- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
- Konu Sahibi environmentaleng
-
Anladımevet kvmin suan oturdugu ev de onun olacak zaten suan nişanlımın üstüne gecen bişey yok
evet kirada ama o onların aile meseleleri beni ilgilendirmez verdikleri kararAnladım
İleride bu ev sizin olacak kv oturdugu ev onların olacak
Bu durumda görümceniz rahat etmek için kv nin hayatta olmamasını mı bekleyecek
Madem bir ev alınıyorsa snradan kiraya verilir ve iki cocuğa da eşit olarak kirası bölüştürülebilirdi
Görümceniz kirada mi
Evet haklısın iftira dediği durum nedir bilmiyoruz.. eğer anladığım türden kırıcı aşağılayıcı bi durumsa nişanlıyı geç eşim yalvarsa yine aramam herhaldeBen o kısma adil demedim zaten
Arasam mı dedi ara dedim
İftira nedir ne değildir bilmiyorum, büyük bişey olsa arasam mı demezdi sanırım. Yani ben demem, aramam çünkü kk dakiler ara bile dese..
Ama nişanlını ilgilendirir, ailesi adil değilse abi adil olmalı barievet kirada ama o onların aile meseleleri beni ilgilendirmez verdikleri karar
Ama bence görümce ailesine kızmakta abisiyle tartışmakta haklıEvet haklısın iftira dediği durum nedir bilmiyoruz.. eğer anladığım türden kırıcı aşağılayıcı bi durumsa nişanlıyı geç eşim yalvarsa yine aramam herhalde
Sizi ilgilendırmez tabiki ama buraya konu acmıssınız biz de burda haklı oldugunu ve sizin aramanız gerektiğini soyluyoruzevet kirada ama o onların aile meseleleri beni ilgilendirmez verdikleri karar
kızlar görümcemler baska bir ilde yasıyorlar nişanlım ve ailesi ise aynı ildeler.. sorun su nişanlımın annesi bulundugumuz ilden ev aldı ve haliyle biz orda oturacağız evlendiğimizde.. görümce ise baska bir ilde kirada oturuyor.. bu evden dolayı olaylar patladı görümcem cıldırdı kvle benim aramı bozmak için bisürü oyun oynadı aileme iftira attı sırf o evde biz kalacağımız için.. oysaki ev kv üzerine ve onun evi.. neyse bu olaylardan sonra yaklaşık beş aydır ablasıyla nişanlım konusmuyor ve ben de bana ettiği hakaretlerden dolayı konusmuyorum.. şimdi haftasonu bogazı şişmiş bayılmıs.. nişanlımda aramıs konusmuslar.. yani barışmış.. benimde gecmiş olsun die aramam gerekli mi.. yoksa hala yokmus gibi mi davranmalıyım..
O konuda tamam haklı ama gelini işin içine katmıycaktı bence.. kendi ailesiyle ister görüşsün ister küssün isterse kavga etsin ama geline tavır yapması çok yanlış... ama burda gelinin yerinde ben olsaydım abla bu konu sizin mevzunuz ben mal mülk işlerine karışmam zaten bana laf düşmez.. evi alın diyen de ben değildim.. güzel güzel görüşelim dersen beni bu olaydan soyutla yok ısrarla üstüme gelmeye devam edersen aramızda bi bağ kalmıycak çünkü çok kırıyosun beni falan derdim baştan belli ederdim tavrımı.. bana onca laf edip kin besleyen bi insanı aramak istemezdim.. çünkü illa ki sonra burnundan getiriyorlar nasılsa onca lafa hakarete yüzsüz yüzsüz arıyo nasılsa diyeAma bence görümce ailesine kızmakta abisiyle tartışmakta haklı
Benim abimi kayırsalar bende rest çekerim
Yengemle işim olmaz da annem, babam ve abime yol veririm hakkımı vermezlerse
Söz konusu para değil ayrım yapmak çünkü burada
Sen daha nişanlısın.Ev meselesini çözecek kişi nişanlın.Bana hakaret eden,ailemi olaya karıştırıp aileme iftira atan biri özür dilemeyip telafi etmediği sürece aramam.Görürsemde merhaba merhaba o kadar.Nişanlın barışabilir kardeşidir.Boğazı şişince yaptıkları geçiyor mu ya da o değişti mi?kızlar görümcemler baska bir ilde yasıyorlar nişanlım ve ailesi ise aynı ildeler.. sorun su nişanlımın annesi bulundugumuz ilden ev aldı ve haliyle biz orda oturacağız evlendiğimizde.. görümce ise baska bir ilde kirada oturuyor.. bu evden dolayı olaylar patladı görümcem cıldırdı kvle benim aramı bozmak için bisürü oyun oynadı aileme iftira attı sırf o evde biz kalacağımız için.. oysaki ev kv üzerine ve onun evi.. neyse bu olaylardan sonra yaklaşık beş aydır ablasıyla nişanlım konusmuyor ve ben de bana ettiği hakaretlerden dolayı konusmuyorum.. şimdi haftasonu bogazı şişmiş bayılmıs.. nişanlımda aramıs konusmuslar.. yani barışmış.. benimde gecmiş olsun die aramam gerekli mi.. yoksa hala yokmus gibi mi davranmalıyım..
kızlar görümcemler baska bir ilde yasıyorlar nişanlım ve ailesi ise aynı ildeler.. sorun su nişanlımın annesi bulundugumuz ilden ev aldı ve haliyle biz orda oturacağız evlendiğimizde.. görümce ise baska bir ilde kirada oturuyor.. bu evden dolayı olaylar patladı görümcem cıldırdı kvle benim aramı bozmak için bisürü oyun oynadı aileme iftira attı sırf o evde biz kalacağımız için.. oysaki ev kv üzerine ve onun evi.. neyse bu olaylardan sonra yaklaşık beş aydır ablasıyla nişanlım konusmuyor ve ben de bana ettiği hakaretlerden dolayı konusmuyorum.. şimdi haftasonu bogazı şişmiş bayılmıs.. nişanlımda aramıs konusmuslar.. yani barışmış.. benimde gecmiş olsun die aramam gerekli mi.. yoksa hala yokmus gibi mi davranmalıyım..
Zaten ben olsam 'yengemle işim olmaz ama aileme rest çekerim ' dedimO konuda tamam haklı ama gelini işin içine katmıycaktı bence.. kendi ailesiyle ister görüşsün ister küssün isterse kavga etsin ama geline tavır yapması çok yanlış... ama burda gelinin yerinde ben olsaydım abla bu konu sizin mevzunuz ben mal mülk işlerine karışmam zaten bana laf düşmez.. evi alın diyen de ben değildim.. güzel güzel görüşelim dersen beni bu olaydan soyutla yok ısrarla üstüme gelmeye devam edersen aramızda bi bağ kalmıycak çünkü çok kırıyosun beni falan derdim baştan belli ederdim tavrımı.. bana onca laf edip kin besleyen bi insanı aramak istemezdim.. çünkü illa ki sonra burnundan getiriyorlar nasılsa onca lafa hakarete yüzsüz yüzsüz arıyo nasılsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?