görümcemi arasam mı

Hayir yani niye anadan babadan kayinbabadan beklerler anlamam
sukur elin ayagin tutuyosa kendin yap
24 yasinda kendi evimi kendim aldim ne beklicem mirasi falan
iste ..... gelde anlat. 2 side niye 33 yasinda bir bayan konu sahibi görümcesini haksiz görüyor?! gayet hakli kadin. kendi evini kendin al. alamiyorsanda kiraya cik. yok ailesi zorluyormus. 10 yasinda cocukmusun sende seni zorlicaklar. oturmak istemiyorum bitti. bedava oturmak cazip geliyor demiyorda... bahane üstüne bahane. evlenen kisi bir zahmet kendi ayaklarin üzerinde durmasini bilsinler. bana ev verilmiyorsa ben kira ödüyorsam kardesime bu yapiliyorsa tabiki haksizik olur bu.... görümceyi arasaymismis.... la havle

kayınpederin ve kayınvaliden kız erkek ayrımı yaptığı için haksız ama kira ödemek, geçinmek de kolay değil o yüzden elbette ev veriyorlarsa oturun. Ama görümceye nispet yapmak, dışlamak sizi yüceltmez. twitter veya facede ev ile ilgili paylaşımlar yapmaya ne gerek vardı. Sorunun tek taraflı olduğunu sanmıyorum. Kayınvalidenin her söylediğini ruhsal sorunu var diye (gerçi akıl hastası demişsin) yutup görümcenin etmediği hakaret için tüm suçu görümceye yüklemek de adil değil.

sen kesinlikle normal değilsin gülüyorum yazdıklarına:)))))hahhahaha rahatladın mı :))))))))))))

bana kizim diye hitap edemezsin 33 yasina gelmis akil yok ama. görümcen bence seninle konusmamakla cok iyi ediyor. senin yasinda 2 cocuk annesiyim ben kizim)) hadi isine isine gelmiyen cevaplarada carptirarak yorum verme.
33 oldugu nerden cıktı sence burda verilen tüm bilgiler dogru mu sanırım kocanla kavga ettin gece sen huysuzlugunu baskasına sarararak cıkarıosun:))))))

yok canım ev ile ilgili hiç paylaşım yapmadım buarada kv cidden hasta yani tedavi oluor ben dediğim için deil yani

kv min bana kendine baktırma gibi bir durumu olamaz ben calısıyorum kızlar hiç bos zamanım yok zaten bakılacak duruma geldiğinde evde de kimse olmıcak öyle bir konu acılmıstı zaten eşimle de kararımız bu allah vermesin okadar agır hasta olursa kadın tutacagız kendi evinde mis gibi bakılcak bukonuda ben rahatım yani

Benim ailem de erkek kardeşime ev verse ve kira ödemeden otursa. Ben çıldırırım. Ben süpriz yumurtadan mı çıktım derim. Görümcen haklı. Kendini şuan değersiz hissediyor büyük ihtimal. Bence senlik bir durum yok. Nişanlın küstü diye sen neden küsüyorsun. Bak barışmjşlar. Çünkü onlar abla kardeş. Senin kan bağın yok. Daha nişankıyken aileyle çok çirkin olaylar yaşamışsın. Ve unutma görümcen kv nin de kızı. Sana ev veriyor ama oğlu için. Senin kara kaşın kara gözün için değil. Bence ailenin hiçbir üyesi ile kötü olma. Dışlanman an meselesi olabilir. Dikkatli ol.

tatlım sen önce yeniden evlenmeyi düşündüğün adamın ki sevdiğini söyleyip de borclarına takılmıssın evlilikten vazgeciosun onu bi düşün istersen iki kurus para için huzurundan olma sanırım S SSelinn_88 ve sen aynı modelsiniz

sanırım ben aramazdım.
ewt ortada bir haksızlık var ama senle ilgisi yok.
aile arasında çözmeleri gereken şeyi, henüz daha sana kibar kibar davranmaları gereken aşamada (en azından ailene karşı ) terbiyesizleşmiş görümcen.
yaşı senden büyükse bile olsa bir ailenin yanına gelip özür dilemesi gerekir. bence bu işlere hiç bulaşma aralarında halletsinler. ha ben olsam nişanlıma o evde oturmayalım kiraya verilsin görümceyle paylaşalım derim..

tatlım buarada sanırım sende kv elti falan aile apartmanında oturuosun aman dikkat et kocana bişey olursa seni kapı dısarı atmasınlar şimdiden internet falan catırdamıs ortalık

Canim nerdeyse yorum yazdik diye ozgecmisimi isticeksin.
isin gucun olmamis gitmis yazdiklarima bakip ona gore saldirim demisin sanirim
Evet evlilikten vazgectim o sahisla cunku sorun borcu olmasi degildi sorun borcuna sadik olmamasi vurdumduymazlik borclarindan dolayi hacize kadar gitmesi oldugu icin yalan dolan oldugu icin :) icin rahatlasin para soz konusu olsaydi kaldipda o sahisa borc vermezdim, nisanlim degildi kocam hic degildi
sadece fikir verdik biz ister alirsin ister almazsin ama gercekci davrandik
senin o evde oturup otrmaman benim icin ne degistirir ... hicc!! fikrimi soyledim ben

Ailesi haksizlik yapmis evde siz oturun diye orası belli de gorumcenin tepkileri fazla olmus yine de aranmali yani sorunun başı ailesi sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…