- 1 Aralık 2014
- 2.077
- 2.715
- 128
- 40
- Konu Sahibi environmentaleng
-
Onu da o zaman düşünürsün boşveerrr... mesafeni koru ki kolay lokma görmesin seni kendinden taviz vermeye başladıkça yavaş yavaş tüketirler... görümcen yaptığından pişman olup adam gibi konuşur senle tamam düzelirsiniz ama durduk yerde senin gönlünü almadan sen bi adım atarsan oohhh s.çtım sıvadım zaman geçince unutup aradı diye aklına yer edersin.. bizden söylemesi.. uygulaması size kalmış...evet öyle ama düğünüme iki ay var geldiğinde nasıl yüzüme bakacak nasıl davranacagım
cünki ezik yetistirilmissin. kizim neyse oglumda o. erkek cocuguna ev veripte elin kizina rajat ettiren adama ama kendi kizina bunu laik göremeyene ne denilir?! haksizlik. böyle babanin suratina bakmamNapayım babamın yakasına yapışıp bana da ev verin diye kendimi mi parçalayayım. Bak konu sahibesinin görümcesine!!! Babam didinip yapmış bana bir şey söylemek düşmez. Kusura bakmayın ama ben böyle yetiştirilmedim.
hakli görümcenmerak etme görümcem demiş ona size bişey olursa gelininiz baksın ben bakmam demiş
Benim babam boyle bisey yapsa heralde bende suratina bakmazdimcünki ezik yetistirilmissin. kizim neyse oglumda o. erkek cocuguna ev veripte elin kizina rajat ettiren adama ama kendi kizina bunu laik göremeyene ne denilir?! haksizlik. böyle babanin suratina bakmam
lütfen hakaret etmeden yorum yap kimse kimseye ezik diyemez burda herkesin hayatı kendine göre dogrudur ezik nedir yaa allah askına herkes haddini bilcekcünki ezik yetistirilmissin. kizim neyse oglumda o. erkek cocuguna ev veripte elin kizina rajat ettiren adama ama kendi kizina bunu laik göremeyene ne denilir?! haksizlik. böyle babanin suratina bakmam
o evde oturma huzur bulamazsin . iki kurus birikim yapcam diye huzurunu bozmaevet kvmin suan oturdugu ev de onun olacak zaten suan nişanlımın üstüne gecen bişey yok
bakilmaz zaten evlat ayrimida nedir kiz diye ve bunu normal karsiliyor hayretlik isBenim babam boyle bisey yapsa heralde bende suratina bakmazdim
birikim için deil o evde oturmam nişanlım ve ailesi öyle istio die ben zaten en bastan istemedimo evde oturma huzur bulamazsin . iki kurus birikim yapcam diye huzurunu bozma
sende aynisin kirala evini otur. görumcen hakli. oh sen bedava otur annesin evinde millet kira ödesin. basdan göge haklilütfen hakaret etmeden yorum yap kimse kimseye ezik diyemez burda herkesin hayatı kendine göre dogrudur ezik nedir yaa allah askına herkes haddini bilcek
33 yasinda kadinsin. kendi kararlarini kendin veremiyormusunuz?! kvden istiyor diye camdanda atlican mi?! görümcen hakli huzurda bulamazsin hak yiyiorsun cünki. kendi rahatinizi düsünüp o eve geciyorsun baska birsey degil. o kvdede senin basina kalacak bunuda bilbirikim için deil o evde oturmam nişanlım ve ailesi öyle istio die ben zaten en bastan istemedim
sen cok normalsin kızım millete sarmaya yer arama benim konumda allah allah yaa ... adam gibi okusaydın benim isteğimle olan bişey olmadıgını anlardın.. ayrıca konuyu carpıtma evde otursam mı die soru soran yok sanasende aynisin kirala evini otur. görumcen hakli. oh sen bedava otur annesin evinde millet kira ödesin. basdan göge hakli
:))) son mesajlara bak senden baska yazan yok sardın sanırım ama devam et güzelim.. hak yiyen yada hak veren konumda olan ben deilim o kendi ailelerinin vereceği alacağı bir karar ben düşüncemi söylerim gerisi onlara kalmıstır33 yasinda kadinsin. kendi kararlarini kendin veremiyormusunuz?! kvden istiyor diye camdanda atlican mi?! görümcen hakli huzurda bulamazsin hak yiyiorsun cünki. kendi rahatinizi düsünüp o eve geciyorsun baska birsey degil. o kvdede senin basina kalacak bunuda bil
belli istemiyorsan silah zoruyla degil ya . oturmicam dersin bitti:) bahane arama bence görümcen hakli. kvden seni niye koysun o eve baktircak kendine sana baska bir sebepi yok . eee konuyu carpirsn yok hem bedava oturcan hem hak yiyecen. senin görümcen nedese hakli asil sen arsan bile o seninle konusmaz bosuna deneme. kimse salak degil. kira ödemek icin yerlesiyorsunuz. o yasta daha ayagin üzerinde duramiyorsan denilcek birsey yok. kv ailesi istiyormus bu zamanda kimse kimseye iylik yapmiyor cicim. baktircak kendisini sana da ondan. bence görumceni arama cünki o ne derse hakli bu konuda. hak yiyen sizzinizsen cok normalsin kızım millete sarmaya yer arama benim konumda allah allah yaa ... adam gibi okusaydın benim isteğimle olan bişey olmadıgını anlardın.. ayrıca konuyu carpıtma evde otursam mı die soru soran yok sana
niye ben istemiyorum ablaminda görumceminde hakki var olmaz. biz kendimize ayri ev tutalim kimsenin huzuru bozulmasin diyemedin mi. isine mi gelmedi yoksa:))) son mesajlara bak senden baska yazan yok sardın sanırım ama devam et güzelim.. hak yiyen yada hak veren konumda olan ben deilim o kendi ailelerinin vereceği alacağı bir karar ben düşüncemi söylerim gerisi onlara kalmıstır
bana kizim diye hitap edemezsin 33 yasina gelmis akil yok ama. görümcen bence seninle konusmamakla cok iyi ediyor. senin yasinda 2 cocuk annesiyim ben kizimsen cok normalsin kızım millete sarmaya yer arama benim konumda allah allah yaa ... adam gibi okusaydın benim isteğimle olan bişey olmadıgını anlardın.. ayrıca konuyu carpıtma evde otursam mı die soru soran yok sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?