- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
- Konu Sahibi environmentaleng
-
beles oturmak varken aaa olurmu ailesi istiyor cevabi veriri ancaBence asil olay aramak aramamak. Degil. Kesinlikle annesinin aldigi evde oturmayin. Ya kiraya cikin ya da borca girip evinizi alin. Allah gecinden versin kv ye bisey olsa gorumcenin ilk isi evde olan hakkini almak olur.
belli istemiyorsan silah zoruyla degil ya . oturmicam dersin bitti:) bahane arama bence görümcen hakli. kvden seni niye koysun o eve baktircak kendine sana baska bir sebepi yok . eee konuyu carpirsn yok hem bedava oturcan hem hak yiyecen. senin görümcen nedese hakli asil sen arsan bile o seninle konusmaz bosuna deneme. kimse salak degil. kira ödemek icin yerlesiyorsunuz. o yasta daha ayagin üzerinde duramiyorsan denilcek birsey yok. kv ailesi istiyormus bu zamanda kimse kimseye iylik yapmiyor cicim. baktircak kendisini sana da ondan. bence görumceni arama cünki o ne derse hakli bu konuda. hak yiyen sizziniz
Yahu abartmayın. Oğullarına ev vermiş de kızına vermemiş. Ne olmuş. Babam 4 abime ev verdi. Bana ve ablama vermedi. Napalım adamın yakasına mı yapışalım.
Madem derdi annesi ve kardeşiyle neden konu sahibesine iftira atıyor. Onun burda ki suçu ne?
Ne demek ezik? Doğru konuş. Babam abime ev verdiyse, eşimin babası da oğluna versin. O zaman eşit olur dırum. Bir daha birine hakaret etmeden önce düşün.!!!!cünki ezik yetistirilmissin. kizim neyse oglumda o. erkek cocuguna ev veripte elin kizina rajat ettiren adama ama kendi kizina bunu laik göremeyene ne denilir?! haksizlik. böyle babanin suratina bakmam
yoo alakasi yok seni kendi baban saymiyor elin babasi niye saysin. haksizlik hemde bastan göge kadarNe demek ezik? Doğru konuş. Babam abime ev verdiyse, eşimin babası da oğluna versin. O zaman eşit olur dırum. Bir daha birine hakaret etmeden önce düşün.!!!!
aynen öyle ama anlama kapasitesi yok . hala 4 kiz 2 kiz cocugu erkeklere var kizlara yok diyen bir bayan yil 2016....O ne ya babaniz kac cocugun var diye soruldugunda kizlari saymadan sadece erkeklerin sayisini soyleyen tiplerden mi? Adam sizi evlat yerine koymamis resmen.
tesekkür ederim.isine gelmiyor iste... dogruyu söyliyeni 9 köyden kovarlarmisSimdienvironmentaleng sen bise sormusun insanlar cvpliyo
S SSelinn_88 hanimda bence gayet gercekci konusuyo
Polyanicilik oynamiyo
soylediklerinde haklilik payi var
iki kurus para icin huzurundan olma derim bende kendi evini tut ama kucuk ama buyuk kimsenin sana diyecek bi lafi olmaz
Burdan bu konuya mı vardın. Saymıyormuş. Ev verince mi sayılıyor. Kusura bakma senin gibi paragöz değilim.yoo alakasi yok seni kendi baban saymiyor elin babasi niye saysin. haksizlik hemde bastan göge kadar
Bu konuda bende selinle ayni dusunuyorum. Senin esinin babasinin ona verecegi evin sana ne hayri var ki omur boyunca esinle gulluk gulistanlik gecinebileceginin bir garantisi yok ayrica olumlu dunya rabbim gecinden versin ama esine falan bisey olsa allah korusun kp in seni o evden kovmayacago ne malum. Bunu senin baban dusunup yapmamis sana saglam bir direk birakmamissa kpin umrunda olmaz emin ol.yoo alakasi yok seni kendi baban saymiyor elin babasi niye saysin. haksizlik hemde bastan göge kadar
kafaya bak allahim esimin babsida versin. oda kizlarina vermesin senin baban gibi demi. böyle bayanlarimiz olduguna hala gercekten üzülüyorum. utanc vericiNe demek ezik? Doğru konuş. Babam abime ev verdiyse, eşimin babası da oğluna versin. O zaman eşit olur dırum. Bir daha birine hakaret etmeden önce düşün.!!!!
Babamın malı seni germesin. Bak beni germiyor. Sen babandan al da hem mutlu ol hem sayıl. Byyyyyyykafaya bak allahim esimin babsida versin. oda kizlarina vermesin senin baban gibi demi. böyle bayanlarimiz olduguna hala gercekten üzülüyorum. utanc verici
Bu konuda bende selinle ayni dusunuyorum. Senin esinin babasinin ona verecegi evin sana ne hayri var ki omur boyunca esinle gulluk gulistanlik gecinebileceginin bir garantisi yok ayrica olumlu dunya rabbim gecinden versin ama esine falan bisey olsa allah korusun kp in seni o evden kovmayacago ne malum. Bunu senin baban dusunup yapmamis sana saglam bir direk birakmamissa kpin umrunda olmaz emin ol.
ben hic para göz degilim kendimiz calistik kendimiz aldik. benim babamin bir oglu ve bir kizi var. oglunuda erkek diye hic bir evinde oturutmadi. o neyse bende o. sizinkisi haksizlik ve sizin bunu savunmaniz gercekten normal degil. paragözlüklen hic bir alkasi yok bunun. yapilan haksizlikBurdan bu konuya mı vardın. Saymıyormuş. Ev verince mi sayılıyor. Kusura bakma senin gibi paragöz değilim.
anlat anlat anlamaz bunlar kafa geri cünkiParagozle bi alakasi yok
Hangi kitapda yaziyo ogluna ver ver kizi disla ?
cünki kafan okadar calisiyor. ezik yetistirilmisin. isin birkere parayla alakasi yok. hakli oldugunuda bilyiorsun ama söylemek zor geliyor. utanmadam birde kayinbaban versin diyorsun. saka gibi bencede byeBabamın malı seni germesin. Bak beni germiyor. Sen babandan al da hem mutlu ol hem sayıl. Byyyyyyy
Hic kimse elinin emegi ile kazandigindan daha hayirli bir lokma yememistirben hic para göz degilim kendimiz calistik kendimiz aldik. benim babamin bir oglu ve bir kizi var. oglunuda erkek diye hic bir evinde oturutmadi. o neyse bende o. sizinkisi haksizlik ve sizin bunu savunmaniz gercekten normal degil. paragözlüklen hic bir alkasi yok bunun. yapilan haksizlik
senin babanin mali beni niye gersin. bence sen geril sana haksizlik yapilmis bana degil. kafan okadar calisiyor iste.Babamın malı seni germesin. Bak beni germiyor. Sen babandan al da hem mutlu ol hem sayıl. Byyyyyyy
aynen öyle cidden saka gibi bazi bayanlar burda. akil alcak gibi degilHic kimse elinin emegi ile kazandigindan daha hayirli bir lokma yememistir
(hadis)
Hayir yani niye anadan babadan kayinbabadan beklerler anlamamcünki kafan okadar calisiyor. ezik yetistirilmisin. isin birkere parayla alakasi yok. hakli oldugunuda bilyiorsun ama söylemek zor geliyor. utanmadam birde kayinbaban versin diyorsun. saka gibi bencede bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?