görümcemi arasam mı

Simdi environmentaleng sen bise sormusun insanlar cvpliyo
S SSelinn_88 hanimda bence gayet gercekci konusuyo
Polyanicilik oynamiyo
soylediklerinde haklilik payi var
iki kurus para icin huzurundan olma derim bende kendi evini tut ama kucuk ama buyuk kimsenin sana diyecek bi lafi olmaz

O ne ya babaniz kac cocugun var diye soruldugunda kizlari saymadan sadece erkeklerin sayisini soyleyen tiplerden mi? Adam sizi evlat yerine koymamis resmen.

cünki ezik yetistirilmissin. kizim neyse oglumda o. erkek cocuguna ev veripte elin kizina rajat ettiren adama ama kendi kizina bunu laik göremeyene ne denilir?! haksizlik. böyle babanin suratina bakmam
Ne demek ezik? Doğru konuş. Babam abime ev verdiyse, eşimin babası da oğluna versin. O zaman eşit olur dırum. Bir daha birine hakaret etmeden önce düşün.!!!!

tesekkür ederim.isine gelmiyor iste... dogruyu söyliyeni 9 köyden kovarlarmis

yoo alakasi yok seni kendi baban saymiyor elin babasi niye saysin. haksizlik hemde bastan göge kadar
Bu konuda bende selinle ayni dusunuyorum. Senin esinin babasinin ona verecegi evin sana ne hayri var ki omur boyunca esinle gulluk gulistanlik gecinebileceginin bir garantisi yok ayrica olumlu dunya rabbim gecinden versin ama esine falan bisey olsa allah korusun kp in seni o evden kovmayacago ne malum. Bunu senin baban dusunup yapmamis sana saglam bir direk birakmamissa kpin umrunda olmaz emin ol.

Ne demek ezik? Doğru konuş. Babam abime ev verdiyse, eşimin babası da oğluna versin. O zaman eşit olur dırum. Bir daha birine hakaret etmeden önce düşün.!!!!
kafaya bak allahim esimin babsida versin. oda kizlarina vermesin senin baban gibi demi. böyle bayanlarimiz olduguna hala gercekten üzülüyorum. utanc verici

Burdan bu konuya mı vardın. Saymıyormuş. Ev verince mi sayılıyor. Kusura bakma senin gibi paragöz değilim.
ben hic para göz degilim kendimiz calistik kendimiz aldik. benim babamin bir oglu ve bir kizi var. oglunuda erkek diye hic bir evinde oturutmadi. o neyse bende o. sizinkisi haksizlik ve sizin bunu savunmaniz gercekten normal degil. paragözlüklen hic bir alkasi yok bunun. yapilan haksizlik

Hanimlar bunun yilla parayla alakasi yok
Biraz acinda kuran okuyun dini bilginiz artsin
Hak diye bise var bilmem duydunuzmu

Babamın malı seni germesin. Bak beni germiyor. Sen babandan al da hem mutlu ol hem sayıl. Byyyyyyy
cünki kafan okadar calisiyor. ezik yetistirilmisin. isin birkere parayla alakasi yok. hakli oldugunuda bilyiorsun ama söylemek zor geliyor. utanmadam birde kayinbaban versin diyorsun. saka gibi bencede bye

Hic kimse elinin emegi ile kazandigindan daha hayirli bir lokma yememistir
(hadis)

cünki kafan okadar calisiyor. ezik yetistirilmisin. isin birkere parayla alakasi yok. hakli oldugunuda bilyiorsun ama söylemek zor geliyor. utanmadam birde kayinbaban versin diyorsun. saka gibi bencede bye
Hayir yani niye anadan babadan kayinbabadan beklerler anlamam
sukur elin ayagin tutuyosa kendin yap
24 yasinda kendi evimi kendim aldim ne beklicem mirasi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…