişman ederler.kızlar görümcemler baska bir ilde yasıyorlar nişanlım ve ailesi ise aynı ildeler.. sorun su nişanlımın annesi bulundugumuz ilden ev aldı ve haliyle biz orda oturacağız evlendiğimizde.. görümce ise baska bir ilde kirada oturuyor.. bu evden dolayı olaylar patladı görümcem cıldırdı kvle benim aramı bozmak için bisürü oyun oynadı aileme iftira attı sırf o evde biz kalacağımız için.. oysaki ev kv üzerine ve onun evi.. neyse bu olaylardan sonra yaklaşık beş aydır ablasıyla nişanlım konusmuyor ve ben de bana ettiği hakaretlerden dolayı konusmuyorum.. şimdi haftasonu bogazı şişmiş bayılmıs.. nişanlımda aramıs konusmuslar.. yani barışmış.. benimde gecmiş olsun die aramam gerekli mi.. yoksa hala yokmus gibi mi davranmalıyım..
sanırım grip olmus ve tansiyonu düşüp bayılmısnişanlınızla aynı yerde mi yaşıyorsunuz? yanyanayken o arayıp sana verip o şekilde geçmiş olsun diyebilirsin..
boğazı şişmiş derken, grip falan ?
aynı yerdeyiz gripnişanlınızla aynı yerde mi yaşıyorsunuz? yanyanayken o arayıp sana verip o şekilde geçmiş olsun diyebilirsin..
boğazı şişmiş derken, grip falan ?
o bana bıraktı.. aslında niişanlımı oğlu aramıs o da bugun annesinden ablasının hasta oldugunu duyunca cocuga annene ver demiş öle konusmuslarEşine sor bence .. Keşke beraber arasaydınız.
evli iki cocugu varGörümceniz evli mi
Ailesi hatalı ama bu kızın ne kabahati var.. aileme iftira attı.. kv ile aramı açmak için bi sürü oyun çevirdi diyo.. tafrasını anasına kardeşine yapıcaktı gelinin burda şamaroğlan yerine konması da adil değil bence..Görümcen haklı
Ailesi adil değil
Abisi yani nişanlın bari adil olsun
Geçmiş olsun de tabi, sağlık herşeyden önemli
Geçmiş olsun
Ona da bu hak sunuldu mu ?evli iki cocugu var
Ben o kısma adil demedim zatenAilesi hatalı ama bu kızın ne kabahati var.. aileme iftira attı.. kv ile aramı açmak için bi sürü oyun çevirdi diyo.. tafrasını anasına kardeşine yapıcaktı gelinin burda şamaroğlan yerine konması da adil değil bence..
evet kvmin suan oturdugu ev de onun olacak zaten suan nişanlımın üstüne gecen bişey yokGörümceniz haklı bnce de
Aynı sekılde ona da oturması için bir ev verilecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?